- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Sudangelen
-
Leoparlar koruma altında canlılar olduğu için yalnızca doğal ölüm sonucu kürkleri kullanılıyor , yinede hassas olmak gerekir aslında , fakat nispeten dikkatli olmak gerekir çünkü diğer pek çok hayvan bunun için katledilebiliyor.
Olacak iş değil zaten. ölü leopar bulacaksında o an onun kürkünü alacaksın. hayvan ölsünde kürkünü alayım. ölmüş hayvanı bulduğnda çürümüştir çoktan. kimse kimseyi kandırmasın.Diyarbakirda oldurulen nadir leopardan haberiniz yok galiba.
Ürünlerin çoğunun resmi bana ait
Hakiki leopar kürkü şapka (hakiki leopar kürkü) fiyat: 720 tl.
ben kaldırır sandım ama hala savunmadaYahu Allah aşkına kkda bukadar hayvan sever varken şunu kaldırın gözümüzün önünden
ben kaldırır sandım ama hala savunmada
ooo akbabalar onda postmu birakir.Olacak iş değil zaten. ölü leopar bulacaksında o an onun kürkünü alacaksın. hayvan ölsünde kürkünü alayım. ölmüş hayvanı bulduğnda çürümüştir çoktan. kimse kimseyi kandırmasın.
Senin yazdıklarını görmeden hakiki kısmını okuyunca yuh dedim ya nefret ediyorum kürkten de kullanandan da kimse kusura bakmasın bezmedik hayvanları katletmektenben kaldırır sandım ama hala savunmada
netten bir kaç videoya bakmıştım zamanında. içim elvermedi. yarıda kapadım.nasıl öldürüuorlar. bizler bu sektöre almayarak karşı çıkmalıyızki bu hayvancıklar öldürülmesin.Senin yazdıklarını görmeden hakiki kısmını okuyunca yuh dedim ya nefret ediyorum kürkten de kullanandan da kimse kusura bakmasın bezmedik hayvanları katletmekten
Ben hiç o videolara bakamıyorum maalesef canımnetten bir kaç videoya bakmıştım zamanında. içim elvermedi. yarıda kapadım.nasıl öldürüuorlar. bizler bu sektöre almayarak karşı çıkmalıyızki bu hayvancıklar öldürülmesin.
allah onlarin ve yandakcilarinin cezasini versin bibiBen hiç o videolara bakamıyorum maalesef canım
inanın sizin gibi olmak isterdim ama maalesef gülemiyorum. çünkü gördüğüm manzara hoş değilbu konuya sırf, yorumları okumak için giriyom...
ne stres kalıyo ne bişi valla...
inanın sizin gibi olmak isterdim ama maalesef gülemiyorum. çünkü gördüğüm manzara hoş değil
bunda katılıyorum size..bir gariplik varben konunun fake olduğunu düşünüyorum...
o yüzden konuyu takipteyim...
haklı çıkacağım, göreceksiniz...
Kazen bir el atsa, çözülür iş aslında...
boşuna yıpratmayın kendinizi...
normal bir insan, bu kadar lafa tepkisiz kalamazdı...
bunda katılıyorum size..bir gariplik var
şimdi rehber arkeolojik yerlerde, tarihi mekanlarda turist gezdirir. oralarda 18oo lik hermes kemeri neden takar yada marka giyinir anlaşılır gibi değil.Ben'de alamazdım bu fiyata :):) kardeşim tur rehberi olduğu için giydiği ürünlerin hep marka olmasına dikkat ediyor firması, daha çok ürünüm vardı ama onları dağıttım
ben konunun fake olduğunu düşünüyorum...
o yüzden konuyu takipteyim...
haklı çıkacağım, göreceksiniz...
Kazen bir el atsa, çözülür iş aslında...
boşuna yıpratmayın kendinizi...
normal bir insan, bu kadar lafa tepkisiz kalamazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?