• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Louis vuitton , cashhimi ,dior, chanel ... orjinal çantalarım en olay konu:)

Kızlar daha uygun ürünler eklemeye karar verdim bunlar'da öyle dursun erkek kardeşim cruise gemisinde çalışıyor 3 dil biliyor turizm mezunu , kendisi pahalı ürünler kullanırken heves edip banada alıyor , çok zor bir meslek değil isterseniz ona mesleğiyle ilgili resimli bir röportaj yapabilirim:):). Sorular varsa sorabilirsiniz.

Ürünlerin çoğunun resmi bana ait

Hakiki leopar kürkü şapka (hakiki leopar kürkü) fiyat: 720 tl.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 110
1-2 Cover gümüş olanı bir iki defa taktım gold olanı hiç
çok fazla saatim var. Ikiside isviçreden geldi .
Gümüş : 550
Altın: 580
Safir ve Çelik gerçekten şıklar ,gerçekten
580 franklık sadece isviçre de bu versiyonu satılan Safir camlı bu saatleri gerçekten çok ucuza listeledim mesela kendi kendime alıcam o derece:)

Alırken hem antreye hem oturma odama hem'de yatak odama makyaj komidininin üzerine aldım fakat hool'de büyük durunca hiç kullanmadım etiketiyle duruyor ahşap ek oyması resimdekinden çok daha büyük çok bilinen ve designer ürünler satan bir yerden aldım yüzde yüz el yapımı , aynasıda farklı bir ayna , alıcı çıkarsa bir fiyat verebilirim, özellikle şehire göre:):)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1.007,7 KB · Görüntüleme: 124
mesaj'dan resim koyamadığım için buraya koydum ; yazılar şu şekilde

Coverworld
Swissmade
All stainless steel
Sapphire crystal
Waterressistant 50 M

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 131
Kızlar daha uygun ürünler eklemeye karar verdim bunlar'da öyle dursun erkek kardeşim cruise gemisinde çalışıyor 3 dil biliyor turizm mezunu , kendisi pahalı ürünler kullanırken heves edip banada alıyor , çok zor bir meslek değil isterseniz ona mesleğiyle ilgili resimli bir röportaj yapabilirim:):). Sorular varsa sorabilirsiniz.

Canim lux bi cruise gemisiyle tatil yaptim. Emin ol bu urunleri almaktan daha ucuza patladi bana. Kardesinin resimlerini degil de urun fotograflarini ekle sen :)

Ürünlerin çoğunun resmi bana ait

Hakiki leopar kürkü şapka (hakiki leopar kürkü) fiyat: 720 tl.
bedava verseler almam. o leoparı sırf kürkü için öldürecekler bende onu şapka olarak giyeceğim ha. alanada feci kızarım. satanada .benim derimi biri soyup kullansa istermiyim.aynı olay.
kk da bunun satışını yapmanıza umarım izin vermezler.
bu mesajı kibliyorum şu an.

bedava verseler almam. o leoparı sırf kürkü için öldürecekler bende onu şapka olarak giyeceğim ha. alanada feci kızarım. satanada .benim derimi biri soyup kullansa istermiyim.aynı olay.
kk da bunun satışını yapmanıza umarım izin vermezler.
bu mesajı kibliyorum şu an.

Okycim ben urunlerinin orjinal olduguna inanmiyorum ya. Insallah degildir.

