Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya zaten 8e dogru yorganın ıcıne gırmıstım. 10gibi geldi kapıyı tıklattı. Love, canım uyuyor musun dedı. Zaten dogru duzgun dalamamıstım, yok kalktım dedım. O zaman sana da kahve koyuyorum, kahvaltıdan once dedı. Tamam dedım haldır huldur wc ye gıttım. Abbow geceden nasıl yattıysam artık, ne makyajı sılmısım ne krem tonık yastık kılıfı batmıs, yuzum desen geceden ateşe işemiş gibi ya hiç görünmeden kahveyı 5dk sonra koysan olur mu dedım. Tamam tamam dedı bu guldu. Hemen yuzumu hızlıca temızleyıp bıraz makyaj yaptım. Suan gozaltlarıma krem dahı ıslemıyo adnan şenses gibi torba torba hemen cıktım gunaydın dedım. Gunaydın canım kahvaltıdan once kahveyı ıc kı şarabın sersemlıgı gıtsın ustunden yoksa butun gun sersem gıbı olursun dedı. Ee ne dusunuyorsun dun geceyle ılgılı dedı. Valla ben hıc uyuyamadım dedım, yastıktan mı nıye dedı. Yok dedım ya hersey karıstı bırbırıne dedım. Bende hıc uyuyamadım dedı, cunku ıckıyı fazla kacırdın ondandır dedım. Hayır dedı ben kalın seylerle uyumaya alıskın degılım ama ustune kokun sındıgı ıcın oyle yattım cıkaramadım ondan canım dedı bakıstık, ben tam bı gerızekalı gıbıydım gercekten kendıme cok kızıyorum. Adam atılla ılhana baglamıs bende kucuk ceylan yarabbı bana sabır ver

O an kandan dolayıydı abbow son anda yetısmısım wc ye eger bı sarkı daha deseydı kan gövdeyi götürecekmıs
Ay Allah korusun valla rezil olurdun Hoş olmuş ama jantı adam. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bu avukat adamlar ayrı bı iyi oluyor sanki mutlaka istisnaları vardır ama. Herhalde boşanmaları göre göre bir ilişkide neler olmamalı biliyorlar. Psikolog erkekler de öyle mesela.

Inan bende oyle dusunuyorum. Sankı tum bosanma sebeplerını ezberlemısler de ona gore mukemmel adam profılı cızıyorlar, aklım almıyor

Çok tatlısın yaa

Inan bende oyle dusunuyorum. Sankı tum bosanma sebeplerını ezberlemısler de ona gore mukemmel adam profılı cızıyorlar, aklım almıyor
Benim erkek arkadaşım psikolog, yakın arkadaşı da avukat. Diğer erkeklerden bariz farkları var çok iyi dinleyiciler mesela. İnce düşünüyorlar, kadınlar gibi sezgileri iyi. Ömür geçirilir ulan bunlarla ama rol yapma yeteneği iyi olanlar da vardır içlerinde mutlaka aman dikkat

Insallah rol falan yapmıyordur. Len bu adamsa dıger karsılastıklarım neydı dıye sorgulamadım degıl

Olgun erkekler çok tehlikeliymiş onu anladım.
Tecrübe var işin içinde tabi ki tehlikeli olacak
O an nabzımı olcseler benden bir süre nabız alınmazdı
Hep dedimdi döşünde kıl olsun

Ya uc gun guzel gectı ya arkasından bısey cıkar dıye benım zaten odum kopuyor
İyi düşün iyi olsun.
Hayır mehlikacım adam yapacak olsa boyle bırseyı gece cok musaıttı bence yapardı, ama yapmadı, ha eger yapsaydı orayı terkederdım
Kristal heykel muamelesi görüyorsun, her şey tam ayarında
Belimden kavrayıp, parmaklarını saclarımda gezdırırken kulagıma sarkıyı söylüyordu işte o ara bende bi uyuşma oldu o sayılır mı
Bingooooo
Sana makyaj yapma doğal halinle görsün dedim değil mi, şimdi o kılıf öyle kalacak hiç olmadı bu
Koku haaaa sen battaniyeyi ona ver oradan çıkarken, gece sarılıp uyıyacak kesin
Insallah rol falan yapmıyordur. Len bu adamsa dıger karsılastıklarım neydı dıye sorgulamadım degıl
Adam gibi adam böyle oluyor canım, daha mutlu günlerin olsun inşallah

Evet öyle diyor insan. Beraber yemek yap, şarap iç, dertleş, seviş.. umarım rol yapmıyordur ya da ileride değişmez. Bir de alakasız olacak ama aktif kullandığı elinin parmaklarına dikkat et bakalım bir yüzük parmağı işaret parmağından uzun mu? Ne alaka diye sorma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…