- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Yay kadınını da severim. Çok da iyi anlaşırımBen Yay kadını üstüme alındım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yay kadınını da severim. Çok da iyi anlaşırımBen Yay kadını üstüme alındım
Oglak erkegı asla odun degıl valla, aksıne fazla romantık, yanı avkat oyle bılemıyorum belkı yukselenınden dolayı da boyle olabılır.Arkadaş bi derse girip çıktım 6 sayfa bu ne yaaaaa
hıza ben bile yetişemiyorum artık
Özellikle başak ve balık erkekte tam bir kabus, oğlak biraz oduna çalsa da diğerlerinden iyi bence erkeler için, özgüveni ve tutarlılığı var en azından
Ayy zemo bütün burçlarda mi var bişiy hep yaaArkadaş bi derse girip çıktım 6 sayfa bu ne yaaaaa
hıza ben bile yetişemiyorum artık
Özellikle başak ve balık erkekte tam bir kabus, oğlak biraz oduna çalsa da diğerlerinden iyi bence erkeler için, özgüveni ve tutarlılığı var en azından
Ben elimdekinin yalancısıyım loveOglak erkegı asla odun degıl valla, aksıne fazla romantık, yanı avkat oyle bılemıyorum belkı yukselenınden dolayı da boyle olabılır.
Bende elımdekınım dogrucusuyum. Gorsel ve ısıtsel zevklerı var en azından, yanı gozumle sahıt olduklarım bunlar, adam estetık seylere bayılıyorBen elimdekinin yalancısıyım love
Benimki öküz şansıma napim, tam oğlagina denk gelmişim balımBende elımdekınım dogrucusuyum. Gorsel ve ısıtsel zevklerı var en azından, yanı gozumle sahıt olduklarım bunlar, adam estetık seylere bayılıyor
Hayır hıc geleneksel degıl valla, sen nasıl oglaklara denk geldın bılmıyorum amaikizler erkeği gibi flörtöz değil oğlaklar gelenekseller ki bu beni bayıyor bir koç kadını olarak
Gelenekselin dibi hemdeHayır hıc geleneksel degıl valla, sen nasıl oglaklara denk geldın bılmıyorum ama
Bırı burdan oglaklar hıc erotık degıl demıstı konunum basında mıydı, baska bır konuda mıydı hatırlamıyorum, oglak erkeklerı erotızme bayılıyor not tutunBenimki öküz şansıma napim, tam oğlagina denk gelmişim balım
Terazi erkeğini tarif ediyorsun aslında var ya. Adam hastanede falan mı karıştı desem, aralarında aylar var burçlarınBende elımdekınım dogrucusuyum. Gorsel ve ısıtsel zevklerı var en azından, yanı gozumle sahıt olduklarım bunlar, adam estetık seylere bayılıyor
Evet yaylar iyi yaAyy hiç kuşkum yok gerçekten. Ham kereste çoğu var ya.
Yay erkeğini severim ben. Eğlenceli, romantik, özgür oyş.
Ne yaptı kız adam sanaKız az dudişin bi geliyorum 55 sayfa yazı var nasıl okuyam vicdansızlar dün doktora gittim %60 pipili bişi gördü. dünyaya bir tane terazi erkeği getiricem herhalde nasipse ya akrep olursa çocumm naparım ben herife de sinir oldum zaten kusuyorum sürekli dudişmiyorum ulan dedim naparsan yap 2 gündür yaklaşmıyorum sinirime
Abart sen de, yere bi paspas atıver, bornozu at, ayarlanır oDonarım. Bak daha mont bile giymedim ben, bahar geldi. Ama donarım banyoda.
O da fazlaymış gerçekten, konuşmayan adamı ne yapacaksın kiAllahım terslik benim oglakta mi acep, adamın ağzından güzel kelimeyi geçtim harf cikmiyor yaw
Ben de aynıyım, her pozisyon gelmez banaBen istekli ama düz bi karıyım. Sınırlı pozisyonda tatmin olabiliyorum.
Deniz en büyük fantazim ama kısmet olmadıDenizde havuzda falan denedın mı bılmıyorum ama
Yoo bıldıın oglak valla kımlıgını gordumTerazi erkeğini tarif ediyorsun aslında var ya. Adam hastanede falan mı karıştı desem, aralarında aylar var burçların
Olabilir benimkiler şahsına münhasır kişiliklerdiHayır hıc geleneksel degıl valla, sen nasıl oglaklara denk geldın bılmıyorum ama
Hayiiiirrrrr hiç diil elimdekiBırı burdan oglaklar hıc erotık degıl demıstı konunum basında mıydı, baska bır konuda mıydı hatırlamıyorum, oglak erkeklerı erotızme bayılıyor not tutun
Teraziler sanata estetige bayiliyorlar benim yukselenim terazi sanatla alakali seyleri severimTerazi erkeğini tarif ediyorsun aslında var ya. Adam hastanede falan mı karıştı desem, aralarında aylar var burçların
Ay ben şok valla. Kesin doğum haritasında terazi ve akrep burçları var seninkininYoo bıldıın oglak valla kımlıgını gordum
Nasıl yani? Yataga soyunup gırıp sevısıp gerı mı cıkıyorsunuz anlamadım kı?Hayiiiirrrrr hiç diil elimdeki