- Konu Sahibi Designer31
-
Designer31 arkadaşımızın eşi Lösemi ile imtihan oluyor öncelik Rabbimizin rızası sonra da arkadaşımızın eşi için 70.000 Ya Şafi Hatmi başlatıyorum.
5000 aldım
KALAN : 65.000
Bismillahirrahmanirrahim
Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın" Amin.
Tam bilmiyorum bu etiketleme işlerini yardımcı olabilir misinCanım kurallar gereği bdv.de yasak. Bunun için dualarimiz sizinle bölümü var. Oradan aynı konuyu aç orda okuyalım hep birlikte.
@ araya boşluk bırakmadan etiketlemek istediğin nicki yaz.Tam bilmiyorum bu etiketleme işlerini yardımcı olabilir misin
Loseminin birkac tipi var sanirim bazilari daha agresif .Tipi hastaligin seyrini etkiliyordur.Allah yardimciniz olsun.Üzülmemek mümkün degil tabi ama tedavisi var .İlik nakli olabiliyor.Kalıci şifa versin Rabbim.Anladigim kadariyla erken teşhis edilmiş bu da sevindirici.
Haklısınız, hasta yakını için en zor durum da bu. Dışarıda hıçkıra hıçkıra ağlarken odaya girip espriler yapıyorsun, gülüyorsun şakalaşıyorsun. Allah’a şükür, morali düşmedi hiç. Keyifli, dün akşam hastanenin içerisinde gezdik, hastalarla hemşirelerle muhabbet ettik güldük eğlendik. Allah’ım “bunu da atlattık birlikte” demeyi nasip etsin inşallah. Biz onunla o kadar çok şey atlattık ki, inşallah bu da geçecek.Allah şifa versin size de güç kuvvet versin.
Onun morale desteğe çok ihtiyacı var.
Sizin çok güçlü durmanız lazım.
Ben sizi hatırlıyorum siz hatta kaynanadan felan da çok sansliydiniz sanki.Haklısınız, hasta yakını için en zor durum da bu. Dışarıda hıçkıra hıçkıra ağlarken odaya girip espriler yapıyorsun, gülüyorsun şakalaşıyorsun. Allah’a şükür, morali düşmedi hiç. Keyifli, dün akşam hastanenin içerisinde gezdik, hastalarla hemşirelerle muhabbet ettik güldük eğlendik. Allah’ım “bunu da atlattık birlikte” demeyi nasip etsin inşallah. Biz onunla o kadar çok şey atlattık ki, inşallah bu da geçecek.
Çok şükür şu süreçte bile oğlunu düşündüğü kadar beni de düşünüyor, ilk bir kaç gün yemek yiyemedim sürekli aradı, sordu sağolsun. Bazen bana da yaşadığım hayat “rüya” gibi geliyordu. Ben eşime o kadar aşıktım ki, 3 ay sevgili olup ayrılmıştık, bir yıl hiç görüşmedik. O bir yıl aklımdan bir gün bile ne sesi gitti, ne görüntüsü. Her gün ağlardım, sonra bir gün tesadüf karşılaştık arkadaşça görüşmeye başladık ve bu sefer o bana aşık oldu ve 3 yılın sonunda evlendik. O kadar çok onu bekleyince; evdeyken falan inanamazdım biz şimdi evli miyiz diye. Bir gün üzmedi, kırmadı. Kendinden çok beni düşündü. Ben ona nasıl destek olmam, nasıl kıyabilirim ki… Söylediğiniz gibi düşünmeye çalışıyorum, hiç isyan etmedim. Allah sevdiği insanları sınarmış, babam da annemde çok ciddi rahatsızlıklardan dönüp sağlığına kavuştu. İnşallah o da öyle olacak. Herkes dua ediyor Allah duyar inşallah sesimiziBen sizi hatırlıyorum siz hatta kaynanadan felan da çok sansliydiniz sanki.
Herşeyiniz iyidi bir bu musibet geldi olaya öyle bakin.
Sağlıkla imtihan oluyorsunuz şuan.
Herşey moralle oluyor.
Arkadaşım meme kanserini yendi ama onun eşi çok destek değildi hala toparlanamadi psikolojik destek alıyor.
O yüzden siz hep destek olun.
