• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Louis vuitton , cashhimi ,dior, chanel ... orjinal çantalarım en olay konu:)

zengin ve gururlu bir öğretmenimiz vardı, o geldi aklıma.. :))

Bu fiyata hermes çantanın orjinali olmaz, ama en yakın çakması olabilir.. çakmaların kralı yurt dışında satılıyor :) onlara da sertifika veriyorlar, 1.el taklit diye :D

Kızlar bu konuyu iyiki açmışım satılmasa bile keyfim yerine geldi :):) kahkaha krizine girdim de ne yapayım bilmiyorum bence silmeyelim böyle kalsın bu yorumlar Kemer'den daha kıymetli :):) bu arada işportacı değilim demeyin öyle üzülüyorum..:( :) :) fake değilim gerçektir hermes kemer fiyatı çok ucuza listeledim mutlaka bakın;

182,000.00 TL

http://www.mosmoda.com/Blue-Tempete...ag-Palladium-Hardware_67077.html#.U_X5we0ay0c

Yüz seksen iki bin lira

Kızlar bu konuyu iyiki açmışım satılmasa bile keyfim yerine geldi :):) kahkaha krizine girdim de ne yapayım bilmiyorum bence silmeyelim böyle kalsın bu yorumlar Kemer'den daha kıymetli :):) bu arada işportacı değilim demeyin öyle üzülüyorum..:KK43: :) :) fake değilim gerçektir hermes kemer fiyatı çok ucuza listeledim mutlaka bakın;

182,000.00 TL

http://www.mosmoda.com/Blue-Tempete...ag-Palladium-Hardware_67077.html#.U_X5we0ay0c

Yüz seksen iki bin lira

No comment

Evet fiy
Kızlar bu konuyu iyiki açmışım satılmasa bile keyfim yerine geldi :):) kahkaha krizine girdim de ne yapayım bilmiyorum bence silmeyelim böyle kalsın bu yorumlar Kemer'den daha kıymetli :):) bu arada işportacı değilim demeyin öyle üzülüyorum..:KK43: :) :) fake değilim gerçektir hermes kemer fiyatı çok ucuza listeledim mutlaka bakın;

182,000.00 TL

Yüz seksen iki bin lira

Evet ucuza satıyorsun, o yüzden taklit olduğunu düşünüyorum.. taklitlere de sertifika verdiklerini bildiğini kabul ediyorum...

Ürünlerin çoğu kendi resmi bazılarını çekemedim ama almak isteyene çektiğim veya çekmediğim ürünlerin çok çok detaylı faturalı ve sertifikalı resimlerini atabilirim burada faturaları isim soyisim adres vs. Bilgileri içerdiğinden ötürü paylaşmak istemiyorum mesela chanel çantanın sıfırı 7 bin lira bende ona göre bir fiyat yazdım , bunlar size pahalı gibi gelebilir fakat satış fiyatlarının ikinci el fiyata düzelttiğim uygun halleri burada farklı bir şey yok oradan buradan gelen bir kaç lüks ürün ben kendim almadım fakat almak isteyenler bilenler için bir altarnetif hem işime yaramayan şeyleri sırf pahalı diye neden buraya koymayayımki , ben bunları paraya kıyıpta alamazdım ama kardeşim gittiği yerlerden beni mutlu etmek için almış, 3 liranın hesabını yapan Tutumlu biriyim, belki biri alır hem lv speedy şimdiden satıldı:):)

Ben'de alamazdım bu fiyata :) kardeşim tur rehberi olduğu için giydiği ürünlerin hep marka olmasına dikkat ediyor firması, daha çok ürünüm vardı ama onları dağıttım

Kızlar daha uygun ürünler eklemeye karar verdim bunlar'da öyle dursun erkek kardeşim cruise gemisinde çalışıyor 3 dil biliyor turizm mezunu , kendisi pahalı ürünler kullanırken heves edip banada alıyor , çok zor bir meslek değil isterseniz ona mesleğiyle ilgili resimli bir röportaj yapabilirim:):). Sorular varsa sorabilirsiniz.

Benim kardeşim de tur rehberi. Konunuzu okuyunca onu aradım ilk iş. Ya kardeş dedim sen tur dönüşlerinde bursadan lokumla kestane şekeri getiriyordun ancak. Bak insanlar neler alıyor , aşkolsun diye de takıldım :KK70:.

Şaka bir yana alım gücüm olsaydı da almazdım açıkçası.

Cruise gemisinde tur rehberi olmaz genelde dedi. Varsa bir yolu yordamı açıklayın belki kardeşinizin meslektaşlarına yol göstermiş olursunuz :KK66:

Son düzenleme:

182,000.00 TL

Yüz seksen iki bin lira

Iste bunlar senin sattigin paraya kapalicarsida satiliyor. Senin gercekten kisisel urunlerini sattigini anlamamiz icin gercek fotograf ve fatura eklemen gerekiyor. Fotograftan belli olur dukkanin mi var cakma mi satiyosun sifir mi ikinci el mi. Kul hakki yemekten korkarim demekle olmuyor. Faturadan isim kismini silip koy o bir bahane degil ayrica. Hem biri satin aldi demistin. Kim o ?

182 binliraya ev alırım ben. ama angelins jolie olsaydımda almazdım hoş.:KK14:
insanlar açlıktan kırılırken,orta doğudsa hala insanlar talan edilirken çoluk çocuk oralarda bir dilim ekmeğe muhtaçken.
günah ya bir çantaya verilmez bu kadar para
Tur rehberi 182bin lirayi bulsa calismayi birakir

bu hikaye tutmaz konu sahibi.. varsayalım ki kardeşin Cruise gemisinde tur rehberi, allah aşkına yıllık geliri kaç milyon dolar da sana binlerce liralık hediyeler getirebiliyor? kemere 182,000.00 TL verebiliyor ise hobby olarak yapıyor herhalde bu işi.. ya da sade bir tur rehberi bu kadar kazanırken gemi kaptanının ne aldığını merak ettim :27: ha diyorsan ki marka sahipleriyle kanka, o başka tabi :27:

özetle; tatile gittim, outlet den aldım satıyorum desen daha inandırıcı olurdu.. bir de netten bulduğu resimleri koymuşsun, dükkandan getirip fotograf çekmek zor geldi kanımca :27:

Back