Lösemi hastası oldum, psikolojim çok bozuk

Lösemi stressten yola cikmaz ki.. Iyice arastirdigina emin misin
Biraz evhamli gibisin arkadasim. Sükret ve heranini güzelce degelendir
bebegine simsiki saril o seni hayata baglamayip hangi neden baglayabilir ki?
Allah yardimciniz olsun..

Rabbim acil şifalar versin,ne olur moralinizi yüksek tutmaya çalışın.Bu hastalığın en büyük ilacı moraldir.Dualarımız seninle

geçmiş olsun ...
aynı süreci bende yaşadım..toksoplazma çıktı.dr.ların biri yat alalım dedi ,diğeri özürlü olcak dedi ,diğeri özürlü olma riski var dedi.. son dr. sağolsun ilaç tedavsii vs vs derken .kızım sağlıkla doğdu.ama ben benden gitmiştim o ayrı:( bu arada ben toksoplazma (hayvan virüsü) ya karşı bağışıklık kazanmışım ve direnç gösterebiiyor vücudum ve bu şans oldu,aksi olsaydı bağışıklık kazanmamış olsa idi ,ihtimaller ne yazık ki yaşanabilirdi de:( şükür rabbime.. ama 2. bir çocuk istesemde düşünemiyorum,çünkü ben bu virüsle yaşıyorum,bedenim onu halt etse de ,ben bu düşünceyi kafamda yenemiyorum ve göze alamıyorum o kabus günlerini...

tabii sizin sonrasında lösemi teşhisiniz çok üzücü,ama ne olur yılmayın ,savaşın ,silkelenin ,evladınız için herşeyden evvel güçlü olun lütfen.. çok geçmiş olsun rabbim hiç birimizii evlatlarımızdan ayırmasın ..yolunuz açık olsun ve dilerim herşey hayal ettiğiniz gibi olsun...

önemli not:

iyi pişmemiş et ve türevlerini yemeyin ,çiğ köfte,çiğ sucuk vs..
hayvanlarınızla münasetleriniz ve onların temizliği çok önemli ...
ben hamileliğimde bunlardan birini yapmadım,çocukluğumda hayvan besleyip ,çiğ sucuk yedim ve 26 yaşında hamile kalıp bu mikropla tanıştım,siz tanışmayın!!

kesinlikle psikolojik yardim alip kendinizi rahatlatmaniz gerekiyor.
stress cok sinsi ve tum kotuluklerin ba$i...strese yenilmeyin lutfen...
sizin kendi kendinizi stressten arindirip guzel seyler dusunmeniz gerekiyor ki iyi seyler olsun...
lutfen bir yardim alin...
olecegim falan da demeyin, kimin ne olacagini sadece Allah bilir...
ne saglamlar gidiyor ama hastalar iyilesiveriyor...
olmeyi getirmeyin akliniza ve Allah'a dua edin.
gecmis olsun.

gecmis olsun aynurum Allah sifa versin...bir arkadasin yorumu cok hosuma gitti hastasina 1 ay ömrun kaldi deyipte ondan önce ölen doktor!!!!örnegi....canim hayir ve serrin Allah tan geldigini bilmeliyiz...bu dunyanin imtihan oldugunu unutmamak lazim bu dunyada cekilen hastalik dert musibet sabir ve sukur edersek isyan etmezsek ahirette karsimiza cikacak bu dunyada kimin neye garantisi var!!!!Allah hastaligi verdiyse ins. sifayida verecektir diye umuyoruz ins....ya safiii yani sifa veren ismini bolca zikret...yaa birde arkadaslar her doktor doktormu...tipta yeminini unutupta organ mafyasinda doktorluk yapanlar!!!!var...doktorun sana gorzumuz aydin!!!demesinden hicbirsey anlamadim belki gergindi bilemiyoruz ama sana o sekil yaklasmasi yanlis!!!ama art niyet arama yinede...neyse tip ilerliyor cok iyi doktorlarimiz var sen ahmet marankiye basvursana telde dahi olsa yeterki ölum olmasin hastalik baska ölum baska....hasta olan ölmez eceli gelen ölur...gecmis olsun Allah sifa versin birde SAIDI NURSI HAZRETLERININ HASTALAR RISALSINI OKUMANI TAVSIYE EDERIM....hastalik bir nimettir ardinda kazanclari olan...saidi nursi hazretlerine bir genc geliyor ve diyorki ustadim bana dua edin hastayim...saidi nursi hazretleri o gencte sunu farkediyor...diger arkadaslari gencligin hevanin hevesin pesinde yok olmus gitmisler ama bu genc ahiretrini dusunmeye baslamis...o an gormuski hastalik bu gence nimet,sihhat o genclere hastalikmis gecmis olsun canim dua et bizlerde ediyoruz merak etme cumle muslumanlara icisirada bize ins...Allah yardimcimiz olsun ahir zamanda yasiyoruz...

