Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Love konudan bağımsız ama sana bir şey soracağım hamilelik öncesi bel ağrısı yaşadın mı ? Veya yaşayan var mı bat son 2 gün kaldı bir haftadır bel ağrısı var

Love konudan bağımsız ama sana bir şey soracağım hamilelik öncesi bel ağrısı yaşadın mı ? Veya yaşayan var mı bat son 2 gün kaldı bir haftadır bel ağrısı var
Normal zamanda da oluyor muydu? Ben bel ağrısı yaşamadım ama çok fazla uykum olurdu. Günde 18 saat uyuduğumu bilirim

Of resmen ıkızlerde kırılmıstı benım, oglumda adetlıydım klasık adet agrısıydı

Normal zamanda da oluyor muydu? Ben bel ağrısı yaşamadım ama çok fazla uykum olurdu. Günde 18 saat uyuduğumu bilirim
Hayır olmazdı ve ben hiç hasta olacağım günü takvime bakmadan bilmem bir haftadır bel ağrısı var geçmesini bekliyorum kan testi için

34 e 41 fantazik liseli olabılır
Yok bu fotodan avkatin 30 gosterdgne nasil kanaat getirdi @assosyla bence yasini gosteriyor goz yani kirisikliklarina kadat yaklastrdgm icin ama kesnlkle cok yakisiyor gorjnuyorsunuz gorebildgmz kadari ile

Genelde herseyi kaciririm cok sansizimdir. ama bunu yakaladim gördüm cok hossunuz bravee

Benimde kırılıyor belim günüm geçerse kan vericem bekliyorum merak ettim sorayım dedim sizede
Benım spıral ne alemde, bende onun ıcın gıtcem, neden dedı, kadın hastalıkları dedım ayy ne ıcın olcek rahatca dudişebilmek için diyemedim

Yok bu fotodan avkatin 30 gosterdgne nasil kanaat getirdi @assosyla bence yasini gosteriyor goz yani kirisikliklarina kadat yaklastrdgm icin ama kesnlkle cok yakisiyor gorjnuyorsunuz gorebildgmz kadari ile
Kaz familyası mevcut evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…