Saç Rengi ve Saç Boyama L'oreal Floransa Koyu Sarı Dore Bakıra denk renk..

Ben kuaförde boyatmaktan bıkınca ilk önce tarçın bakıra direkt boyamıştım, pakete göre koyu olmuştu, şu renk çıktı : (akşam flaşlı)

hele 3-5 yıkama sonra bakırlığı da azalınca hiç sevmemiştim
2 ay kadar boyamadım bunun üstüne iyice aksın diye sonra burada bi forumda okudum sarıyla karıştırmışlar, ben de denedim ve başarılı oldu

saçım uzun ve gür olduğu için 2 kutu boyanın tamamını kullanıyorum zaten, kutulardan çıkan boya ve oksidanların hepsini kapta karıştırıp fırçayla boyuyorum. Tarçın bakırdan da papatyadan da %9 luk oksidan çıkıyor zaten içinden çıkanlarla boyadım başka bir şey karıştırmadım cnm. Bu arada ilk denediğimde açık papatya 10/0 ile karıştırmıştım o daha donuk oluyor, papatya yani 10/4 ile daha canlı güzel oldu, önceki resimdeki renge onunla ulaştım.
Soru istediğin kadar sor walla, boyama işleri yeterince karışık zaten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi ki :)

cnm sen koyu bi rengin üstüne boyadığın için koyu olmuştur ben sarıya dönük açık bakır,soğan kabuğu gibi olan saç rengimin üstüne boyayacağım için hiç sarı karıştırmadan boyayabilir miyim ki?öyle de tupturuncu kına yakmış gibi olur muyum acaba :)

ben boyadığımda şu renkteydi saçım, yaklaşık 1,5 senedir kuaförde bakıra boyatıyordum, koyu bir renk değildi yani :

bu arada sarılı ya da sarısız, ilk boyamadan sonra turunculuğu çok oluyor ama 2 yıkamadan sonra turunculuğu kalmıyor hiç boyanın akıyor hemen.

Aaa güzel gözüküyor rengi baya, hadi bakalım merakla bekliyorum, foto yükler misin boyadıktan sonra?? :)

Kutudaki renge bayılıp ben de bu rengi almış ve boyamıştım.Kutuya göre çok koyu tutuyor ve bakır değil de kızıl yoğunlukta tutuyor.Koyulaşacağını bilerek boya.

Kutudaki renge bayılıp ben de bu rengi almış ve boyamıştım.Kutuya göre çok koyu tutuyor ve bakır değil de kızıl yoğunlukta tutuyor.Koyulaşacağını bilerek boya.

evet yaa boyadıktan sonra msjını gördümm baya koyu tuttu başta kızıla dönüktü yıkadıkça biraz açıldı ama yine istedğim renk olmadı.kutudaki renk çok tatlıydı ama.bir dahakine tarçın bakıra geçerim o daha açık 8 tonlarından umarım daha güzel olurr

Elimdeki recital bitince majireli deneyeyim dedim.Sen bir yorumunda majireldeki bakırlığın daha yoğun olduğunu söylemiştin.Aynen bende de öyle oldu daha belirgin bir bakırlığı var ama recitalin aksine bende daha açık bir ton tuttu.Diplerim baya baya turuncu bir renk,acaip açık oldu.İlk yıkayınca korktum hatta böyle diplerle nasıl gezicem diye ama kuruyunca diğer kısımlarında açılmış turunculaşmış olduğunu gördüm.Tabi dipler kadar açılmadı ama çok belirgin bir fark olmaması yetti bana.Boyalı saçımı bile açmasına şaşırdım doğrusu.Çünkü recital bende daha koyu tutuyodu yıkadıkça açılıyodu.Bakalım bu yıkadıkça ne olacak.

meraba aslında resim eklemek çok kolay eğer resim bilgisayarında kayıtlıysa şunları yapabilirsin:
"Konuya cevap ver"i tıklayıp mesajımızı yazdığımız yerde resim işareti var (kırmızıyla işaretlediğim) orayı tıkladığında bilgisayar yada URL (internet adresi) seçeneği var bilgisayar seçiliyse resimdeki gibi bir görüntü olacak,kırmızıyla işaretledim,dosyayı seç dediğinde bilgisayarındaki resmin konumunu belirleyip "eklentiyi yükle" demen ve yüklenmesini beklemen yeterli

loreal recital preference serisini yenilemiş, watsonsta görmüştüm. umarım yanlış hatırlamıyorum ama sanırım bu renk de vardı.

