- 4 Eylül 2018
- 18.759
- 72.093
- 598
- Konu Sahibi Designer31
-
Maşallah Rabbim babanıza uzun ömür versinEn kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah eşiniz. Çok zor biliyorum ama sizin güçlü durmanız moral vermeniz gerek.
Maalesef serviste böyle sesler de duyulabiliyor, en zoru o sesleri duyduğunuz halde hastanıza gülümseyip moral vermeye çalışmak.
Babama 63 yaşında dördüncü evre kemik iliği kanseri teşhisi konulmuştu, dağ gibi adam 40 kiloya yakın kilo verdi küçücük kaldı. Doktorlar hastalığın çok geç farkedildiğini ve çok hızlı yayıldığını söylüyordu, her şeye hazırlıklı olun demişlerdi.
2018 Eylül ayında kırk gün yattı, 2019 Haziran ayında kök hücre nakli oldu.
Çok şükür şimdi çok iyi, koruma tedavisi ve takipleri devam ediyor.
Siz de güçlü ve umutlu olun, inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
çok geçmiş olsun.. Rabbim kalbinize selamet versin..
Allah sürecinizi kolaylaştırsın. Biiznillah bitip, gidecek. Ne zaman konuşmak isterseniz buradayımİlk şoku atlattık, tedavimize odaklandık arkadaşlar. Kemoterapimiz başladı. Pazartesi, Salı sakin geçti, bugün 24 saat sürecek bir kemoterapi alacağız. Süreci elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum, çünkü ben araştırırken kalbimi bir nebze ferahlatacak bir cümleye denk gelmek için internetin altını üstüne getirdim.
Anladığım kadarıyla bu hastalığın en büyük ilacı moral ve hijyen. Dualar ve sağlık personelimize olan güvenimizse olmazsa olmaz. İyi düşünmeye çalışıyoruz, rabbim izin verirse iyi de olacağız inşallah
Hastanede ve bu hastalık sürecinde kan vermenin önemini, hastalık bilincini ve hayatın değerini çok iyi anladım. Dün 2 kez trombosit kan verildi, Kızılay’dan gelmiş sanırım… Sağlığı el veren herkesi bağış yapmaya devam ediyorum. Bende tedavimiz bittikten sonra, başka hastalar için ilik donörü olmak istiyorum. Çünkü bunun önemini şu an o kadar iyi anladım ki…
Dualarınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun
Allah sizinle olsun arkadaşım morallerinizin iyi olmasina çok sevindim. Tedavinin yan etkileri sizi korkutmasın. Aldiği her tedavi şifa olsun inşallah. Upuzun ömrünüz olsun. Allah hepimizin sevdiklerini bize bağışlasın..İlk şoku atlattık, tedavimize odaklandık arkadaşlar. Kemoterapimiz başladı. Pazartesi, Salı sakin geçti, bugün 24 saat sürecek bir kemoterapi alacağız. Süreci elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum, çünkü ben araştırırken kalbimi bir nebze ferahlatacak bir cümleye denk gelmek için internetin altını üstüne getirdim.
Anladığım kadarıyla bu hastalığın en büyük ilacı moral ve hijyen. Dualar ve sağlık personelimize olan güvenimizse olmazsa olmaz. İyi düşünmeye çalışıyoruz, rabbim izin verirse iyi de olacağız inşallah
Hastanede ve bu hastalık sürecinde kan vermenin önemini, hastalık bilincini ve hayatın değerini çok iyi anladım. Dün 2 kez trombosit kan verildi, Kızılay’dan gelmiş sanırım… Sağlığı el veren herkesi bağış yapmaya devam ediyorum. Bende tedavimiz bittikten sonra, başka hastalar için ilik donörü olmak istiyorum. Çünkü bunun önemini şu an o kadar iyi anladım ki…
Dualarınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun
Az önce deneme dozu takıldı ve dakikalar içerisinde iki gözü birden şiştiAllah sizinle olsun arkadaşım morallerinizin iyi olmasina çok sevindim. Tedavinin yan etkileri sizi korkutmasın. Aldiği her tedavi şifa olsun inşallah. Upuzun ömrünüz olsun. Allah hepimizin sevdiklerini bize bağışlasın..
var mı bir gelişme?tam teşhis kondu mu?Aminnnn sağolun
Rabbim şifa versin inşallah. Dualarımda siniz bundan sonra demek için geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?