Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal paris feria wild ombre

Herkese merhaba, yıllardır sürekli saçlarımı boyuyorum ve renklerini değiştiriyorum, en son kullandığım renk Eki Görüntüle 1042577 zaman içerisinde akarak Eki Görüntüle 1042579 Eki Görüntüle 1042582 şu görüntüyü alınca markette gördüğümden beri aklımda olan loreal'in ombre serisini almaya karar verdim.
2 numaralı aldığım boyayı saçlarıma uyguladım. Uygulama evet çok pratik, içinden çıkan tarağı ile geçişler yapılıyor, sanırım biraz fazla kapılıp saç açma işlemini üst taraflara taşıdım ben.
Sonuç Eki Görüntüle 1042600
önden görünüşü Eki Görüntüle 1042603
Sarartmadan ziyade turuncu yansımaları bol bi renk elde ettim ben, zemin rengi çok koyu olmamasına rağmen direk sarıya ulaşmak mümkün değil.

turunculaşmanın gitmesi için dün akşam saç uçlarımı Garnier 11.1 ile boyadım, bekleme süresi 20 dk. sarılara uygulamadan önce saçımda yaptıgım 20 dklık deneme sonucu gördümki saçı yeşillendirip turunculuğu alıyor. yeşilendirme olmaması için tüm saça uygulayıp 5 dk beklettim ve uçlardaki turunculuk gitti. keşke üstlere de sürseymişim :) Yine de ilk haline göre daha az turuncu yansımalı bir saç elde ettim. şimdi ise hedefim dipleri koyulaştırarak şöyle bir görüntü elde etmek :) onu da nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.Eki Görüntüle 1042620

benim de ilk kızıllık olmuştu ama yıkadıkça geçti

ilk kızıllık vardı çok pişman oldum boyadım diye ama yıkadıkça aktı kızıllığı.ne zaman boyadın bilmiyorum ama yıkadıkça senınki de olabilir bence

ilk kızıllık vardı çok pişman oldum boyadım diye ama yıkadıkça aktı kızıllığı.ne zaman boyadın bilmiyorum ama yıkadıkça senınki de olabilir bence

Kizillik yaşamamak için bi kuaför şart yada küllü acik renkler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar aranızda loreal paris feria wild ombre serisini türkiyede gören var mı ? Saçlarımı ombre yapmak istiyorum ve bunu araştırınca çok güzel ve kolay olduğunu gördüm gören varsa nerde gördüğünü fiyatını falan yazabilir mi ?
Aynıgünkargo.com da var ben sipariş verdim.18+5 tl kargo ücreti

eğer bu boyayı uyguladıktan sonra kızıllık-bakırlık olursa saçınızda, cila yapın. cila uygulaması forumda anlatılmıştı, arama kısmından bulabilirsiniz...

Arkadaslar adanada gratiste var ben yaptim ama sacim turuncuyla sari arasi bisi oldu sari olmadi napabilirim siz de bana yardim edin!!

hiç gerek yok kızlar uğraşmanıza.saçlarınızın üst kısımlarını ayırın tokalayın,altta kalan kısımların uçlarına yoğun krepe yapın saçınızın yarısına kadar gelsin,sonra hindistancevizi yağı sürün azıcık krepenin altta kalan kısımlarına,oryel sürün,aynı işlemi üstteki ayırdığınız saç uçlarına da yapın.

Kizlar bende acicilarla ombre yapmaya calistim ama uclari turuncumsu acik kahve oldu. Gecen gratis te ombre setini gorunce alayim dedim ama galiba en acik renk icin olan uc numarayi almisim sizce yapsam nasil olur. (Diplerim koyu kahve)

Uzun süredir ombreyi yapmak istiyorum ama hala kararsızım. Zaten ülkemize daha yeni geldi bu boya ama kuaförlere de güvenemiyorum. Şu Loreal Wild Ombreleri denemek isterim ama sonuçlardan biraz korkuyorum. Kullananlar daha çok fotoğraf yüklese) Ben internette araştırdım fiyatları da, biraz zor bulunuyor bu boyalar:
....
Şimdiki saç rengim boyalı kumral ama hafif kızılımsı bi renk, ombreler nasıl durur diye dusunuyorum.. Denenler varsa tavsiyelerinizi ya da deneyimlerinizi bekliyorum :26::KK54:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben boyadım bundan
ombre-no-2.png
ve memnun kaldım 2 ay sonra üstüne daha açık tonu var onu kullanıcam

Back