• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Louis vuitton , cashhimi ,dior, chanel ... orjinal çantalarım en olay konu:)

Leoparlar koruma altında canlılar olduğu için yalnızca doğal ölüm sonucu kürkleri kullanılıyor , yinede hassas olmak gerekir aslında , fakat nispeten dikkatli olmak gerekir çünkü diğer pek çok hayvan bunun için katledilebiliyor.:KK43::KK43:

Diyarbakirda oldurulen nadir leopardan haberiniz yok galiba.

Senin yazdıklarını görmeden hakiki kısmını okuyunca yuh dedim ya nefret ediyorum kürkten de kullanandan da kimse kusura bakmasın bezmedik hayvanları katletmekten :KK62:
netten bir kaç videoya bakmıştım zamanında. içim elvermedi. yarıda kapadım.nasıl öldürüuorlar. bizler bu sektöre almayarak karşı çıkmalıyızki bu hayvancıklar öldürülmesin.

inanın sizin gibi olmak isterdim ama maalesef gülemiyorum. çünkü gördüğüm manzara hoş değil

ben konunun fake olduğunu düşünüyorum...:cool:

o yüzden konuyu takipteyim...:KK14:

haklı çıkacağım, göreceksiniz...

Kazen bir el atsa, çözülür iş aslında...:KK45:

boşuna yıpratmayın kendinizi...:KK30:

normal bir insan, bu kadar lafa tepkisiz kalamazdı...:KK70::-)

bunda katılıyorum size..bir gariplik var

Ben'de alamazdım bu fiyata :):) kardeşim tur rehberi olduğu için giydiği ürünlerin hep marka olmasına dikkat ediyor firması, daha çok ürünüm vardı ama onları dağıttım
şimdi rehber arkeolojik yerlerde, tarihi mekanlarda turist gezdirir. oralarda 18oo lik hermes kemeri neden takar yada marka giyinir anlaşılır gibi değil.
imgiltere kraliçesini bile gezdiren rehber bile bu şekilde giyinmezki bu tarzz giyinen insanların çoğu yüksek sosyetedir,tur rehberi değil

Ben konu sahibinin cakma urunler satan dukkani oldugunu dusunuyorum :)

Back