Ayy hadi inşallah cok sevindimGüne doktordan aldığımız güzel haberlerle başladık, bulunması çok nadir olan bir kemoterapi ilacı varmış hastanemizde normalde pek bulunmuyormuş ama rabbimin mucizesionu kullandığımızda ilik nakline bile gerek kalmadan iyileşme sağlanabiliyormuş. Yine de her ihtimale karşı kardeşinden örnek alınacak. 30 gün + ev molası + 14 gün şeklinde bir tedavi süreci belirlemişler. Sonrası poliklinik kontrolleri. Dua eden, dua konusunda açılan başlığımızda duamızı okuyan herkese çok çok teşekkür ederim. Hiç tanımadığımız insanlardan aldığımız destek burada o kadar güzel moral oldu ki bize. Anksiyete ve panik atağım var benim de günlerdir güzel motivasyon mesajları ile ayakta durdum. Çok çok teşekkür ederim
Çok şükür inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurGüne doktordan aldığımız güzel haberlerle başladık, bulunması çok nadir olan bir kemoterapi ilacı varmış hastanemizde normalde pek bulunmuyormuş ama rabbimin mucizesionu kullandığımızda ilik nakline bile gerek kalmadan iyileşme sağlanabiliyormuş. Yine de her ihtimale karşı kardeşinden örnek alınacak. 30 gün + ev molası + 14 gün şeklinde bir tedavi süreci belirlemişler. Sonrası poliklinik kontrolleri. Dua eden, dua konusunda açılan başlığımızda duamızı okuyan herkese çok çok teşekkür ederim. Hiç tanımadığımız insanlardan aldığımız destek burada o kadar güzel moral oldu ki bize. Anksiyete ve panik atağım var benim de günlerdir güzel motivasyon mesajları ile ayakta durdum. Çok çok teşekkür ederim
Rabbim daimi şifa versin gelmiş geçmiş olsun sağlıklı huzurlu ömürleriniz olsunGüne doktordan aldığımız güzel haberlerle başladık, bulunması çok nadir olan bir kemoterapi ilacı varmış hastanemizde normalde pek bulunmuyormuş ama rabbimin mucizesionu kullandığımızda ilik nakline bile gerek kalmadan iyileşme sağlanabiliyormuş. Yine de her ihtimale karşı kardeşinden örnek alınacak. 30 gün + ev molası + 14 gün şeklinde bir tedavi süreci belirlemişler. Sonrası poliklinik kontrolleri. Dua eden, dua konusunda açılan başlığımızda duamızı okuyan herkese çok çok teşekkür ederim. Hiç tanımadığımız insanlardan aldığımız destek burada o kadar güzel moral oldu ki bize. Anksiyete ve panik atağım var benim de günlerdir güzel motivasyon mesajları ile ayakta durdum. Çok çok teşekkür ederim
Amin inşallah, teşekkür ederizRabbim daimi şifa versin gelmiş geçmiş olsun sağlıklı huzurlu ömürleriniz olsun
En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah eşiniz. Çok zor biliyorum ama sizin güçlü durmanız moral vermeniz gerek.Evet çok şükür erken teşhis edilebildi, dün hastaneye yattık öğleden sonra. Biraz daha iyi, ilaç ve serum veriyorlar şu an fakat hızla kilo veriyor. Pazartesi kemoterapiye başlayacağız, biraz korkuyorum açıkçası. Açık açık uyardılar; bulantı, kusma, morarma gibi etkiler olabiliyormuş ki dün gece serviste bir erkek hasta bağıra bağıra kustu, serviste yankılandı sesi ürkütücüydüOnu öyle görmeye nasıl dayanacağım bilmiyorum, çok güçlü olmam lazım. Mantıklı davranmam lazım. Ara ara dışarı çıkıp ağlayıp zırlayıp geliyorum, ferahlıyorum. Onun yanında gülüyorum, sohbet ediyoruz keyifli vakit geçiriyoruz.
Sağlıklı günlere kavuşacağız inşallah
En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah eşiniz. Çok zor biliyorum ama sizin güçlü durmanız moral vermeniz gerek.
Maalesef serviste böyle sesler de duyulabiliyor, en zoru o sesleri duyduğunuz halde hastanıza gülümseyip moral vermeye çalışmak.
Babama 63 yaşında dördüncü evre kemik iliği kanseri teşhisi konulmuştu, dağ gibi adam 40 kiloya yakın kilo verdi küçücük kaldı. Doktorlar hastalığın çok geç farkedildiğini ve çok hızlı yayıldığını söylüyordu, her şeye hazırlıklı olun demişlerdi.
2018 Eylül ayında kırk gün yattı, 2019 Haziran ayında kök hücre nakli oldu.
Çok şükür şimdi çok iyi, koruma tedavisi ve takipleri devam ediyor.
Siz de güçlü ve umutlu olun, inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?