Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lorna'nın başarı öyküsü...
- Konu Sahibi lorna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2010
- 118
- 1
- 316
slm arkadaşlar bu sayfalarda gezerken zayıflamaya karar verdim ve 16 günde tam 7 kilo verdim verilecek 11 kilom daha var merakk edenler için şöyle bi anlatım,,sabah kalkıp canım ne isterse yiyorum ama tabi kalorisi düşük şeyler mesela bir domates salatalık bir parça peynir 3 tane zeytin içecek olarakta su yada meyve çayı içiyorum,2 saatte birde yarım elma havuç vs yiyorum saat 17.30 da akşam yemeğimi yiyorum bir tabak çorba yada bir tabak sebze yemeği.yanlız 1günde sadece yarım dilim ekmek yiyorum seker tuz ve unlu hiçbirşey yemiyorum,,çokk mutluyummm inşalhh kilo vermekk isteyenn tüm arkadaşlar werirsinizz,, ben kendimden umutsuzdum amaa sıktım dişimii ilk hafta çok moralım bozuldu açlıktan amaa kendi kendimee dedimkiii zayıflıcan yok başka çaren bide mezuniyet kıyafetimi çıkarttımm içine girene kadar dewammm
merhaba canım vallah kilo vermene sevindim ama kısa sürede verilen kilolar tekrar alınıyor bunun örnekleri çok çevrende falanda söyleyenler olmuştur önemli olan dengeli kilo vermek ve spor yapmak.
Arkadaşlar birde şunu eklemeyi unuttum herkesin metobolizması farklıdır siz siz olun dengeli kilo vermeye çalışın.3 beyazdan daha az tüketirsek birde proteyini fazla olan yiyeceklerden uzak durursak kilo falan kalmayacakta irade meselesi işte. umarım kilolu arkadaşlar kilo vereceğiz diye sağlığınızdan olmazsınız dikkat edin lütfen sevgiyle kalın....
merhaba arkadaşlar, ben burada yeniyim.bende zayıflamak istiyorum ama başladığım diyeti bir türlü devam ettiremiyorum.:çok üzgünüm:
bende ayniyim senin gibi...vermem gereken 20 kilo var...
16 günde 7 kilo çok geldi bana..sonra hızlı alınıyo bu kilolar geri.tecrübemle sabit
ben de bir ayda 11 kilo vermiştim. ama çok hızlı geri alamadım. bir seneyi buldu benimkisi:)