Allah hepinizden razı olsun...sizi sevdiklerinizden ayırmaın...inanın ben çok pişmanlık yaşıyorum halbuki bn Allah'a inanan elimden geldiğince ibadetini yapan bir insaım..kendimi suçluyorym çünkü bebeğimin sakat doğma ihtimali duyduktan sonra bir taraftan Allah'a dua eden, ağlayarak Allah'ım diyordum bana tahlillerimi yaptıaramdığım diye vicdan azabı çektirme, bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip eyle diyen ben bunun bir sınav olmasını unutarak, diğer taraftan eğer birşey okursam rahatlarım edasıyla doktor kesilircesine araştırma yapan, ailemin bebeğinde birşey yok demelerine kulağımı tıkayan, düz mantık bebeğim sakat bu mikrop bulaştı diye düşünen ben, hatta hasta yatarken belki yemek yemezsem çocuğum ölür diye düşünen(ama bunu düşündükten sonra hemen kalkıp yemek yedim), bütün ultrason sonuçlarını iyi gelmesini gözardı ederek doktorumdan beni ohhh be dedirtecek açıklamayı bekleyen, kocasını sabahın 4,30ugunda o sıcaklarda işe yollarken arkasından ben sana sağlıklı cocuk veremıycem diye kalktıgım saatten beri ağlayan Allah'ım ben ne yaptım biz ne yaptık diye isyan edercesine kendiyle konuşan, öğlene kadar ağlayan öğle olunca gece geç saatlere kdr internetin başında oturup araştırma yapan ve hiçkimseyle konuşmayan birşey paylaşmayan ve bundan dolayı ev işi namına birşey yapmayan hatta 4 gözle beklediği doğacak çocuğunun kıyafetlerini başkalarının ütülemesine ve doğum çantasının hazırlanmasına izin veren kısaca hayattan kopmuş yine ben...o dönem bizi maddi manevi mahvetti... o dönem gittiğim bir doktor bana cocuğun kafasının öne doğru uzadığını hatta emin olabilmek için birdaha ölçtüğünü ama bunun önemli birşey olmadığını söylemesi beni yine telaşlandırdı ve ertesi günü büyük dopplere gitmiştim...şimdi şöyle bir düşünüyorumda en büyük zararı kendime vermişim ama çevremdekilerde bundan nasibi almış... şimdi öyle bir vicdan azabı yaşıyorumki

((( offff moralim çok bozuk

(((( ben ne yaptım yaaaaaaa...nasıl üzülebilirim kendime nasıl bu kdr stres yaşatabilirim...siz olsaydınız stres yaşarmıydınız yoksa sadece bu anormallik bende mi var ya da ne diyelim evham????