- Konu Sahibi seymanur00
-
bende almayı düşünüyorum birkaç blogda yazı gördüm gerçekten iyimiş inşallah bizede iyi gelir..
şuanda watsons ve gratiste %25 indirimdeymiş..
en kısa zamanda alacağım sende googleda arama yaparsan daha net bilgiye ulaşabilirsin
bu seriden serumu aldim.23 yasindayim kaslarim arasinda cok ince bir cizgi vardi dorduncu gun cizginin kayboldugunu gordum ve sok oldum. Gozeneklerimde cok belirgin sekilde kuculdu 20li yaslardaysaniz bence kesinlikle deneyin , ben cok memnun kaldim :)
loreal skin perfection nemlendirici ve bb kremi aldım. 4-5 gündür düzenli kullanıyorum. nemlendirici güzel fakat burun kenarlarımda bi yanma hissi oluşuyo. benim de burun kenarlarım çok hassastır ve yüzüm kızarıklıklarla dolu. bu yanma hissi beni huzursuz etti çünkü loreal satan hanım bu kremin hipoalerjik olduğunu söylemişti :/
bb kremi bana bi garip geldi çünkü yüzüme yedirmeye çalışınca sanki keselemişim de kirler çıkıyomuş gibi garip bi şekilde yüzümden soyuluyo krem.sanki fondotenden maske yapmışım da sonra onu keseleyerek çıkarıymuşum gibi.
yine de biraz daha kullanıcam bakalm.
yüzümde bıraktığı yumuşaklık ve prüzsüzlük hissi güzel.
Bnde 2 gündür kullanıyorum arkadaşlar çok basarılı geldi bana daha önce kullandıgım hiç bir kreme benzemiyor bakalım sonuclar ne olacakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?