• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lösemi hastası oldum, psikolojim çok bozuk

canım benim lösemi tedavi şansı en fazla olan kanser türü, sen yanlış bir doktor yüzünden tüm hamileliğini üzüntü ve stres içinde geçirmişsin ve belki de hastalığının sebebi yaşadığın bu kötü dönem.

bir kanser hastası için en önemli şey moraldir, kızım bensiz büyüyecek diye ağlama, her sabah güne yaşasın bugünü de kızımla beraber geçireceğim diye sevin.

yaşama umutla bakmalısın. benim babam ben 11 yaşımdayken kanser oldu yıllar içinde kanseri defalarca tekrar etti, 8 10 saat süren ameliyatlara girdi, radyoterapi kemoterapi gördü ama hiçbirgün ben öleceğim demedi,ve ben 27 yaşındayken vefat etti aam gerçekten bir kere bile öleceğini düşünerek bir davranış içerisinde bulunduğunu görmedim bana her zaman en zor zamanlarındabile sen benim hayatımsın sein bırakıp bir yere gitmem korkma derdi, sen de kızını büyüt ve ona böyle cümleler kur lütfen:26:

bende kanserim.ama ben hep olumlu düşünüyorum.evleneli daha iki ay oldu.ki ben neler düşünüyordum.bir sene sonra bebek sahibi olacaktık isimlerinin bile belirlemiştik.ama KANSERİM.fakat yeneceğim bunu.daha yapacak o kadar çok şeyim var ki hayatta.hayatı o kadar kolay bırakacak değilim.bebeğini düşün ve ayakta kalmaya çalış.sürekli dua et ruhum duayla beslensin.Allah acil şifalar versin canım.

bende kanserim.ama ben hep olumlu düşünüyorum.evleneli daha iki ay oldu.ki ben neler düşünüyordum.bir sene sonra bebek sahibi olacaktık isimlerinin bile belirlemiştik.ama KANSERİM.fakat yeneceğim bunu.daha yapacak o kadar çok şeyim var ki hayatta.hayatı o kadar kolay bırakacak değilim.bebeğini düşün ve ayakta kalmaya çalış.sürekli dua et ruhum duayla beslensin.Allah acil şifalar versin canım.

Rabbim yardımcın olsun canım. inşallah sende bu hastalığı atlatıp bebek heyecanları yaşarsın. buna kalben inan en önemlisi inanmak ve dua.

Konu sahibesi ve size acil şifalar diliyorum..

Allah (cc) bütün hastalara şifa versin..

moralinizi yüksek tutmaya çalışın.. inşallah hepiniz iyileşirsiniz..

Konu sahibi en son 2011 de giriş yapmış,bende çok merak ettim.
Dilerim çok sağlıklıdır,hastalığını atlatıp kızıyla bol bol vakit geçiriyordur da o yüzden siteye girmeye fırsat bulamıyordur.
Moral kesinlikle çok önemli,en büyük moral kaynağı ise kızı.
Bütün gücünü,yaşama sevincini alabileceği en büyük desteği yavrusu.
Allah'ım O'nu evladına ailesine bağışlasın.

Bizdeki bilgilerinden kendisinin olduğunu düşündüğüm bir facebook hesabına ulaştım. Sitedeki bebeğin fotoğrafı ile face deki çocuk aynı gibi. Nisan da bir aktivitesi var o hesaptan. Sanırım iyi..

Bizdeki bilgilerinden kendisinin olduğunu düşündüğüm bir facebook hesabına ulaştım. Sitedeki bebeğin fotoğrafı ile face deki çocuk aynı gibi. Nisan da bir aktivitesi var o hesaptan. Sanırım iyi..

Ne güzel,ne ince bir davranış,kendi adıma çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Umarım kendisi de siteye girip güzel gelişmelerden haberdar eder bizi.

dogru mu anladim yani stressden lösemi mi olunuyormus ? ilk defa duyuyorum yani depresyondaki insanlarin ozaman hepsi secitli kanser olmali yani durduk yer kimse ruh sagligi bozulmuyor , bilen biri kisa bir aciklama yapabilirmi lutfen:44:

dogru mu anladim yani stressden lösemi mi olunuyormus ? ilk defa duyuyorum yani depresyondaki insanlarin ozaman hepsi secitli kanser olmali yani durduk yer kimse ruh sagligi bozulmuyor , bilen biri kisa bir aciklama yapabilirmi lutfen:44:

tabiki olabilir btun hastaliklarin basi stress ,konu sahibinin yasadiklari hic kolay seyler degil yasamayan bilmez:19:

Arkadaşlar ben pozitif düşünce gücüne çok inanırım ve hepimiz bu arkadaşımızı kızıyla oynarken gezip eğlenirken hayal edelim ve dua edelim...... ben çok iyi olduğuna tüm kalbimle inanıyorum... ve umarım fırsat bulup bu mesajlara bir cevap verir............ hepimize ve tüm sevdiklerimize sağlıklı bir hayat inşallah....... amin......

tabiki olabilir btun hastaliklarin basi stress ,konu sahibinin yasadiklari hic kolay seyler degil yasamayan bilmez:19:

ya tabiki kimse kimsenin acisini bilemez evet stress de iyi degil ama hani anlatiigi gibi cok uzuldum hamileyken umutsuz tedavisi olmayan bir hastaliga yakalandim bu kafama takilan sordum bilmedigim icinde olmaz yada olur demiyorum yanlis anlasilmasin.....hani egerki öyleyse cogu cesitli ruh sagligi bozulmus insanlarda olmali onu diyorum :26:

geçen ay tesadüfen okumuştum aynurun topikini..
o gün bugündür aklımdan atamıyorum.. her aklıma geldikçe dua ediyorum Allah'a...Yavrusuna bağışlasın onu diye... Tüm kalbimle...Ben de merak ediyordum biri konu açmış ne kadar güzel yapmış.face te bulan arkadaş bir mesaj gönderir misin bizim için gelsin buraya bizi merakta koymasın. Allahım inşallah herşey yolundadır. Bir nebze içim rahatladı face te olduğunu öğrenince...

Back