loreal skinPerfection krem?

Ben de %90 olumlu yorumlar okuyup sırf merak ettiğim için almıştım. Henüz kullanmaya başlamadım. Bitmesini beklediğim başka bir kremim var. Burada da olumlu şeyler okuyunca heyecanım arttı :) Umarım ben de memnun kalırım :)

Bende 2hafta once hem gece hem gunduz kremlerini tonigini losyonu fln lorealin bir cok urununh aldm duzenli kullanmaya basldim nemlendiricigi guzeldi benimde hassas bir cildim var.sonuc olarak su an yuzum sivilcelendi((cok mutsuszm kullanimi birakmadm azalttim ne yapsam bilemedim ya cildime uygun bir krem bulamdim.burtsbeers hakkinda bilgisi olan var mi?%99 dogal diyorlr???

Burt's Bees'in dudak balsamı kullanıyorum, memnunum.
Bende doğal olduğu için tercih ettim, ancak diğer ürünlerini bilmiyorum

Burt's Bees'in dudak balsamı kullanıyorum, memnunum.
Bende doğal olduğu için tercih ettim, ancak diğer ürünlerini bilmiyorum

dudak balsamini bnde kullaniyrm ewet guzel ama bn en cok nemlendiricilerini merak ediyrm.iyi markalar diye aliyrz sonra sorun yasiyrz o yuzden burdan biraz fikir edinmek onemli

dudak balsamini bnde kullaniyrm ewet guzel ama bn en cok nemlendiricilerini merak ediyrm.iyi markalar diye aliyrz sonra sorun yasiyrz o yuzden burdan biraz fikir edinmek onemli

Haklısın.. Yanlız şuda var bu markaların bir çoğu yurt dışında çok ucuz, burda fiyatlar uçuk

Lorealin bb kremi hakkında yazdığım ard arda 3. Yorum bu biraz sonra 4.sünü de yazacağım mükemmel bir ürün ben bayıldım:)))

Çıktığında meraktan bb kremini ve serumunu almıştım.bikaç kez kullanıp pek de beğenmediğimden bi kenara atmıştım.geçenlerde bir arkadaşım serum ve günlük kreminden çok memnun olduğunu söyledi.cildi de gerçekten pürüzsüz görünüyordu.ben de seruma bir şans daha vereyim dedim ve 10 gündür fln düzenli kullanıyorum.hala bi fark farkedemedim :) acaba kremi de mi alsam, ya da bende harikalar yaratmadığını kabul mü etsem :)

Bende almayi denemeyi dusunuyorum

2 aydır nemlendiricisini kullanıyorum, renk eşitlemede on numara, cildimin rengi açıldı diyebilirim. karma bir cildim var, yanaklarım kuruydu sivilcelerim vardı geçti. ama gözeneklerimin kapandığını söyleyemem.
gözeneklerim için de kil maskesi yapacağım haftada bir bakalım işe yarayacak mı.

Iyikide almamisim..bende cok merak ediyordum tam almak üzereyken vazgectim.belkide cilden cilde fark oldugu icin bazilarimizda bir etkisi olmamistir..

Iyikide almamisim..bende cok merak ediyordum tam almak üzereyken vazgectim.belkide cilden cilde fark oldugu icin bazilarimizda bir etkisi olmamistir..

Bende bologlarda okuduğum kadarıyla çok güzel çıkacağını düşünüp almıştım ama bana hiiiiiç fayda etmedi. Pişik kreminden bahsetmişti birisi forumda, 3 gündür onu kullanıyorum. Pek umutlanarak başlamamıştım ama bana çok iyi geldi, sivilce filan bırakmadı yüzümde. Var olan bir kaç sivilce de kurudu gitti. Çok memnun kaldım ben.

Ben bb krem , serum ,nemmlendirici bütün seriyi aldım bb kremi beğenmedim benim cildimde kese yapılmış gibi soyuldu ama annem de çok memnun kaldı ona verdim kişiden kişiye değişiyo demekki :O Serum ve nemlendiriciden çok memnunum ama şimdi lazer yaptırdığım için onlar rejuvi diye bilmediğim bir markanın AHA diye bi kremini verdiler aha aha diye dalga geçiorum bakalım nolcak

Ben bu serinin nemlendiricisini kullandım gözeneklerim için ama çok fazla sivilce yaptı 18 yaşımdayım bu arada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…