Canım benim, hangi hastalık olursa olsun moral çok çok önemli.. İyi olacağına inanmalısın ki hastalığı yenebilesin..Kendini, iyi olacağına ve bu hastalığı yeneceğine dair şartla.. Dualarım ve iyi dileklerim seninle... Allah bebeğine ve seni sevenlere bağışlasın..

sizi sanırım en iyi ben anlayabilirim bende kanserim..moral en önemli şey bu illette..psikologdan vs den daha çok sizi mutlu eden insanlarla vakit geçirin insan bu zamanlarda en çok başını koyabileceği güç alabileceği bir omuz arıyor. İnşallah yenicez bu hastalığı sabredin ve dua edin

merhaba arkadaşım allah şifa versin.nacizane sana tavsiyem ezan biter bitmez dua et.o an yapılan dualar kabul oluyor,çok tecrübe ettim.evladınla beraber uzun yıllar yasamanı rabbimden diliyorum,allaha emanet ol.

canım biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama senin ilacın moral.. bundan sonra kafana hiç birşeyi takma. hiçbirşey senden ve küçüğünden önemli değil diye düşün ve ikiniz için güçlü ol. Allah'tan şifa diliyorum sana.

Evvela gecmis olsun insallah Yuce yaraticimiz Seni evladina bagislar.Internette bir hastaligi arastirirsak milyonlarca bilgi bir anda bizi sariverir.Basit bir bogaz agrisi icin bile onlarca sebep yazilmistir.Bilgilenmek iyidir ama bunca bilgi yiginini yorumlamak icin uzman degiliz.Yani internette ohoo o kadar bilgi kirliligi varki. Bizde doktordan daha doktorcu kesilince ,kendi hastaliklarimiza teshisler koymaya basladik.Bir de bakmissin hastalik hastasi oluvermissin.Bende hastaliklari internetten arastirmaya merakliyim ama su ana kadar bana panikten baska bir getirisi olmadi.Sizin durumunuzda Doktor tahminlarini belirtmis belki rahme sicramamis demis,daha erken demis vs.Biz hemen karalar baglamayi severiz.Hic kolay degil bir bebegi annasiz koymak.Ama sunu unutmayin O bebek sizin karniniza yerlestirilmeden evvelde vardi ama emaneten bekliyordu Allah OL dedi ve Oldu.Yoksa pis bir sudan yaratilan insanoglu hammaddesinin ne oldugunun farkinda degil mi???Kanser hamilelikle birlikte hormonlarin hizli calismasiyla tum vucuda cabuk yayilir.Ama annelerimiz o kadar kasaba hayatinda bebis dogurmus kansere yakalanmamislar.Demekki Annem bana 6 aylik hamileyken 20 yasindaki erkek kardesini ani bir trafik kazasinda kaybetmis.Annesini bir yil sonra kanserden kaybetmis.basina belalar gelmis ama canim anacigim kanser olmamis.Stres kanser yapacak kadar kuvvetli degil,kanser cagimizin hastaligi.Ama Sadece ilaclar degil manevi ilaclarinizida alin ve Sadece Ona(C.C) anlatin hepimizde vefat edebiliriz kimsenin garantisi yok ama ardimizda birakacaklarimiza simdiden dua edersek insallah O bizden daha iyi bakacak kisileri karsilarina cikaracaktir.Allah yar ve yardimcin olsun guzel kardesim.

aynur sakın ümitsizliğe kapılma. nice hastalıklar var ki doktorları şaşırtan. ölür yaşayamaz dediği hastanın yada yürüyemez dediği hastaların bile hayata tutunma direnciyle nasıl iyileştiklerini görüyoruz.
bebeğin sana güç versin. unut hastalığı. hayatını yaşamaya bak.

Gözlerim dolu dolu okudum ama okurkende kendime kızdım daha yenilmediniz ve kanserle savaşabileceğiniz çok güzel iki silahınız var bu dünyada.
Birincisi :Dünyalar tatlısı kızınız(Allah bağıslasın)
İkincisi :Moral

Lütfen kendinizi salmayınız:Allah acil şifalar versin güzel haberlerinizi alırız inşallah

canım benim çok geçmiş olsun....üzüntü bu tür hastalıkları tetikleyen en büyük etken...sakın umudunu yitirme..bebeğin için hayata inat yaşayacağım de..Allah büyük,bol bol dua et....İnşallah canım bebeğini sağ salim kucağına alır ve torunlarının torunlarını görürsün inşallah....Herşey Hak'dan.Asla isyan etme....Hakkında en hayırlısını bir an önce şifa bulmanı diliyorum.
Herkes kaderindekini yaşıyor canım.Bak ben de 6yıldır nişanlıyım bu yaz evlenecekken nişanlım lenf kanserine yakalandı.Tedaviye başlayacak.iyi huylu ama yinede kemo verecekler.inşallah canım oda sende bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz...hayta böyle canım hep inişili yokuşlu...şuan sende,bende sınav içindeyiz...Rabbim bizi sınıyor...İnşallah sabrımızın sonunu en güzel şekilde alırız.
tekrar acil şifalar diliyorum..Allah yar ve yardımcın olsun...seninde bebeğininde...

Back
X