Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

geyik topigi acarak mi kapatican arayi :KK53:
biz fransizca bilmiyoruz ki guzelim bilsek ne guzel ise yarardi ama :KK37:

Simdi hocam dun geyik yaptim calisamadim dersem; Ne geyigi derse ren geyigi derim. Extra puan verir bana ya da camdan asagi atar.

Haftaya sali gunu gorunmezsem bilin ki extra puan vermemis. :KK24:

hoş buldum canım:KK16: benim topiğim kpss üzerine hem geyik yapıp hem ders çalışıyoruz yani :KK1:

aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan :KK19:

Ders calismiyorlar bunlar hep geyik hep geyik. Hatta ben dedim ki topiginizi mesgul etmeyeyim, yok calismiyoruz ki dedi. Ben gidicem dedim gitme dedi. :KK34: Bunlar ders calisan bir insanin sozleri degil. :KK16:

Bugun masaj kursun vardi sanirim:) kac kursa gidiyorsun gercekten cok merak ettim.

Shiatsu kursuna gittim bugun. Iki canim. :KK16:

Sen orgu isini hallettin mi.

ben once isi biraktim sonra evlendim sonra da topigi :KK50:

Alla alla o kadar zamanini aliyor mu kiz topik. Ortak yaptik seni birde. :)

Simdi hocam dun geyik yaptim calisamadim dersem; Ne geyigi derse ren geyigi derim. Extra puan verir bana ya da camdan asagi atar.

Ders calismiyorlar bunlar hep geyik hep geyik. Hatta ben dedim ki topiginizi mesgul etmeyeyim, yok calismiyoruz ki dedi. Ben gidicem dedim gitme dedi. :KK34: Bunlar ders calisan bir insanin sozleri degil. :KK16:

Orgu isi icin yarin konusacagim, bugun konusamadim kuaforle. Ne yaptiracagimi anladin degil mi:))

ama misafir dedigin ilgi ister :KK24: hele geyik topigi misafiri hic bos birakmaya gelmez :KK19:aninda baska topige ziplar :84:
benim de o kadar uzun internet basinda oturma sansim olmadi yanii :KK55:

ama misafir dedigin ilgi ister :KK24: hele geyik topigi misafiri hic bos birakmaya gelmez :KK19:aninda baska topige ziplar :84:

Bu topikte durursun belki:) bos zamanin var simdilik. Kizlar bulusmak icin 31 ocak nasil uygun mu sizce?

Begenmeni begendim. :KK16:

aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan :KK19:
Burcunu niye unutayim ayol. Ruyalarima giren insan. :KK16:
(Rengina caliskandir bu arada. Takildigima bakmayin. Sevdigimden ya da sevmedigimden. :KK34:)

Cok uyuzum ben bana nasil katlaniyorsunuz. :KK16:
Orgu isi icin yarin konusacagim, bugun konusamadim kuaforle. Ne yaptiracagimi anladin degil mi:))
Anlamadim da anlamis gibi yaptim. :KK9:
Eee artik burdasin. Bunu ihmal etmek yok. Gunu 3 e bolelim. 8 saat hepimize.

Son düzenleme:

(Rengina caliskandir bu arada. Takildigima bakmayin. Sevdigimden ya da sevmedigimden. :KK34:)

övme benı bu kadar şımarırım hemen :KK1::KK1:

ha şu rüya :18:

Bu topikte durursun belki:) bos zamanin var simdilik. Kizlar bulusmak icin 31 ocak nasil uygun mu sizce?

evet simdilik takilabilirim , bi kurs murs bulmazsam ... :KK6: lucky nin gittigi kursun ne oldugunu anlamadim ama canim cekti :KK8:

31 ocak cuma benim icin uygun simdilik :KK31:
senin misafirler gitmis olacaklar mi o zamana
bir de biz gunun hangi dilimi icin program yapiyoruz gunduz mu aksam mi :26:

hahahahaha seni tebrik ediyorum. Aylarca arasan benim ve ylneskici gibi uygun ortaklar bulamazdin. Biz kk ya iki gun ustuste girsek bir hafta ugrayamayiz :)

evet simdilik takilabilirim , bi kurs murs bulmazsam ... :KK6: lucky nin gittigi kursun ne oldugunu anlamadim ama canim cekti :KK8:

31 ocak cuma benim icin uygun simdilik :KK31:
senin misafirler gitmis olacaklar mi o zamana
bir de biz gunun hangi dilimi icin program yapiyoruz gunduz mu aksam mi :26:

Gel seni de gotureyim canin cektiyse. :KK55: Ne kursu dusunuyorsan sana yardimci olabilirim.

31 ocak ayin 1 i olmaz. O gunler doluyum. Subatin 2 sinden sonra olsun. :KK34:

hahahahaha seni tebrik ediyorum. Aylarca arasan benim ve ylneskici gibi uygun ortaklar bulamazdin. Biz kk ya iki gun ustuste girsek bir hafta ugrayamayiz :)

Inan ben daha kotuyum. Rengina bilir beni. Iki ay yokum . 10 gun girerim KK ye. Bir iki ay daha olmam. :KK9:

hahahaaaa:KK52::KK52::KK52: zekana hayranim:)

Ovunmek gibi olmasin zekiyimdir. Mikemmeligimi mutevazi olmama borcluyum. :KK76:

inşallah agzından bal damlıyor :KK16:

Insallah canim. :KK6:

Gel seni de gotureyim canin cektiyse. :KK55: Ne kursu dusunuyorsan sana yardimci olabilirim.

Gercekten ylneskici icin , kurs olayinda yardimci olabilsen super olur. Tamam subat 3 de anlasalim:)

gelcem yaaa :84:

kocayi satar gene gelirim bakk :113:

ne ruyasiymis bu merak ettik korkunc mu ha korkunc mu :KK14:

Ooo acik sacik bir ruyaydi. Cok ayipli kadin bu rengina. :)

Gercekten ylneskici icin , kurs olayinda yardimci olabilsen super olur. Tamam subat 3 de anlasalim:)

Yardimci olurum ben.:KK16:

Subatin ikisi yazacaktin dimi. Arkadasin seni satti bak. :)

hakkaten haaa :KK53: hele benim gibi sinirli dongle marifetiyle gelen biri icin topik takipciligi :26::26::26:
hahahaaaa:KK52::KK52::KK52: zekana hayranim:)

:KK36:

inşallah agzından bal damlıyor :KK16:

hakkinda hayirlisi olsun canim :nazar:

B eni kursa almiyorlar Lucky cigim , pasaportum yanimda degil cunkum :KK25:

hakkaten haaa :KK53: hele benim gibi sinirli dongle marifetiyle gelen biri icin topik takipciligi :26::26::26:

:KK36:

hakkinda hayirlisi olsun canim :nazar:

B eni kursa almiyorlar Lucky cigim , pasaportum yanimda degil cunkum :KK25:

Sen bana ozelden ya da gorustugumuzde durumu anlat. Ben okullarla konusurum. Bakariz duruma. :KK34:

Online kursta yapabilirsin gecici olarak. Neyse bu durumu ozelden konusalim mutlaka.

Son düzenleme:
X