- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Niye kız mangalı yakmayı bılen adam her türlü ateşi harlarMangalı bile cinselliğe nasıl bağladın ya
Tutuciiiiğim tutmak zorundayım, tutmasam iyi olar ama tutmalıyımHaret zirvede, yavrum gece kendini odaya kilitle anahtarı da camdan at, tutamayacaksın galiba kendini
Şimdiden güldüm.Tutuciiiiğim tutmak zorundayım, tutmasam iyi olar ama tutmalıyım
Bişey dicem ama gülmeyin
De sen biz gülsek de olurTutuciiiiğim tutmak zorundayım, tutmasam iyi olar ama tutmalıyım
Bişey dicem ama gülmeyin
Bende bi arzulanmalı haller olusmaya basladıŞimdiden güldüm.
Çok normal.Bende bi arzulanmalı haller olusmaya basladı
Şaşırtıcı değil ki bu, adamın karizmatik olduğunu söylüyorsun, sana ilgi de gösteriyor, sen da az buçuk hoşlanıyorsun, tensel çekim de var demek ki, tek sorun daha çok yeni başlamış olmanızBende bi arzulanmalı haller olusmaya basladı
Bana normal gelmıyor cunku duygusal olarak hala evet oldu dıyemıyorumÇok normal.
En son ne zaman biriyle seviştin?Bende bi arzulanmalı haller olusmaya basladı
Evet tensel bı cekım olmaya basladı, libido tavandı zatenŞaşırtıcı değil ki bu, adamın karizmatik olduğunu söylüyorsun, sana ilgi de gösteriyor, sen da az buçuk hoşlanıyorsun, tensel çekim de var demek ki, tek sorun daha çok yeni başlamış olmanız
5 ay önceEn son ne zaman biriyle seviştin?
Ay duygusallık ne zor, iyi ki öküzüm.Bana normal gelmıyor cunku duygusal olarak hala evet oldu dıyemıyorum
Zor be. Duygusallıgın dısında bır cekım olustu, cok ılgınc yasadıgım sey. Ama ben aylardır tık olmamasına bagladım bunu.Ay duygusallık ne zor, iyi ki öküzüm.
Ya ne olursa olsun sen istekli bir kadınsın ve bunun yoksunluğunu yaşamışsın, hormonların çalışıyor, bu biraz da ihtiyaçlar hiyetarşisiyle ilgili, id in ihtiyaçları ego ve süper egoyu yönetir.Bana normal gelmıyor cunku duygusal olarak hala evet oldu dıyemıyorum
O zaman bu tamamen libido valla. Ben olsam kendimi kaldığım odaya kapatırım yoksa tutamam5 ay önce
Hello kırmızılım5 ay önce
Onu bırak adamı da ıyı kı uzak tutuyorum yoksa canak çömlek patlayacak töbee töbee.Ya ne olursa olsun sen istekli bir kadınsın ve bunun yoksunluğunu yaşamışsın, hormonların çalışıyor, bu biraz da ihtiyaçlar hiyetarşisiyle ilgili, id in ihtiyaçları ego ve süper egoyu yönetir.
Biraz zor olacak senin için direnmek, aslında bu hafta sonu çok tehlikeli senin için, nfsinle mücadele var işin içinde.
Yanlıs anlasılma olmasın en son ex öküzleydı yanı otekı konularda demıstım ben duygusal hıssetmedıgım bırıyle sevısemem dıye. O yuzden olmadı yanıO zaman bu tamamen libido valla. Ben olsam kendimi kaldığım odaya kapatırım yoksa tutamam
Becerebilirsen yakma, yakmasan iyi edersin, sonra pişman olacaksın, daha doğrusu bundan utanacaksın çok belliOnu bırak adamı da ıyı kı uzak tutuyorum yoksa canak çömlek patlayacak töbee töbee.adam bende ısık gorse acaba kosar mı suan korkudan adam benımle yanak yanaga bıle tokalasamaz yanlıs anlıcam dıye o derece o zaman napıyoruz ısıgı yakmıyoruz