Merhabalar.
Ben de Lr de iş ortağıyım...Ürünleri Alman menşeiili...kalite onayları mevcut..ürünleri sağlığa zararlı etken maddeleri taşımıyor. İş ortağı olduğunuzda ürünleri indirimli alıp rahatlıkla kullanıyor hem de satışlarınız da yüzde 40 kar sağlıyorsunuz... Mesela örnek diş macunu diyelim...Ben tüm marketlere baktığımda kendi kullandıklarım da dahil olmak üzere ucuza bir diş macunu almıyorum...Sonuçta çok ucuzlarında nasıl içeriği olduğunu bilmiyoruz.Deneme yapmak amaçlı diş macunu alarak başladım..Kullanıyorum ve memnunum.EN basitini anlattım size...Diğer marka ürünlerle karşılaştırdığınızda ürünleri çok makul fiyatlarla sunuluyor.:iş ortağı yaparak büyüdüğünüzde size aylık hakettiğiniz primleri ödüyor..Yani her işte olduğu gibi ne kadar emek o kadar çok kazanç..diğer network şirketleri ile karşılaştırma yapmıyorum bile..KALİTE farkı var deyip geçiyorum..Denemeden hiç bir şeye girmediğim gibi bu işe de deneyerek başladım....Size de denemenizi tavsiye ederek eğer ürünleri denemek istiyorsanız veya iş ortağı olmak istiyorsanız ,ya da diğer sağlığa yardımcı cilt ,saç ürünleri için özel sormak istiyorsanız mesaj atabilirsiniz..Her sorunuza samimiyetle cevap vereceğimden emin olabilirsiniz...