Lr dermaintense gerçekten sedef ve egzama da etkili midir? Kesin sonuç alınmayacagini okudum sitesinde kullanıp memnun kalan var mı?
Merhaba ben üye olmak istiyorum koşulları nelerdir herhangi bi ücret oduyormuyuz
bu kadar mı kullananlar :) sedef hastası olup da kullanan yok mu?
Ben sadece aloe vera urunlerini kullandım mucize gb gayette memnunum acil yardım spreyini ben yanik icin kullandim baska ne için kullanabilirim
Bayanlar,çatlak kremi nasıl ?
Ürünün adı,fiyatı nedir ?
Sizlere olumlu geri dönüş oluyor mu ?
Bayanlar,çatlak kremi nasıl ?
Ürünün adı,fiyatı nedir ?
Sizlere olumlu geri dönüş oluyor mu ?
Ayrıca bir arkadaşın 13 yıllık çatlaklarında kullanım fotosu var onu da bulup atarım
Merhaba.bana yardimci olabilirmisin.bir arkadas üye ol dedi.ama bazı sorularım var onada sordum pek anlamadım siz yardimci olurmusunuz sorsamBen de lr üyesiyim çatlak setiyle harita gibi olan Karnım ve bacaklarim düzeldi çok şükür
Ayrıca Yüzümdeki lekeler box set ve peelingle geçti. Üstüne bi de para kazaniyorum çok şükür her ay da artıyor
Sorularınız olursa seve seve yardimci olurum arkadaşlar
Arkadaslar merhaba bende 30 haftalik hamileyim ilk hamileligimden kalan ve simdi olusmakta olan catlaklarim var kardesim bana dun aloe vera acil yardim spreyi dermaintense ve aloe vera dus peelingini almis bu urunleri dogumdan sonrami kullanicam vede nasil kullanicam kullanipta olumlu sonuc alanlar var mi yardimci olabilirmisiniz ltfn
Merhaba.bana yardimci olabilirmisin.bir arkadas üye ol dedi.ama bazı sorularım var onada sordum pek anlamadım siz yardimci olurmusunuz sorsam
Tsk ederim cvp icin dogumdan sonra uyvulucam ins banada faydasi olurda bende burda yazarim tavsiyelerimi :)Merhaba elinizdeki ürünleri doğumdan sonra sırayla sprey ve dermantence krem olarak uygulamalısınız.duş peelingide duşta kullanıyoruz.özellikle duşta çatlak olan bölgelere kullanırsanız daha iyi olur. Kullanıcılarımız memnunlar gerçekten.yanlız her kişiye aynı etkiyi gösterecek kesin geçer gibi bir iddiamız yok. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?