loreal skinPerfection krem?

seymanur00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
125
16
118
İstanbul
Aranızda bu kremi kullanan var mi kızlar yeni çıkmış bi kaç gündür düşünüyordum aldım bildigimiz nemlendirici krem gibi ama gozenekleri sıkıştırma cilt tonunu homojenlestirme gibi özelliği var genelde krem kullanmam cildim kuru olmasına rağmen hemen sivilceleniyor çünkü kullanıp da böyle bişeyle karşılaşan var mi merak ettim

bende almayı düşünüyorum birkaç blogda yazı gördüm gerçekten iyimiş inşallah bizede iyi gelir..

şuanda watsons ve gratiste %25 indirimdeymiş..

en kısa zamanda alacağım sende googleda arama yaparsan daha net bilgiye ulaşabilirsin

bu seriden serumu aldim.23 yasindayim kaslarim arasinda cok ince bir cizgi vardi dorduncu gun cizginin kayboldugunu gordum ve sok oldum. Gozeneklerimde cok belirgin sekilde kuculdu 20li yaslardaysaniz bence kesinlikle deneyin , ben cok memnun kaldim :)

Aslinda bloglarin reklam olduğunu dusundugumden burda sormustum ve gercekten sevdim cildim bi duzene oturdu 2 3 gunde

Evet 20 yasindayim bende gozenek problemi yok da aşırı kuruluk var normal kremi sürunce de sivilce yağ bezesi oluyordu neyse ki kurtaricim oldu bu krem :) serumu bana çok yağlı geldi o yüzden almadim ama onu da deniyecegm sanırım :)

loreal skin perfection nemlendirici ve bb kremi aldım. 4-5 gündür düzenli kullanıyorum. nemlendirici güzel fakat burun kenarlarımda bi yanma hissi oluşuyo. benim de burun kenarlarım çok hassastır ve yüzüm kızarıklıklarla dolu. bu yanma hissi beni huzursuz etti çünkü loreal satan hanım bu kremin hipoalerjik olduğunu söylemişti :/
bb kremi bana bi garip geldi çünkü yüzüme yedirmeye çalışınca sanki keselemişim de kirler çıkıyomuş gibi garip bi şekilde yüzümden soyuluyo krem.sanki fondotenden maske yapmışım da sonra onu keseleyerek çıkarıymuşum gibi.
yine de biraz daha kullanıcam bakalm.
yüzümde bıraktığı yumuşaklık ve prüzsüzlük hissi güzel.

Hi evet canim ben de bb kreminin kötü olduğunu duymuştum kimse iyi bi yorum yapmamis intte benim kullandigim normal nemlendirici bence en iyi bb krem maybeline'in benimde hassas ama onu surunce cok doğal duruyor

bi arkadaşm nivea bb kullanıyo memnunum diyo.
loreal in reklamına kandım ben hem gözenekleri sıkıştırıyo hem de kızarıkılıklara çözüm diyo ya bende ikisi de var

Kızlar ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,ilk hafta ufak tefek sivilcelenme bende de oldu ki sürekli kullandığınız nemlendirici,temizleyici,tonik veya fondöteninizi değiştirince bu gayet normal...Ama ilk 1 haftada gözeneklerim gerçekten sıkılaştı,cilt tonum düzeldi...Gerçi benim cildimde lekelenme yoktu çok şükür o konu hakkında pek yorum yapamam ama yaklaşık 2 sene kadar her dışarı çıktığımda fondöten kullana kullana gözeneklerim büyümüştü ve onu giderdi,yüzü de bebek cildi gibi yapıyor ve hafif formüllü bir krem,ben şiddetle öneririm...Kendinize yapacağınız en büyük iyilik de BB krem,pudra ya da fondöten kullanmamak olsun...BB kremler ilk çıktığında 'aaa fondötenden daha hafif formüllü,ay ne güzel' deyip piyasadaki hemen hemen bütün markaları denedim ama hiç birini tavsiye etmem...'İyi diyorsun hoş diyorsun.' diyenleriniz var aranızda biliyorum,'fondötenden vazgeçmem' diyenler de ama inanın bana sigara bile cilde o lanet şeyden daha faydalı...Yüzünüzle mümkün olduğunca az oynayın,hafif bir temizleyici alıp onu,bir de güzel bir nemlendirici kullanın,ilk zamanlar 'ay sivilcelerimi,lekelerimi herkes görüyor' diye düşünebilirsiniz ama zamanla hepsi geçecek zaten...Peelingdi,tonikti dediğim gibi çok fazla uğraşmayın,temizleyici,nemlendirici yeter,hepiniz her halinizle güzelsiniz,bunu unutmayın
Bir de şuraya daha önce uzun uzun yazdıklarımı okuyun belki biraz faydam dokunur,aralarda püf noktalar bulursunuz,kalın sağlıcakla
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...si-icin-denendi-onayliyorum.html#post32684397

Uzakdoğu markalarının bb kremleri zararlı değil . hele hele Korede bu cilt güzelliği o kadar önem verilen birşeyken.. Dr jart, missha ve benim favorim skin79 markalarını araştırıp cilt türünüze uygun olanı seçerseniz faydasını görürsünüz. Dedigim gibi işin püf noktası size uygun olanı seçmek..Bırakın zarari tersi koruyucu ve iyileştirici özellikleri var. Gerçek bb krem nasıl bulunmuş vs diye biraz araştırsanız zaten bir sürü bilgiye ulaşabilirsiniz.Alman bilimadamları ve estetik ameliyatlar sonrası yüzü iyileştirmede kullanılan kremin formülü ile oluşturulduğu gibi :) nivea,clinique,garnier çoğunluğu avrupa kökenli markaların ürettiği bb kremler gerçek bir bb krem olmaktan çok uzakta diye düşünüyorum. :)

