LR kullananlar gelsin :)

Kızlar benim yanak bölgemde sivilceden kalma izler var çok yoğun değil ama yine belli oluyor.İnternet ortamında övgüleri duydum hatta yazan kişiler eski yeni hallerini de paylaşmış.Microsilver set falan varmış.Fiyatı 80 tl ye geliyor.Almak istiyorum ama fazla geliyor ya işe yaramaz ise diyorum.Kullanıp memmun kalan var mı?Veya numune bulabileceğim bir yer?
Sizin sivilce izleriniz varsa micro yikama consantre ve micro universal krem kullanmanizi tavsiye ederim biz boyle sonuc aldik

peki ürünü alırken kredi kartıyla ödeme ve taksit imkanı varmı? Ayrıca lr ye üye olmayı düşünüyorum bu konuda birazcık bilgi verebilir misiniz?
Telefon numarami verebilirim mail adresini yaz bana atiyim ordan alatirim sana lri

Msj yazdim size merkeze kart der sizi uye yapan merkez sizi arar ilk odemenizde karttan olur sonrakileride siz belirlersiniz

Burdaki site msj icerikleri falan diyo cok bisey anlamadim burdan oyuzden iletisime gecmek isteyen ve uyelik isteyen benimle gorusebilir yardimci olurum benim gibi bircok bagimsiz isortagi da var bukonuda guvenebilirsiniz herkes yardimci olucaktir urunlwrle ilgili sormak istersenizde cevap verebilirim bilginize...

peki ürünü alırken kredi kartıyla ödeme ve taksit imkanı varmı? Ayrıca lr ye üye olmayı düşünüyorum bu konuda birazcık bilgi verebilir misiniz?
Merhaba
Uye oldugunuzda sirket kapida nakit yada kart odemeli gonderiri urunleri belirli bir puan ustu olur ise taksit yapiyor hemen hemen tum kartlara taksit var

Merhabalar.
Ben de Lr de iş ortağıyım...Ürünleri Alman menşeiili...kalite onayları mevcut..ürünleri sağlığa zararlı etken maddeleri taşımıyor. İş ortağı olduğunuzda ürünleri indirimli alıp rahatlıkla kullanıyor hem de satışlarınız da yüzde 40 kar sağlıyorsunuz... Mesela örnek diş macunu diyelim...Ben tüm marketlere baktığımda kendi kullandıklarım da dahil olmak üzere ucuza bir diş macunu almıyorum...Sonuçta çok ucuzlarında nasıl içeriği olduğunu bilmiyoruz.Deneme yapmak amaçlı diş macunu alarak başladım..Kullanıyorum ve memnunum.EN basitini anlattım size...Diğer marka ürünlerle karşılaştırdığınızda ürünleri çok makul fiyatlarla sunuluyor.:iş ortağı yaparak büyüdüğünüzde size aylık hakettiğiniz primleri ödüyor..Yani her işte olduğu gibi ne kadar emek o kadar çok kazanç..diğer network şirketleri ile karşılaştırma yapmıyorum bile..KALİTE farkı var deyip geçiyorum..Denemeden hiç bir şeye girmediğim gibi bu işe de deneyerek başladım....Size de denemenizi tavsiye ederek eğer ürünleri denemek istiyorsanız veya iş ortağı olmak istiyorsanız ,ya da diğer sağlığa yardımcı cilt ,saç ürünleri için özel sormak istiyorsanız mesaj atabilirsiniz..Her sorunuza samimiyetle cevap vereceğimden emin olabilirsiniz...
merhaba,
üye olmak için yardımcı olur musunuz ? herhangi bi ücret alınıyor mu üyelikte ??

Merhaba kızlar bende bir lr kullanıcı ve ürün temsilcisi olarak yazmak istedim,aranızada yeni katıldım fakat uzun zamandır sitenin takipcisiyim. zayıflama ürününü kullandım 1 ayda 6 kg verdim ondan sonra lr ye katılmaya karar verdim. herhangi bir lr temsilcisinden temin edip bilgi alabilirsiniz.

Ben de hem kullanıcı hem iş ortağıyım, zaten sırf kendime almak için üye olmuştum.. Ürünler gayet kaliteli ve işe yarar. Başka marka alacağıma gider lr alırım bundan sonra

Üye olmak isteyen olursa mesaj atabilirsiniz. Ürünler hakkında da bilgim var.

resim koymaya calistim umarim becerebilmisimdir tabi sikmadan kaynakli lekelerim de var

Son düzenleyen: Moderatör:
X