Ben konu sahibinin iyi niyetli olduğuna inanmak istiyorum aslında. Büyük ihtimalle tur rehberi olan kardeşinin getirdiği hediyeler orjinale yakın çakmalar. Çünkü örneğin Hermes mağazasında ürün almak için bekleme listesine kayıt olmak gerekiyor, hele ki çantalarda. Kemerin fiyatı için birşey diyemeyeceğim çünkü basit bir fular bile iki binli rakamları bulabiliyor Hermes'te. Yurt dışında bu tür ürünlerin neredeyse üreticilerinin bile fark edemeyeceği gerçeklikte sahteleri bol miktarda ve ciddi fiyatlarla satılıyor. Diğer ürünlerin orjinallerini Avrupa ülkelerindeki kendi mağazalarından ya da outlet tabir ettiğimiz mağazalardan burada verdiği fiyatların çok daha düşüklerine almak mümkün çıktıktan bir yıl sonra. Ben de aşırı para harcamamak şartıyla marka kullanmayı seviyorum ama kullandığım orjinal çantaları burada benim aldığımın iki katı fiyatlarını gördüm neredeyse. Konu sahibi faturalı ve sertifikalı olduğunu söyledi. Çok ilginç benimkiler de faturalı ve sertifikalı. Sanırım kendi aldığı ürünleri, ürünler çıkar çıkmaz mağazasından satın almış ve kendi satın aldığı fiyatın biraz daha düşük bir fiyatına burada satıyor. Dediğim gibi iyi niyetli olmak istiyorum.

Ben konu sahibinin iyi niyetli olduğuna inanmak istiyorum aslında. Büyük ihtimalle tur rehberi olan kardeşinin getirdiği hediyeler orjinale yakın çakmalar. Çünkü örneğin Hermes mağazasında ürün almak için bekleme listesine kayıt olmak gerekiyor, hele ki çantalarda. Kemerin fiyatı için birşey diyemeyeceğim çünkü basit bir fular bile iki binli rakamları bulabiliyor Hermes'te. Yurt dışında bu tür ürünlerin neredeyse üreticilerinin bile fark edemeyeceği gerçeklikte sahteleri bol miktarda ve ciddi fiyatlarla satılıyor. Diğer ürünlerin orjinallerini Avrupa ülkelerindeki kendi mağazalarından ya da outlet tabir ettiğimiz mağazalardan burada verdiği fiyatların çok daha düşüklerine almak mümkün çıktıktan bir yıl sonra. Ben de aşırı para harcamamak şartıyla marka kullanmayı seviyorum ama kullandığım orjinal çantaları burada benim aldığımın iki katı fiyatlarını gördüm neredeyse. Konu sahibi faturalı ve sertifikalı olduğunu söyledi. Çok ilginç benimkiler de faturalı ve sertifikalı. Sanırım kendi aldığı ürünleri, ürünler çıkar çıkmaz mağazasından satın almış ve kendi satın aldığı fiyatın biraz daha düşük bir fiyatına burada satıyor. Dediğim gibi iyi niyetli olmak istiyorum.
Ürünlerimin öZellikle hermes marka bileklik ve Kemer'in faturası mevcut isteyene gönderebilirim:), kesinlikle çakma ürün kullanan biri değilim , kul hakkına önem veren biriyim çakma ürünleri üretmeninde Almanında suç olduğuna inanıyorum.

umarım değildir. sabah sabah kötü oldum hakiki leopar kürkü yazısını görünce..
Leoparlar koruma altında canlılar olduğu için yalnızca doğal ölüm sonucu kürkleri kullanılıyor , yinede hassas olmak gerekir aslında , fakat nispeten dikkatli olmak gerekir çünkü diğer pek çok hayvan bunun için katledilebiliyor.:(:(

Leoparlar koruma altında canlılar olduğu için yalnızca doğal ölüm sonucu kürkleri kullanılıyor , yinede hassas olmak gerekir aslında , fakat nispeten dikkatli olmak gerekir çünkü diğer pek çok hayvan bunun için katledilebiliyor.:KK43::KK43:
bu onu satmak için kıstas değil. bence bu şapkayı satıştan çıkarırsanız iyi olur. böylece bir hayvansever olduğunuzu bu katliamlara göz yummadığınızı anlarım. bu leoparın normal şekilde öldüğünün elimizde hiçbir belgesi yok. ki bu bana oldukça utopya geldi. bunları almamalı ve satmamalıyızki bu hayvan cinayetlerinin önünü keselim. sizden bu duyarlılığı bekliyorum ben

Back