Selaaammm, bayadır girmiyodum foruma...Eee şimdi majirelle mi devam ediyosun peki? Memnun musun renkten? Ben artık 8 34'ü aramaktan pes ettim, ve en son Palette 7.77 ile boyadım. İlk başta acayip tutuncu oldu ama 2-3 yıkamadan sonra kendne geldi. Şu anda da o var saçımda. Bu arada 2-3 gün önce markette Lorealin yeni bi rengini gördüm, 74 numara Mango, o da biraz tutuncu gibi ama bilemedim. 2 saattir forumda arıyorum Mango başlığını, bulamadım, kimse kullanmamış henüz sanırım, ya da ben bulamadım

Uzun süredir kayıpsın,hoş geldin.Majireli alırken 2 kutu birden almıştım.Mecbur bitmesini bekledim.Ama majireli hiç sevmedim.Sanırım profesyonel boya olduğu için içindeki kimyasal daha fazla.Saçlarım hem sertleşti hem de saç telim inceldi gibi geliyor bana.8 34 den ben de vazgeçmiş durumdayım hatta bakırdan bal köpüğü veya kumral tonlara dönmeyi planlıyorum.Loreal casting'in bal köpüğü çok hoş görünüyo ama yaşadığım yer çok küçük boya bulma sıkıntısı yaşıyorum.Bir de şansıma casting'in tüm renkleri var bir bal köpüğü yok.
Şu sıralar forumda tur atıyorum o tonlarda hangi boyalar güzel diye.Mango yu da merak ettim.Ben de bi bakınayım int.te.

Bu arada "loreal feria 74 mango" olarak buldum senin dediğin boyayı çok güzel bir renk.Forumda değil de yabancı bir blogda anlatmış adım adım resmetmiş.
Emma's Blog.: How I dye my hair: Loreal Feria,Mango Intense Copper 74 review. burayı inceleyebilirsin.Ama sanırım çok etkili bir renk.Tam bakır tutmuş.Bir de şöyle bir resim var

Son düzenleme:

Evet ben de gördüm yabancı sitelerin bazılarında ama hala burda yok konuyla ilgili başlık. Majireli ben de sevmemiştim bu arada, çok koyu çıktı, bakırdan ziyade kahveye dönük bi renk çıktı bende. Hatta 5 tüp almıştım, 2 tüpü 1 boyamamda kullanıp gerisini attım evin bi yerlerine. Ve dediğin gibi benim saçımı da kazık gibi yapmıştı. Ben son boyamda yine bi karışım yaptım, Palette 7-77 ile Palette Altın Sarısını karıştırıp boyadım, ilk 3 yıkamadan sonra 8.34'e benzedi epey. Şu anda yine boya zamanım ama Palette sevmedim ben, bana L'oreal ve Koleston'dan başka boya yaramıyor pek. Bu ikisinden biriyle bi karışım yapacağım bugünlerde. Mango rengine gelince, dediğin gibi direkt bakır, dorelik yok gibi hiç içinde, oysa ki ben asıl doreliğini seviyorum bizim bu rengin. Dün markette uzun uzun L'oreal 8.3 koyu sarı dore diye bi rengine baktım, nerdeyse onu alıp boyayacaktım ama risk alamadım. Bakalım yani, yine sıkıntılar içindeyim, en son ben de bildiğimiz kahveye dönücem canıma tak etti artık

Bize sonunda pes ettirdi Ben iyice bıraktım karışım falan da yapmıyorum.Deneye deneye hem rengi bozuldu hem yapısı.Benim saçıma da bir tek loreal iyi geliyor.Hatta onun da recital serisi.Saçıma hiç zarar vermiyor ve doğal duruyor.O yüzden el mahkum hangi rengi üretiyolarsa o renklere boyuyorum.Ben saçımı koyulaştırdım mecbur 2 seferdir 6.23e boyuyorum.İlk koyu tutuyor yıkadıkça rengi oturuyor ama alttaki kızıllarım da tam kapanmadıdı hafif kızıl kızıl parlıyor.Gerçi boyadada hafif kızıllık var.Kızıl olmayan kahve bulmak zor zaten.
Bu arada ben 8.3e daha önce boyadım.Palette 7-77nin üstüne hem de ve saçın bakırlığını aldı.Onun içinde dore var benim saçım bakır birbirini dengeler diye düşünme.Bakırlığı alıyor ve sönük bir renk oluyor.ben sevmemiştim.

O zaman bu ihtimal de kalktı demek ki İyi oldu söylediğin çok sağol, gerçi ben bu ara yeni bi şey mi denesem diye düşünmeye başladım, hatta başlık açtım bugün. Ivana Sert veya Sinem Kobal sarısını çok beğenirim oldum olası. Sanırım sık röfle falan onlarınki. Acaba öyle bi şeye mi geçsem diyorum ama karar vermedim henüz. Çünkü röfle iyice riskli iş, ne yapacağımı bilemedim yani :18:
Sen baya koyulaştırmışsın evet, benim de sonum o olacak sanırım en son. Olsun napalım, sen de beyaz tenliydin hatırladığım kadarıyla. Beyaz tenli olmak renk konusunda avantajlı oluyor. Koyu renkler zaten güzel oluyor, açıklar da hafif makyajla işi götürüyor :)

Azmettim, araştırdım, okudum, aradım ve sonunda buldum kızlar. Tabii bu başlığa yorum yazanların katkısıyla oldu tüm bunlar. O yüzden burdaki tüm L'oreal Floransa mağdurlarına bu fotoyu yüklemek ve boya numaralarını vermek boynumun borcudur

Buyrun bakalım beğenecek misiniz, saçımın son hali. Dün boyadım, tam istediğim renk oldu sayılır, boyadan sonraki 3-4 yıkamada aşık olduğum renk çıkacak büyük ihtimalle.

Biri flaşlı diğeri flaşsız çekim...

yazmamışsınız ama boya numaralarını çok yakışmış rengi de saç kesiminiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…