Lösemi teşhisi koyuldu 🥺

Maşallah Rabbim babanıza uzun ömür versin

İlk şoku atlattık, tedavimize odaklandık arkadaşlar. Kemoterapimiz başladı. Pazartesi, Salı sakin geçti, bugün 24 saat sürecek bir kemoterapi alacağız. Süreci elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum, çünkü ben araştırırken kalbimi bir nebze ferahlatacak bir cümleye denk gelmek için internetin altını üstüne getirdim.

Anladığım kadarıyla bu hastalığın en büyük ilacı moral ve hijyen. Dualar ve sağlık personelimize olan güvenimizse olmazsa olmaz. İyi düşünmeye çalışıyoruz, rabbim izin verirse iyi de olacağız inşallah

Hastanede ve bu hastalık sürecinde kan vermenin önemini, hastalık bilincini ve hayatın değerini çok iyi anladım. Dün 2 kez trombosit kan verildi, Kızılay’dan gelmiş sanırım… Sağlığı el veren herkesi bağış yapmaya devam ediyorum. Bende tedavimiz bittikten sonra, başka hastalar için ilik donörü olmak istiyorum. Çünkü bunun önemini şu an o kadar iyi anladım ki…

Dualarınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun

Allah sürecinizi kolaylaştırsın. Biiznillah bitip, gidecek. Ne zaman konuşmak isterseniz buradayım
Ve kan bağışı cidden çok önemli bir mevzu. Sağlığı el veren, kendine bakan bilhassa erkek bireylerin düzenli kan vermeleri ne güzel olur. İnşallah bu farkındalık daha da artar.

Allah sizinle olsun arkadaşım morallerinizin iyi olmasina çok sevindim. Tedavinin yan etkileri sizi korkutmasın. Aldiği her tedavi şifa olsun inşallah. Upuzun ömrünüz olsun. Allah hepimizin sevdiklerini bize bağışlasın..

Az önce deneme dozu takıldı ve dakikalar içerisinde iki gözü birden şişti ben çok korktum ama hemşireler, doktorlar sakin, bunu görünce herhalde normal diye düşündüm. Hem hasta için hem hasta yakını için çelik gibi sinir gerekiyor. Allah’ım yardım etsin çok zor

Bazı kurumlara olan güven azaldığı için insanlar kan vermek istemiyor malesef olanda masum vatandaşa oldu bu durumda.acil şifalar diliyorum eşinize

Rabbim bir an önce iyileşip sağlığına kavuştursun bu günler hiç olmamış gibi devam edin inşallah . Zor bir süreç ama ben sizi güclu gördüm . Allah yardımcın olsun

Cok gecmiş olsun sonuclar ne olursa olsun morelinizi hep yüksek tutmaya calişin hicbişeyi takmayin kafaniza. Kanseri yenen bi annem var cok zor sürecler eminim sizde yeniceksiniz ve burdan bize sagliginiza kavuştugunuzu duyurucaksiniz. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah. Benim de kardeşim TALL idi. Nakil olduk

Rabbim tez zamanda sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…