• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

loreal skinPerfection krem?

ucuz diye nemlendiricisini aldım ama bende sivilce yapıyor. bi kusursuzlaştırma gözeneklere faydası falan yok. ama cilt tipine göre de değişiyodur belki bilemiyorum. ben kendi adıma bidaha almam..

Çıktığında meraktan bb kremini ve serumunu almıştım.bikaç kez kullanıp pek de beğenmediğimden bi kenara atmıştım.geçenlerde bir arkadaşım serum ve günlük kreminden çok memnun olduğunu söyledi.cildi de gerçekten pürüzsüz görünüyordu.ben de seruma bir şans daha vereyim dedim ve 10 gündür fln düzenli kullanıyorum.hala bi fark farkedemedim :) acaba kremi de mi alsam, ya da bende harikalar yaratmadığını kabul mü etsem :)

Kendinden alıntı yapan da benimdir herhalde :) şubatta yapmışım bu yorumu, demek ki 8 aydır kullanıyorum serumu, memnunum, değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bugüne kadar kullandığım serumlar:
-birkaç yıl clinique turnaround concantrate kullandım, çok da memnundum.
-sonra zam gelmişti clinique e, kızdım almadım.o ara olay piyasaya yeni çıkmıştı ve 500 dolarlık kremlerden daha iyi olduğunu iddia ediyordu, olay 7 etkili serum aldım, aynı derecede memnun kaldım ve yıllarca ona devam ettim.
-bir ara olayin serumunu ambalajlarını değiştirme sürecinde bulamadım, loreal youth code serumu aldım, sevmedim, yalnızca bir şişe kullanıp olaye geri döndüm.
-ambalajının şirinliğine ve yüksek vaadlerine kapılıp loreal skin perfection serumu aldım, beklentilerim çok yüksek olduğundan başta beğenmedim.sonra yukarıdaki mesajda bahsettiğim gibi arkadaşımın cildindeki değişiklikten çok etkilendim ve daha düzenli olarak sadece bunu kullanmaya başladım.

Sonuç olarak clinique veya olay kadar memnun kaldım.iyi bir makyaj bazı, nemlendirmesi benim yağlı cikdim için ideal, yağlandırma falan yapmadı.Fiyat olarak da diğerlerinden daha uygun olduğundan bununla devam ediyorum.

Bundan memnun kalınca bb sini de aldım, ama onu sevemedim, kullanmadım.Nemlendiricisini merak etsem de, serumun nemlendirmesi benim yağlı cildime yeterli geldiğinden denemedim.yakın zamanda bir indirimde serumu yedeklemek için kozmetikçiye gittiğimde bu serinin göz kreminin çıkmış olduğunu gördüm, ondan da memnunum şimdilik, tekrar alırım diye düşünüyorum.

benim cildim karma, kutusu çok şirin gelmişti alırken.Uzun süre kullandım ama hiç memnun kalmadım.Cildimden mi kaynaklanıyor anlamadım ama soyulma yapıyor bende bu krem.Cildim değil krem soyuluyor gibi dökülüyor, nişanlım farkedip eline gelince ben de kullanmayı bıraktım.O günden beri kullanmıyorum.Öyle kös kös kutusunda duruyor krem.:63:

ben bir yıldır kullanıyorum çok marjinal bi değişiklik olmadı ama cildime iyi geldi gibi daha aydınlık görünüyo gözeneklerim de kısmen daha iyi durumda

Bb kremini sevemedim demişim, o yorumu da geri alıcam :) Biraz mat bir rengi var ya da ben çok beyaz olduğum için bende öyle durdu.rengini ve kapatıcılığını daha çok beğendiğim bbleri kullandım, bunu bir kez deneyip kenara atmıştım.ama bir yandan kullandığım bb kremin cildimi yağlandırdığının ve uzun süre yüzümde kaldığında mutlaka bir sivilce pörtlediğinin de farkındaydım.Günün birinde tekrar şans vermeye karar verdim loreal skin perfection bb krem e, cildimi diğeri kadar yağlandırmadığını farkettim.pudra ve allıkla mat rengi kamufle ettim ve düzenli kullanmaya başladım.Cildim bu süreçte gözle görünür şekilde düzeldi ve kullanmaya devam ediyorum.Cildimde harikalar yarattı demiyorum ama diğer fondöten ve bb kremler gibi extra sivilcelenmeye yol açmadı.

Ben 18 yasindayim yasim itibariyle yagli sivilceli ve hassas bir cildim var. Lorealin turkiyedeki bir kac bloggerla yaptigi kusursuz cilt hareketini biraz arastirdim ve bu urunu denemeye karar verdim. Cildimi yok yormamak adina serum almadim. Rossmanda yakaladigim bi indirimle loreal rahatlatici temizleme jeliyle skin perfection nemlendirici kremi set halinde aldim. 5 gundur duzenli olarak kullaniyorum sivilce izlerim kaybolmaya basladi. Cildimin kalitesi artti ve gercekten kusursuzlasmaya basladi. Yasitlarima kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hic kullanan yok mu ya
Ben 18 yasindayim yasim itibariyle yagli sivilceli ve hassas bir cildim var. Lorealin turkiyedeki bir kac bloggerla yaptigi kusursuz cilt hareketini biraz arastirdim ve bu urunu denemeye karar verdim. Cildimi yok yormamak adina serum almadim. Rossmanda yakaladigim bi indirimle loreal rahatlatici temizleme jeliyle skin perfection nemlendirici kremi set halinde aldim. 5 gundur duzenli olarak kullaniyorum sivilce izlerimkaybolmaya basladi. Cildimin kalitesi artti ve gercekten kusursuzlasmaya basladi.Yasitlarima kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bende skin perfection serumunu aldım ve sadece 2 kere sürebildim, yanaklarımda aşırı kızarıklık hassaslık ve sivilce yaptı. Kesinlikle yakınından geçmek istemiyorum bu serinin.Hassas ciltlere tavsiye etmiyorum.

kremi sivilce yapti bende ama nemlendirmesi cok guzel
serumundan daha memnun kalmsitim hatta 2 kutu bitirdim serumundan.

Back