- Konu Sahibi seymanur00
ucuz diye nemlendiricisini aldım ama bende sivilce yapıyor. bi kusursuzlaştırma gözeneklere faydası falan yok. ama cilt tipine göre de değişiyodur belki bilemiyorum. ben kendi adıma bidaha almam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktığında meraktan bb kremini ve serumunu almıştım.bikaç kez kullanıp pek de beğenmediğimden bi kenara atmıştım.geçenlerde bir arkadaşım serum ve günlük kreminden çok memnun olduğunu söyledi.cildi de gerçekten pürüzsüz görünüyordu.ben de seruma bir şans daha vereyim dedim ve 10 gündür fln düzenli kullanıyorum.hala bi fark farkedemedim :) acaba kremi de mi alsam, ya da bende harikalar yaratmadığını kabul mü etsem :)
Ben 18 yasindayim yasim itibariyle yagli sivilceli ve hassas bir cildim var. Lorealin turkiyedeki bir kac bloggerla yaptigi kusursuz cilt hareketini biraz arastirdim ve bu urunu denemeye karar verdim. Cildimi yok yormamak adina serum almadim. Rossmanda yakaladigim bi indirimle loreal rahatlatici temizleme jeliyle skin perfection nemlendirici kremi set halinde aldim. 5 gundur duzenli olarak kullaniyorum sivilce izlerimkaybolmaya basladi. Cildimin kalitesi artti ve gercekten kusursuzlasmaya basladi.Yasitlarima kesinlikle tavsiye ediyorum.Hic kullanan yok mu ya