- Konu Sahibi aynurum2010
Konu sahibi asrkadaşımızdan haber alan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi asrkadaşımızdan haber alan varmı
bende kanserim.ama ben hep olumlu düşünüyorum.evleneli daha iki ay oldu.ki ben neler düşünüyordum.bir sene sonra bebek sahibi olacaktık isimlerinin bile belirlemiştik.ama KANSERİM.fakat yeneceğim bunu.daha yapacak o kadar çok şeyim var ki hayatta.hayatı o kadar kolay bırakacak değilim.bebeğini düşün ve ayakta kalmaya çalış.sürekli dua et ruhum duayla beslensin.Allah acil şifalar versin canım.
bende kanserim.ama ben hep olumlu düşünüyorum.evleneli daha iki ay oldu.ki ben neler düşünüyordum.bir sene sonra bebek sahibi olacaktık isimlerinin bile belirlemiştik.ama KANSERİM.fakat yeneceğim bunu.daha yapacak o kadar çok şeyim var ki hayatta.hayatı o kadar kolay bırakacak değilim.bebeğini düşün ve ayakta kalmaya çalış.sürekli dua et ruhum duayla beslensin.Allah acil şifalar versin canım.
Bizdeki bilgilerinden kendisinin olduğunu düşündüğüm bir facebook hesabına ulaştım. Sitedeki bebeğin fotoğrafı ile face deki çocuk aynı gibi. Nisan da bir aktivitesi var o hesaptan. Sanırım iyi..
Ne güzel,ne ince bir davranış,kendi adıma çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Umarım kendisi de siteye girip güzel gelişmelerden haberdar eder bizi.
dogru mu anladim yani stressden lösemi mi olunuyormus ? ilk defa duyuyorum yani depresyondaki insanlarin ozaman hepsi secitli kanser olmali yani durduk yer kimse ruh sagligi bozulmuyor , bilen biri kisa bir aciklama yapabilirmi lutfen:44:
tabiki olabilir btun hastaliklarin basi stress ,konu sahibinin yasadiklari hic kolay seyler degil yasamayan bilmez