• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lösemi teşhisi koyuldu 🥺

Allah acil ve kalıcı şifalar versin. Size ve sevdiklerine bağışlasın.
İnşallah gelmiş ve geçmiş olsun.
Aklıma geldikçe dua edeceğim.

Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun. Sizin için de çok zor biliyorum ama güçlü durup ona da güç vermeniz gerek. Moral çok çok önemli bu hastalık için. İnşallah en kısa sürede atlatır ❤️

Gerçekten zor bir dertle karşılaştığımızda ne kadar saçma sapan şeyleri dert etmişim diye aklımız başımıza gelir cok geçmiş olsun Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah esiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bu günlerin sohbetini yaparsınız

Bir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.

Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Çok geçmiş olsun,Allah en kısa zamanda şifa versin...hastalıkla sinanmak en korktuğum.allah korktuğumuzla karsilastirmasin.

Güzel dualarınız, dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Düşünce gücüne, enerjiye, duaya çok inanıyorum ve burada ettiğiniz duaların benim için değeri paha biçilemez 😞 yukarıda bir yorum gördüm; gerçekten gerçek bir dert ile sınandığımızda arkamıza dönüp “buna nasıl kafamı takmışım ben ya?” diyormuş insan 🥺 güzel şeyleri bile kendime sorun edip, kocaman Dünya’yı kendime dar etmişim…

Öncelikle geçmiş olsun.Bu tarz hastalıklar isim olarak kötü etkiliyor piskolojimizi ama bu hastalıkları atlatan bir sürü kişi olduğunu unutmayın.Güzel haberlerinizi duymak dilediği ile.Allahım eşinize şifa sizinde yüreğinize ferahlık versin

Acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah. Zor bir durum ama, moralinizi yüksek tutmaya çalışın ki eşiniz de sizden güç alsın.. Geçti, bitti sevincini yaşamayı nasip etsin rabbim kardeşim 🤲

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin sağlığına geri kavuşsun insALLAH.
Siz güçlü durdukça oda sizden o güç alacak yığılmayın güzel günleri düşünün yağmurdan sonra açacak güneşi gökkuşağını .
Elbet kötü zamanlarda atlatacağız hastalıklarda kimsenin hayatı istediği gibi gitmiyor karşımıza kötü haberlerde çıkıyor ne yazıkki ama imtihan dünyası bunuda atlatacağız diyin ve olumlu düşünmeye çalışın.
Bende cok kötü şeyler yaşadım her insan gibi ama gelip geçiyor bir anı olarak kalıyor..
Geçecek insALLAH., nezaman hüzünlenirseniz konuşacak birilerini ararsanız buraya yazın biz varız yanlız değilsiniz
..

Geçmiş olsun, Allahım şifasını versin inşallah. Lösemili bir tanıdığım vardı kırklı yaşlarda teşhis konmuş. Tedavisini olmuş gayet iyi durumdaydı en son. Tamamen iyileşmişti. Aynısını dilerim eşiniz için de. 🙏

Designer31 Designer31 arkadaşımızın eşi Lösemi ile imtihan oluyor öncelik Rabbimizin rızası sonra da arkadaşımızın eşi için 70.000 Ya Şafi Hatmi başlatıyorum.

5000 aldım
KALAN : 65.000

Bismillahirrahmanirrahim
Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.

Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın" Amin.

Geçmiş olsun. Bilgim yok, ama en kısa sürede atlatırsınız umarım.

Back