ltfen zmir'de bulusun Ramazan'dan sonra!!

betay

herşey OKYANUS için
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
131
0
96
İzmir
çok metnini duydum bu sitenin güzel arkadaşlıklar kurulabiliyomuş diye ben istanbuldan izmire gelin geldim ve hiç çevrem yok burda bütün buluşmalara gelirim valla kaydirigubbakcemile3 sitenin acemisiyim ama izmirli ablalardan arkadaşlardan yardım bekliyorum :sinifsinif:

kısmetse buluşuruz cnm neden olmasın yerimseniben

ınşallah buluşuruz da bende gelirim bu seferzemuszemus

betay öncelikle hoş geldin izmire
bayramdan sonra buluşabiliriz
bir aksilik olmassa

valla buluşurda bana haber vermezseniz elimden çekeceğiniz var ona göre :umursamaz: bende istiyorum bende bendeeee..

Betay hoş geldin canım izmire.ınşallah bayramdan sonra olur ama ben gelebilirmiyim bilemiyorum annem hasta ve her an kalp krizi geçirme riski var.o yüzden yanlız bırakamıyorum...Arkadaşların hepsinide çok özledim.inşallah görüşmek dileğimleee...

şimdiden bir ricam var..salı gününe ayarlayalım buluşmayı lütfen lütfeennn :sinifsinif:

24 eylüle kadar olan bütün buluşmalarda yanınızdayımmm:lepi:

ama 25 eylül sabah uçağım var geri dönüyorum:gitme:mafoldumben

izmir zaten buluusyor canım bayram sonrakı kahvaltıda bukluşcaz şimdien sınyallerını verelım kızlar..

izmire hoşgeldin arkadaşım a.s.
biz zaten kışın ayda bir kez buluşuruz yerimseniben
desene aramıza artık biri daha katılcak kaydirigubbakcemile5
bayramdan sonra görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bu güzel buluşmalarınızda yer almak istiyorum fakat buluşmaları hafta sonuna alsanız ne iyi olur çalışanlar da katılmış olur.Görüşmek dileğiyle.Sevgiyle kalın.Öptümmmm.......... opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy ya gerçekten ne güzel bir yermiş burası çok teşekkür ederim inanın yeni alışıyorum izmire burda gerçekten çok yalnızım HOŞBULDUM VALLA artık şuan itibariyle :)

canım hoşgeldin. inşallah senide aramızda görürüz.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim ablacım bornova buluşmasına katılcaktım fakat kızım küçük ilk buluşmada rahat vermez diye gelmedim ama keşke gelseymişim benden daha cesaretlisi varmış :gitme: kısmet ama bidahakine KESİN gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…