- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
A AklinYolu1 selamlar, konu hala aktif mi? Görüşmeniz varsa yakınlarda ben de katılabilirimm :)
Geldim..ufff 5-0 yenildim ))
Cok kotu ya . Hastasin diye mi boyle oldu yoksa normalde mi boylesin.Geldim..ufff 5-0 yenildim ))
Hastayim diye tabiki aksi mumkun degil ki)))Cok kotu ya . Hastasin diye mi boyle oldu yoksa normalde mi boylesin.
Iyilestikten sonra gorurum seni.Hastayim diye tabiki aksi mumkun degil ki)))
Ben bu topigi gormemistim hic..iyi olmus hos buldum))
Iyi ettin valla..yarin basa doner okurum neler var kimler var))Hosgeldin dememistim ama.ayip etmisim.
Tozlu raflardan cikardim topigi.
Gor gor birgun oynariz..mars olursan kusme ama))Iyilestikten sonra gorurum seni.
Gor gor birgun oynariz..mars olursan kusme ama))
Duzenliyorum tamam..tavlayi yeni ogreniyorum bacak kirilinca malum)))
Eskiden butun ulkeler ayriydi simdi Avrupa diye birlesmis.Iyi ettin valla..yarin basa doner okurum neler var kimler var))
Bu arada hos geldin demesrnde olur cat kapi gelirdim bilseydim zaten
Kiz ciddi yeni ogreniyorum iddiam yok..ama iddiayi severim.ogrenir yarisirim hemde yrnerim belli mi olur?)))Bence de duzenle pisman ederim seni.Yemegine o zaman.
Ulkeler birlesmis insanlar ayrilmis..hemde dunyanin heryerinde..birlikten guc dogar sozu yalan olmusEskiden butun ulkeler ayriydi simdi Avrupa diye birlesmis.
Kiz ciddi yeni ogreniyorum iddiam yok..ama iddiayi severim.ogrenir yarisirim hemde yrnerim belli mi olur?)))
Tamam yemegine o vakit)
Ulkeler birlesmis insanlar ayrilmis..hemde dunyanin heryerinde..birlikten guc dogar sozu yalan olmus