• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lösemi hastası oldum, psikolojim çok bozuk

kazen yapsan yapsan sen yaparsın bu işi..hadi aynura ulaş gelsin buraya:ssz:

Ay canım benım ya butun sayfaları okuyamadım nasılsın son durum nedır merak ettım allah acıl sıfalar versın rabbım senı yavruna bagıslasın ınsallah

Arkadaslar aynur arkadasımız en son 11/11/2011 tarıfınde gırmıs foruma albumu var bıde aygızıyla beraber ıcım sızladı resımlere baktıkca aynur canım nerdesın ay bı bılen varmı:43:

Arkadaşlar,

Maalesef facebook profili hem mesaj yollamaya hem de fotolarına yorum yazmaya kapalı olduğundan kendisine hiçbir şekilde ulaşamadım. Son çare konunun linkini kendisine durumu belirterek mail attım.

Artık olay benden çıktı :34:

ALLAH'tan ümit kesilmez canım ümidini yitirme dua et
ALLAH şifa versin sana ve diğer tüm hastalara hepimize ALLAHım RABBİM yar ve yardımcın olsun...amin...

Bu arkadasa ben de cok uzulmustum , konusunu baska bir topikte okumustum. Arastirinca gormustum ,Kml ile lokomoid reaksiyon karisabiliyormus. Lokomoid reaksiyon da infeksiyonlar,parazitik hastaliklar sonrasi gorulebilen birseymis. Kan tahlilleri birbirine benziyor. Arkadasin toxo hastaligi parazitik ve zamani uyuyor. O kadar toxodan bahsetmis hic de losemiden fazla anlatmamis. Suraya gittim, su doktor sunu dedi, umut vermediler gibi gibi. Yani bu konuda daha cok bahsedilecek sey var. Evhamli bir arkadas , tanisini internetten kendi mi koydu nedir. İnsallah oyle birseydir, bize de haber verir de mutlu oluruz

AY ben cok kotu oldum wallaha billaha. Aglaya aglaya bi hal oldum. Insallah iglesmistir. Allahim korusun dusmanimin bile basina vermesin. Cok sacma gelcek belki bisey olmamistir ama yinede HEPIMIZ BIR FATIHA OKUYALIM.

Arkadaşlar,

Maalesef facebook profili hem mesaj yollamaya hem de fotolarına yorum yazmaya kapalı olduğundan kendisine hiçbir şekilde ulaşamadım. Son çare konunun linkini kendisine durumu belirterek mail attım.

Artık olay benden çıktı :KK34:
Merak ettim de acaba profili hala açık mı Aynur hanım nasıl acaba kaç sene geçmiş nasıl büyümüştür kızı farklı bir isimle açmış olabilir mi ulaşmak istesek

şuandada aynı şeyi yapip herseyi jet hiziyla daha beterine goturdugunuzun farkindamisiniz?
kübayi arastirdiniz mi ?

Lösemi hastası tanıdığım var bebeğini kucağına aldığında sürekli ağlıyordu, şimdi 9 yaşında ve annesi ile beraber ve anne gayet sağlıklı çok şükür.. Kendinizi üzmeyin boşuna rabbim bilir biz bilemeyiz. Bebeğinize odaklanın...

RABBİMDEN size acil şifalar diliyorum. Tez vakitte RABBİM size şifa kapıları açsın. Evladınızı size, sizi evladınıza bagışlasın. Sizi sevgiyle kucaklıyorum ve evladınızla mutlu ve uzun bi ömür diliyorum İNŞAALLAH.

RABBİMDEN size acil şifalar diliyorum. Tez vakitte RABBİM size şifa kapıları açsın. Evladınızı size, sizi evladınıza bagışlasın. Sizi sevgiyle kucaklıyorum ve evladınızla mutlu ve uzun bi ömür diliyorum İNŞAALLAH.
Post eskiymiş şimdi farkettim dilerim RABBİMDEN güzel bi haberinizi alırız.

