• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Louis vuitton , cashhimi ,dior, chanel ... orjinal çantalarım en olay konu:)

Ben secenek goremiyorum hala. Fotograf yok.
Sudangelen bacım kusura bakma ama dansmarue haksız değil eğer şu marc jacobs çantayı fotoğraflarsan biraz'da indirim yaparsan ben talibim , birde onlinesin ama mesajıma dönemedin, gerçekten alıcıyım özellikle metal akşamı Çekersenk birde senin çektiğin belli olursa memnun olurum,birde cashimi olanın durum ve fiyatını koyarmısın şekerim onunlada ilgelrniyorm

Ben secenek goremiyorum hala. Fotograf yok.

Özelden mail adresinizi gönderirseniz size fotoğraf gönderebilirim,
Sudangelen bacım kusura bakma ama dansmarue haksız değil eğer şu marc jacobs çantayı fotoğraflarsan biraz'da indirim yaparsan ben talibim , birde onlinesin ama mesajıma dönemedin, gerçekten alıcıyım özellikle metal akşamı Çekersenk birde senin çektiğin belli olursa memnun olurum,birde cashimi olanın durum ve fiyatını koyarmısın şekerim onunlada ilgelrniyorm

Ilk önce cashhimi ile ilgili bilgi vereyim sonraki mesajımdada marc jacobs ile ilgili,

Ürün yurtdışın'dan alınmış olup hakiki egzotik deri ile yapılmıştır( el yapımı) içi turuncu süet bu ürünü arkadaşım için düşünmüştüm fakat veremedim bendede aynısından var o yüzden bunu satma fikri cazip geldi , bu yüzden sıfır tek ürünüm bu gibi sonra sıfır ürün satıyor demesinler:):),
Etiketi mevcut
Ipek toz torbası mevcut
Bandrollü sertifikası mevcut
Kartıda mevcut
http://cashhimi.com/carmine-leather-297
Linkteki ürünün bronz sarı rengi

Fiyat : 270 lira (gerçekten kâr amacı gütmeden zararıma vereceğim)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 126
  • image.jpg
    image.jpg
    808,5 KB · Görüntüleme: 125
  • image.jpg
    image.jpg
    660,2 KB · Görüntüleme: 122
  • image.jpg
    image.jpg
    945,5 KB · Görüntüleme: 133
  • image.jpg
    image.jpg
    835,8 KB · Görüntüleme: 143
  • image.jpg
    image.jpg
    977,2 KB · Görüntüleme: 141
Marc by marc jacobs hillier bag kate winlet in resmi onu çok sevdiğim için ekledim yoksa pek çok ünlü isimde kullanıyor , çok kaliteli , çok şık zamansız bir çanta kesinlikle tavsiye ederim ,rengi tok bir mor fakat telefonumun lensini bulamadığım için pembe gibi Durmuş ışıktan kmalarından değil direk marc jacobs'un Limited edition olarak alınmıştır , bilen bilecektir zaten, fiyatı zaten çok uygun karar verirseniz ulaşabilirsiniz yinede görüşürüz, teşekkürler 200 dolara anca çakmasının sıfırı alınır beymen de Limited olmayan ufağı bile 1500 lira indirimde bu satılsa muhtemelen 2000 küsür lira olurdu kelebek indirimind

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    692,9 KB · Görüntüleme: 129
  • image.jpg
    image.jpg
    797,9 KB · Görüntüleme: 117
  • image.jpg
    image.jpg
    970,8 KB · Görüntüleme: 137
  • image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 128
  • image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 142
  • image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 128
  • image.jpg
    image.jpg
    968,2 KB · Görüntüleme: 120
  • image.jpg
    image.jpg
    889,5 KB · Görüntüleme: 138
  • image.jpg
    image.jpg
    726,7 KB · Görüntüleme: 129
  • image.jpg
    image.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 120
Marc by marc jacobs hillier bag kate winlet in resmi onu çok sevdiğim için ekledim yoksa pek çok ünlü isimde kullanıyor , çok kaliteli , çok şık zamansız bir çanta kesinlikle tavsiye ederim ,rengi tok bir mor fakat telefonumun lensini bulamadığım için pembe gibi Durmuş ışıktan kmalarından değil direk marc jacobs'un Limited edition olarak alınmıştır , bilen bilecektir zaten, fiyatı zaten çok uygun karar verirseniz ulaşabilirsiniz yinede görüşürüz, teşekkürler 200 dolara anca çakmasının sıfırı alınır beymen de Limited olmayan ufağı bile 1500 lira indirimde bu satılsa muhtemelen 2000 küsür lira olurdu kelebek indirimind
Yüzüğüde yanında hediye edebilirmisiniz peki ? :):)

Sanal ortamda bu kadar yüksek meblağlı bir ürünü almaya cesaret edemem.
Gerçekliğini resimden ne kadar anlayabiliriz anlasakta elimize geçtiğinde ya aksi olrsa? diye şüphelenirim.
Kemere de çantaya da o kadar yüksek uçuk para veremem İş ve sanat dünyasndan kimsede gelip buradan almaz.
Bir süre sonra sıkılacağım ya da yankesicilerin çarpacağı ihtimalinide hesaba katarak orta fiyatlı ürünleri almak daha karlıdır.

Sanal ortamda bu kadar yüksek meblağlı bir ürünü almaya cesaret edemem.
Gerçekliğini resimden ne kadar anlayabiliriz anlasakta elimize geçtiğinde ya aksi olrsa? diye şüphelenirim.
Kemere de çantaya da o kadar yüksek uçuk para veremem İş ve sanat dünyasndan kimsede gelip buradan almaz.
Bir süre sonra sıkılacağım ya da yankesicilerin çarpacağı ihtimalinide hesaba katarak orta fiyatlı ürünleri almak daha karlıdır.
Alakanız için sağolun fakat bu ürünler o kadar pahalı ürünlerde değil yani birtek iş dünyasının tercih edebileceği ürünler değil fiyatları ise sıfırlarından %100 ile %30 arasında daha uygun bence tercih edilebilir, öyle aman satılsın diye bir derdim yok, kimseyi mağdur etme durumum olamaz konunun başında şartları çizdim zaten.

Back