Ilk ayın 2 sinde yazmışım suan 26 si duzenli olarak sabahlari cildimi temizleyip kullaniyorum bi de gerekli zamanlarda iste diyelim. cildim resmen dengeye girdi tazelendi berraklasti. kasiyer kadın (fondoten kullanmam gunluk hayatta) fondotenimin markasını sordu hosuma gitmedi degil :) ki ben normalde krem suremeyen insanım çoğu sivilcelenme yag bezesi yapar asiri kuru bi cilt tipim olmasına rağmen. Ben çok beğendim hatta bitmek uzere paraya kiyip bi tane daha alcam bi daha mi bu yasa gelcez cnm :)
Tabi ben böyle dedim diye mucizevi seyler beklemeyin normalde de cildimde pürüz yoktu gozenek problemim de yok o yuzden gozenekleri sıkıştırıyor mu emin değilim sadece yuzumde biraz (hatta cok) yorgun görünümü vardi renk ve nem dengesi olarak duzeldi :) :)

bende 1 aydır felan kullanıyorum cildi nemlendirmesi güzel ama kapatıcı özelliği pek yok o yüzden çokta beğenmedim.

Bnde 2 gündür kullanıyorum arkadaşlar çok basarılı geldi bana daha önce kullandıgım hiç bir kreme benzemiyor bakalım sonuclar ne olacakk :)

Bnde 2 gündür kullanıyorum arkadaşlar çok basarılı geldi bana daha önce kullandıgım hiç bir kreme benzemiyor bakalım sonuclar ne olacakk :)

Fiyatı ne kadar canım :) Almayı düşünüyorum cilt tipiniz nasıl kızlar memmun olan hanımlar?

bende loreal skin perfection serum kullanıyorum ve cildimde sanki 2 haftada bile bir gerginlik ve renk eşitlemesi oldu

SkinPerfection
Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

Cilt dokusunu pürüzsüzleştirir Gözenekleri sıkılaştırır, Cilt tonunu eşitler
Perline-P
Cildin kalitesini arttırır.
Cildi düzgünleştirir.
Bilimden Güzelliğe
LOréal Paris Laboratuarları, 30 yılı aşkın süredir yoğun bir şekilde bilimsel araştırmalar yaparak her yaşta kadına güzellik sunmak için ürünler geliştiriyor.
LOréal Laboratuarları dünyadaki uzmanlar ile işbirliği yaparak formüller geliştiriyor.
Ürünün dokusu, her kadına özel bir bakım deneyimi yaşatmak için bilimsel olarak geliştirildi.
BUGÜN DAHA GÜZEL, YARIN DAHA GENÇ GÖRÜNEN BİR CİLT İÇİN
AKSİYON: Kusursuzlaştırır, yumuşatır, 24 saat nemlendirir
DOKU: İpeksi krem
KULLANIM:
En iyi emilim için her sabah, temizlenmiş yüzünüze ve boynunuza dairesel hareketlerle uygulayın.
CİLT BAKIMI RUTİNİNİZİ TAMAMLAYIN:
Daha etkili bakım için Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici Kreminden önce Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serumu kullanın
Gözenekleri anında gizleyebilmek için Skin Perfection Mucizevi Dokunuşu kullanın.
Anında daha sağlıklı bir görünüm için Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı BB Kremi kullanın.
20li 30lu yaşlarınızda cildiniz genç gözükse de her zaman istediğiniz mükemmellikte değildir. Stres, yorgunluk ve günlük yoğun yaşam cildi gözeneklerin genişlemesine ve ton eşitsizliklerine sebep olabilir.
LOréal Laboratuarları mükemmel cildin kalitesinde üç boyutunu tanımladı: gözenekler cilt dokusu ve cilt tonu homojenliği
PERLINE-P ile zenginleştirilerek geliştirilmiş formül, cildinizin kalitesini gözle görülür şekilde arttırır.
Cildin daha düzgün görünmesine yardımcı olur ve cildi kusursuzlaştırır.
GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR:
DOKUNUN: Anında cilt ipeksi bir his kazanır.
GÖRÜN: Bir hafta içinde gözenekler sıkılaşır.
HİSSEDİN: Bir ay içinde, cilt tonu mükemmel bir şekilde eşitlenir. Cilt kalitesini arttırır. Deneyen kadınların %84ü farkı gördü. Kusursuz cildiniz açığa çıksın.
Hediyelik ürünler : Cildinize güzel bir hediye verin.
Tüm cilt tiplerinde dermatolojik olarak test edilmiştir.

Buradan ürünü görebilirsiniz: Nemlendirici Krem

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir reklam filmi olan Türkiye'de serum, nemlendirici ve BB krem üçlüsünün satıldığı yeni L'oreal serisidir. 20-30 yaş arası genç kadınlar için ideal. Hepsini birden kullanmaktayım ve çok memnunum. Ciltte yağlanma, parlama yapmıyor ve kadife hissi veriyor. Ayrıca SPF'i de yüksek yani güneşten koruma faktörü yüksek ve böylece yaşlanmaya karşı sizi koruyor. Dışarı çıkarken güneş kremi kullanmanıza da gerek kalmıyor. Özellikle BB kremlerde çok aradığım bir özellik, mesela NIVEA kremlerde SPF'i oldukça düşük. Renk eşitlemesi yaptığı da söyleniyor, fakat uzun süre kullanmadan bir yorum yapmam yanıltıcı olur.

Gözenekleri sıkıştırma ve cildi yenileme özellikleri var. Fiyatı da çok uygun. Tavsiye olunur. Detaylar için buyrun:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…