- Konu Sahibi Booklover289
Herkese merhaba, yıllardır sürekli saçlarımı boyuyorum ve renklerini değiştiriyorum, en son kullandığım renk Eki Görüntüle 1042577 zaman içerisinde akarak Eki Görüntüle 1042579 Eki Görüntüle 1042582 şu görüntüyü alınca markette gördüğümden beri aklımda olan loreal'in ombre serisini almaya karar verdim.
2 numaralı aldığım boyayı saçlarıma uyguladım. Uygulama evet çok pratik, içinden çıkan tarağı ile geçişler yapılıyor, sanırım biraz fazla kapılıp saç açma işlemini üst taraflara taşıdım ben.
Sonuç Eki Görüntüle 1042600
önden görünüşü Eki Görüntüle 1042603
Sarartmadan ziyade turuncu yansımaları bol bi renk elde ettim ben, zemin rengi çok koyu olmamasına rağmen direk sarıya ulaşmak mümkün değil.
turunculaşmanın gitmesi için dün akşam saç uçlarımı Garnier 11.1 ile boyadım, bekleme süresi 20 dk. sarılara uygulamadan önce saçımda yaptıgım 20 dklık deneme sonucu gördümki saçı yeşillendirip turunculuğu alıyor. yeşilendirme olmaması için tüm saça uygulayıp 5 dk beklettim ve uçlardaki turunculuk gitti. keşke üstlere de sürseymişim :) Yine de ilk haline göre daha az turuncu yansımalı bir saç elde ettim. şimdi ise hedefim dipleri koyulaştırarak şöyle bir görüntü elde etmek :) onu da nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.Eki Görüntüle 1042620
benim de ilk kızıllık olmuştu ama yıkadıkça geçti