- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.985
34 e 41 fantazik liseli olabılırKesinlikle oylesiniz ,sizi yolda görsem liseli bu çift ne tatlı yaaa derim
Koyma bacım, benim denk gelemememde vardır elbet bir keramet çünkü yine kaçırdımBöbişler yüzümüz görükmüyo yani çok şey kaçırmadınız, sosyalcim böğün nasıl gectı dıye sorunca ahanda beylee diyerekten attım
Gordum gordummBöbişler yüzümüz görükmüyo yani çok şey kaçırmadınız, sosyalcim böğün nasıl gectı dıye sorunca ahanda beylee diyerekten attım
Koydum al alKoyma bacım, benim denk gelemememde vardır elbet bir keramet çünkü yine kaçırdım
Normal zamanda da oluyor muydu? Ben bel ağrısı yaşamadım ama çok fazla uykum olurdu. Günde 18 saat uyuduğumu bilirimLove konudan bağımsız ama sana bir şey soracağım hamilelik öncesi bel ağrısı yaşadın mı ? Veya yaşayan var mı bat son 2 gün kaldı bir haftadır bel ağrısı var
YakaladımKoydum al al
Of resmen ıkızlerde kırılmıstı benım, oglumda adetlıydım klasık adet agrısıydıLove konudan bağımsız ama sana bir şey soracağım hamilelik öncesi bel ağrısı yaşadın mı ? Veya yaşayan var mı bat son 2 gün kaldı bir haftadır bel ağrısı var
Hayır olmazdı ve ben hiç hasta olacağım günü takvime bakmadan bilmem bir haftadır bel ağrısı var geçmesini bekliyorum kan testi içinNormal zamanda da oluyor muydu? Ben bel ağrısı yaşamadım ama çok fazla uykum olurdu. Günde 18 saat uyuduğumu bilirim
Benimde kırılıyor belim günüm geçerse kan vericem bekliyorum merak ettim sorayım dedim sizedeOf resmen ıkızlerde kırılmıstı benım, oglumda adetlıydım klasık adet agrısıydı
Yumurtlama gununden sonra 16.gün kesın cıkarHayır olmazdı ve ben hiç hasta olacağım günü takvime bakmadan bilmem bir haftadır bel ağrısı var geçmesini bekliyorum kan testi için
Yok bu fotodan avkatin 30 gosterdgne nasil kanaat getirdi @assosyla bence yasini gosteriyor goz yani kirisikliklarina kadat yaklastrdgm icin34 e 41 fantazik liseli olabılır
Erken gebelik testi deneseneHayır olmazdı ve ben hiç hasta olacağım günü takvime bakmadan bilmem bir haftadır bel ağrısı var geçmesini bekliyorum kan testi için
Benım spıral ne alemde, bende onun ıcın gıtcem, neden dedı, kadın hastalıkları dedım ayy ne ıcın olcek rahatca dudişebilmek için diyemedimBenimde kırılıyor belim günüm geçerse kan vericem bekliyorum merak ettim sorayım dedim sizede
Altı gün kadar önce kaset test denedim çıkmadı erken gebelik testi 55 TL dedi almadımErken gebelik testi denesene
Kaz familyası mevcut evetYok bu fotodan avkatin 30 gosterdgne nasil kanaat getirdi @assosyla bence yasini gosteriyor goz yani kirisikliklarina kadat yaklastrdgm icinama kesnlkle cok yakisiyor gorjnuyorsunuz gorebildgmz kadari ile
Yakaladim oniii gozumden kacamazKaz familyası mevcut evet