mrb hanımlar...bnm ılk bebegım 3 aylıkken karnımda oldu doktor ılacla dusurdu ama rahımı temızlerken canlı canlı temızledı :KK43:((( 15 aralık 2009...bebegımı kaybettıkten 25 gun sonra anıden babamı kaybettım 9 ocak 2010 ve ılk gebelıgımden 1 ay sonra ıkıncı bebegıme hamıle kaldım hatta aynı ay bıle dıyebılırım SAT 17 ocak 2010 du...ılk doktorumun canlı canlı temılemesınden sonra baska doktoru tercıh ettım hersey yolundadı ben oyle zannedıyordum :KK43:((ben torch testlerini 30, gebelik haftasında yaptırmıştım...bnm doktorum ikili testin daha önmeli olduğunu söyleyerek u testlerimin üzerine pek düşmedi..bende maddi imkansızlıkda vardı o zmn yaptıramadım...nihayet 30. gebelik haftasında TOXO IGM ve IGG pozitif çıkmıştı...tabii sunu untmadan soyleyeyım 9 gebelık haftasında kardesım askerden cıkmıstı hayatım boyunca ılk defa o gun kardesım yaptıgı cıg kofteden yemıstım...yasak oldugunu bılyıyordum ama bısey olmaz guvenıyle de olsa gerek doktorumada soylemedım tam soyluyecektımkı benı bırsey durdurdu sankı...neyse 30 gebelik haftasında yaptırdıgım teste TOXO IGM VE IGG pozıtıftı tahlllerı doktoruma goturdugumde esıme ve bana ılk soyledıgı sey su oldu gozumuzaydın hayırdır noldu behlul abı dedıgımde dedı toxo ıgm ve ıgg pozıtıfı eeeeee dedım bende, o da dedıkı kedı mıkrobu cıktı kor topal sansınıza ne dogarsa o cümleyle başımdan kaynar sular dökülmüştü. kapıdan cıkar cıkmaz aglamaya basladım...daha sonra yaptıgım arastırmalarla ultrsasonda belli olabileceğini okudum ve aynı gun doktora tekrardan gittim.. doktorumda büyük ultrason için gun aldı ve bana 3 tane ayrı ayrı antıbıyotık verdı...neyse o gunden sonra kabus dolu gunler başladı...hep internette araştırma yapıyordum sabah akşam hatta bazen hiç uyumuyodum hep araştırıyordum hastalığa dair bişey bulurum diye...her okudugum şeyden sonra birkez daha yıkılıyodum stres yaşıyordum ama bu bayaaa sürdü...birkaç defa dopplere girdim hersey yolundaydı ancak ultrason herseyı soylemıyordu bu arada belkı yalancı pozıtıf dıye test yaptırdık hatta Avıdıte testı var o mıkrobu en az 3 ay oncemı yoksa sonramı bulastıgını soyluor..bnm 3 ay onceydı yani gebeliğimin ilk 3 ayında geçirmiş olduğum çiğ köfte yediğim tarihe denk geliyordu :KK43:( cok korkuyodum hastalıgın bebeğime gecmişti beynım bunu souyluyordu aksıni ınanmıyordum...2 tane daha farklı doktora gıttım onlar benı cok rahattlattı ancak bnm doktorum ne yazıkkı temkınlı yaklasıyordu benı 1 turlu rahatlatmıyordu...hayattan tamamen kopmustumn...bebegımın kıyafetlerını baskaları hazırlıyordu...5 hafta cok kotuydu sıkıntı stres :KK43:(( derken 35 gebelık haftasında bn rahatsızlandım hatsanede serum yedım atesım yukselmıstı neyse yapılan tahllerde lokosıt fazla cıktı bende arastırdım ınternetten losemıde artarmıs dıger kan degerlerıme baktım hep losemıyı gosterıyordu...bızde henatalogdan randevu aldık ve gıttım sonuc atıpık kronık mıyeloıd losemı :KK43:(( losemı olmustum stres kaynaklı tedavısı yok..ve bu hastalar az yasıyormus...39 gebelık haftasına kdr hep sıkıntı stres uzuntu kavga dovus derken 39. gebelık haftasında aılemın baskısıyla sezeryan oldum..bnm memelgım cnm kzıım dogdu...kızım sımdı 3 bucuk aylık Allah a cok sukur saglıklı...ben ise ona her baktıgımda bosuna yasadıgım stresten dolayı losemının sonucunda onu bensız bırakacagım dıye ıcım acıyor erıyorum bıtıyorum tabii birde her an olumu beklemekde yoruyor benii. napalım bunu yaşamakta varmış Allah'tan umıt kesılmez :KK43:(( keske daha once kaderıme razı gelıp uzulmeseydım dıyorum :KK43:((( lutfen her ne olursa olsun hamıleyken stresı cıkarın hayatınzdan, tahllerınızı zamanında yaptırın, kaderınıze razı gelin, doktorunuzu cok ama cok ıyı secın... ben bebegımın kor olma ıhtımalıne uzulup losemı oldum 30 gebelık haftasında ogrendım aldırma sansımda yoktu bunu bılıyordum ama elınden bısey gelmemesı ve yasanılan belırsızlık oldurdu benı hemde bosu bosuna doktorumun tavrı ve bnm psıkolojım yuzunden :KK43:(((... sımdı bebem bensız buyuyecek :84:
kızlar oyle cok buyuk azap cekıyorumkı kaderıme raı gelmedım dıye Allah benı cezalandırdı dıyorum...o zmn hem duamı edıyordum aglıyordum stres yasıyordum agresıflesmıtım sadece benm hayat merkezımde toxoplazma ve bebeımın saglıgı vardı ne iş yapıyordum ne ailemle ilgileniyordum hatta dogru duzgun beslenmıyordum bıle...tv izlerken bile ya da bir bebek gördüğümde gözlerine bakıordum bunun annesi toxo gecirmemeiş bnm bebem cok sansız dıyodum ma sımdı soyluyorum bnm bebem cok sansız cunku o bensız buyuyuecek tabii Allah bilir :KK43:((((((((((((((((
Bak kardeşim bende kanseri yenmeye çalışıyorum. Geçti zannetmiştim geçmemiş ama yeneceğim biliyorum. Şimdi o gözyaşlarını siliyosun. Meleğini kucağına alıp onu mutlu mutlu seviyosun. Sen doktora bakma benim doktorumda sen kansersin çocuğun olmayacak kocan seni boşar çünkü her erkek bir aile ister adam seni ne yapsın demişti. Kanser olduğunu aklından çıkar ve istediğin şeyleri yap yap yaşa. Üzülmek sana kötülük getirir. Her zaman gül tatlım

Back