- Konu Sahibi Booklover289
-
yok canım ya geçen yıldan beri o seriyi arıyordum bende.. türkiyeye gelmemiş maalesef. getirirler mi bilemiyorum. ama onu kendinde yapabilirsin. ben öyle yapmıştım sonradan çok da güzel oldu..Arkadaşlar aranızda loreal paris feria wild ombre serisini türkiyede gören var mı ? Saçlarımı ombre yapmak istiyorum ve bunu araştırınca çok güzel ve kolay olduğunu gördüm gören varsa nerde gördüğünü fiyatını falan yazabilir mi ?
palettenin yoğun açıcısını al.. bir de o kutudaki tarağa benzer bir tarak edin. watsons da falan var. küçük fazla derinliği olmayan bir tarak. görürsün kesin. sonra tarakla saçlarının önce uçlarını tarayarak sürüyorsun. sonra üstte nerden başlayacaksan tarağı dikey tutarak kulak memesi hizasından aşağıya doğru yayıyorsun.. ama şuna dikkat et uçlara sürdükten sonra 10 dk bekle sonra dikey sürmeye devam et 10 dk daha bekle yıka.. yani uçlar daha uzun süre beklesin ki geçiş olsun saçların arasında.. ben öyle yaptım geçen sene çok da güzel oldu... ombre serisinide boyanın önemi yok zaten önemli olan tarağı ve uygulama şekli..onu da dediğim gibi halledebilirsin. saçını boyamadan youtubedan detaylı uygulamalarına bak canım..
Geçen sene palettenin açıcısını alacaktım ( saçıma şuana kadar hiç boya sürmedim ) fakat bir öğretmen arkadaşım memnun kalmadığını saçını yaktığını falan söyledi bende korktum alamadım :))
watsons lar da var ben orda gördüm.
aaa ombre serisini getirmişler mi? izmirdekilere baktım ben hiçbirinde göremedim. bi de sordum orda çalışan kıza hiç duymadım falan dedi.. şu ürünlerin türkiyeye gelmesi asır sürüyo resmen..
aaa ben geçen yıl gördüm yaaa hatta alamya niyetlendim de sonra vazgeçmiştim bu yıl bilmiyorum ama geçen yıl vardı bu yıl hiç dikkat etmedim hatta yanlış hatırlamıyorsam burda da konu vardı watsonslar da var diye :44:
aaa ben geçen yıl gördüm yaaa hatta alamya niyetlendim de sonra vazgeçmiştim bu yıl bilmiyorum ama geçen yıl vardı bu yıl hiç dikkat etmedim hatta yanlış hatırlamıyorsam burda da konu vardı watsonslar da var diye :44:
feria var da ombre serisi'miydi gördüğünüz? ben izmirdeyim izmirdekilerde yoktu hatta gratis rossmann hepsini gezdim o dönem...
konunun devamını okudum da herkes bulamadık yazmış. ama ben görmüştüm ya yanlış mı gördüm diyeceğim ama elime aldım baktım bir ara geldi gitti mi hemen anlamadım. konuyu açan arkadaş bende gördüm diyor kafam karıştı walla :44:
Arkadaşlar ben dayanamadım arkadaşlarıma sordum aralarında fransaya gidecek olan varmış ondan rica ettim getittiriyorum inş. Güzel olursaçlarım orta boyda ve saç rengim koyu küllü kumral ve açık küllü kumral arası bir renkte sizce olur mu ? Bayaa bir heves yaptım 2-3 senedir kısmet bu zamanaymış yapınca fotoğraflarını atarım :))
bi de ben açıcı istemiyorum demiştim kuaför bu saçı nasıl açtı anlamadım yani oriel miydi neydi ondan olmasın dedim merak etme onu kullanmayacağim demişti.. keşke hatırlasaydım.. şimdi kendim yapmak istiyorum bu rengi ya da bi tık açığı da olabilir. bi arkadaş demiş ki.. uçlara sürün 10dk snra birz daha yukarı boyayın demiş çok mantıklı bence küt diye açılınca hoş olmaz hatta krepe yapıp öyle boyamalıyız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?