- Konu Sahibi Sudangelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gucci pour homme isviçreden alınmıştır, (erkek parfümü ) kardeşimin çok uzun zamandır kullandığı bir parfüm artık değişim isteyince buna hiç başlatmadım.
Bilgi:http://saklinotalar.blogspot.com.tr/2012/08/gucci-pour-homme-i-2003.html?m=1
Fiyat: 210 tl
Ürünlerin çoğu kendi resmi bazılarını çekemedim ama almak isteyene çektiğim veya çekmediğim ürünlerin çok çok detaylı faturalı ve sertifikalı resimlerini atabilirim burada faturaları isim soyisim adres vs. Bilgileri içerdiğinden ötürü paylaşmak istemiyorum mesela chanel çantanın sıfırı 7 bin lira bende ona göre bir fiyat yazdım , bunlar size pahalı gibi gelebilir fakat satış fiyatlarının ikinci el fiyata düzelttiğim uygun halleri burada farklı bir şey yok oradan buradan gelen bir kaç lüks ürün ben kendim almadım fakat almak isteyenler bilenler için bir altarnetif hem işime yaramayan şeyleri sırf pahalı diye neden buraya koymayayımki , ben bunları paraya kıyıpta alamazdım ama kardeşim gittiği yerlerden beni mutlu etmek için almış, 3 liranın hesabını yapan Tutumlu biriyim, belki biri alır hem lv speedy şimdiden satıldı:):)Internetten buldugun resimleri degil de evinde canli canli cekersen faturalarini da buraya eklersen tepkilere maruz kalmazsin.
4500 lira cantaya verebilecek insan da senden almaktansa parise gittiginde faturasiyla paketiyle icine sinen modeli kendi alir gibime geliyor.
Bunlari gittigidiyora ekle sen. Burda ikinci el topiklerinin amaci biraz daha farkli :)
Üstede belirttim satılıp ayırtılmadığı sürece faturalardaki fiyatlar dahil görebilirsiniz, mevcut olanlarınsendeki fotolarını görmemiz mümkün mü
Ilgi çeker diye düşündümen elit derken ?
resime gerek duymadım aynı olunca bu yaz geldi kullanılmadı yanında hediye olduğu için fiyatları düşürmedim bu parfümün yanında swatch marka erkek bileklik veya 25 ml dior jadore verebilirim.teşekkürler:)Bu parfumun 100ml lik fiyati zaten bu kadar hemen hemen. Kac yildir sende duruyor, kokusu bozuldu mu, kutusu deforme oldu mu, gercek fotograflar lutfen :)
Ben'de alamazdım bu fiyata :):) kardeşim tur rehberi olduğu için giydiği ürünlerin hep marka olmasına dikkat ediyor firması, daha çok ürünüm vardı ama onları dağıttım
kemerin fiyatı, benim ev kiramın iki katı...
öleyim ben yaaa![]()
Ben'de alamazdım bu fiyata :):) kardeşim tur rehberi olduğu için giydiği ürünlerin hep marka olmasına dikkat ediyor firması, daha çok ürünüm vardı ama onları dağıttım
Ahahaha aynen :)bibibellest: 36571944 .!.:Hele o son kemerin fiyatını görünce sessiz sessiz kaçıp köşeme saklandım fakirlik zor iş![]()
Yok ceylinim ya ben istemem korkarımAhahaha aynen :)
Ucretsiz sahiplendirmek istersen burada varim bacim![]()
Alerji falan yapar demi kaliteli mal :SYok ceylinim ya ben istemem korkarım![]()
Ucak muhendisi degil de tur rehberi olsaymisim keske :)
Aynen ya ,idealistliğim falan yok oldu. Ya tur rehberi nasıl olunuyor , nereye başvuruluyor, bütün tur rehberleri bu kadar mı kazanıyor? Kaç dil bilmek gerek?İngilizcem de iyi ama, Rusça, Çince de öğrenirim yanında sorun değil yani
Bilen biri, yetkili bi abi bir el atsın aydınlatsın bizi.