Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Kiz kac gundur ne haldeyim. Uykusuzluktan olucem nerdeyse. Yakalayamadim kapanlara da ugramiyor. Benim gibi akilli mubarek. :KK70:

Yazdiklarini da gormedim meyra yoksa niye yazmiyim.
:KK59:

bildirimler gelmesine rağmen yazmayınca ondan şey ettimdi, ama demek yinede görmemişsin demekki, tamam o halde barışıyorum: ))))):KK48::KK48:
bildirimlere bir bak kız arada bir sende.... iyi oluyor bakınca.....
farede elbet yakalanır bakalım.
sen niye uykusuzsun ki? fareden ötürü değil heralde....
bende uyku tutmadı kalktım, uyumadım eşim gittikten sonra....
gecede zorla uyudum zaten.... bünyem uyumak istemedi zaaaar bu gece: ))))):KK70::KK45::KK45::KK45:
yatakta kalkıyım bir kahve içeyim diye düşünmüştüm, ama kahve bitmişti evde onu unutmuşum: )
bende çay demledim biraz..... kahveyi annemde içerim o da bir uyansın hele de....
dipnot geçici komşum şuan annem.:KK70:
amaaaan çenemle gelmişim yineeee: )))):KK70::KK70:
öf başımda ağrımaya başladı, erken yaşlandım ben:KK53::KK45::KK45::KK45:
:KK25:

bildirimler gelmesine rağmen yazmayınca ondan şey ettimdi, ama demek yinede görmemişsin demekki, tamam o halde barışıyorum: ))))):KK48::KK48:
bildirimlere bir bak kız arada bir sende.... iyi oluyor bakınca.....
farede elbet yakalanır bakalım.
sen niye uykusuzsun ki? fareden ötürü değil heralde....
bende uyku tutmadı kalktım, uyumadım eşim gittikten sonra....
gecede zorla uyudum zaten.... bünyem uyumak istemedi zaaaar bu gece: ))))):KK70::KK45::KK45::KK45:
yatakta kalkıyım bir kahve içeyim diye düşünmüştüm, ama kahve bitmişti evde onu unutmuşum: )
bende çay demledim biraz..... kahveyi annemde içerim o da bir uyansın hele de....
dipnot geçici komşum şuan annem.:KK70:
amaaaan çenemle gelmişim yineeee: )))):KK70::KK70:
öf başımda ağrımaya başladı, erken yaşlandım ben:KK53::KK45::KK45::KK45:
:KK25:

Arada bakiyorum da gormedim kiz gorsem zaten yazardim. O kadar cok bildirim geliyor ki populer uyeyim ben. Giskanma. :KK70: Arkadaslarin avtitelerine bakiyordum aaa bir baktim meyra kustum yazmis. :confused: Gece ayaktayim gunduz yatiyorum. Bazen hic yatmiyorum. :cry:O gidene kadar boyle. O fare bu evden gidecek.:KK70:

Cenene bir tatil yaptir arada. Cok yorulmus dinlensin. :KK70:

Ooo sanslisin valla komsun annense. Afiyet olsun. Benim islerim var cikicam kendi kapanimi kendim yapicam bunlarda is yok. :cool:

Aaa tek iyi yani arada kilo vermem oluyor. Ben 60 kg olana kadar gitmesin. :KK71:

Son düzenleme:
ATTENTION PLEASE:eek:

Haftaya bir gun KK bulusmasi yasanacaktir. :cool:Ingiltere'de olup gorusmek isteyenler bana ozel mesaj atabilir. Tam tarih bende sakli olup disari ser verip sir vermiyoruz.:KK66:

X