• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama L'oreal Floransa Koyu Sarı Dore Bakıra denk renk..

yazmamışsınız ama boya numaralarını :ssz: çok yakışmış rengi de saç kesiminiz de :16:

Çok teşekkür ederim, hemen yazayım, bu başlığa yazan bir arkadaşın önerisiyle denedim. Ona da ayrıca teşekkür ederim.

Kullandığım boya Wella Koleston Perfect 8.34 Açık Altın Bakır, bu boya profesyonel kuaför boyasıymış. Normal kozmetikçilerde bulunmuyor, kuaför malzemeleri satan kozmetikçilerde var. Bu boyaya %9 'luk oksidan koydum. Ama rengin koyu çıkmasından endişe ettiğim için 1 oksidan krem yerine 1,5 oksidan kullandım. Yani 1'e 1,5 oranında bi karışım yaptım kendi çapımda. Sonuç bu :)

Eki Görüntüle 513513 Eki Görüntüle 513515 Azmettim, araştırdım, okudum, aradım ve sonunda buldum kızlar. Tabii bu başlığa yorum yazanların katkısıyla oldu tüm bunlar. O yüzden burdaki tüm L'oreal Floransa mağdurlarına bu fotoyu yüklemek ve boya numaralarını vermek boynumun borcudur :52:

Buyrun bakalım beğenecek misiniz, saçımın son hali. Dün boyadım, tam istediğim renk oldu sayılır, boyadan sonraki 3-4 yıkamada aşık olduğum renk çıkacak büyük ihtimalle.

Biri flaşlı diğeri flaşsız çekim...

Azmin zaferi diye buna denir :)Çok güzel bir renk olmuş gerçekten doğal bir bakır.Hemen hemen bizim renkle aynı.Güle güle kullan."Pes edip kahveye dönmeseydim" dedirtti bana.Gerçi bakır benim vazgeçilmezimdir ara ara başka renkler boyar sonra gene bakıra/kızıla dönerim.Şimdilik nadastayım :)

Azmin zaferi diye buna denir :)Çok güzel bir renk olmuş gerçekten doğal bir bakır.Hemen hemen bizim renkle aynı.Güle güle kullan."Pes edip kahveye dönmeseydim" dedirtti bana.Gerçi bakır benim vazgeçilmezimdir ara ara başka renkler boyar sonra gene bakıra/kızıla dönerim.Şimdilik nadastayım :)

Teşekkür ederim :)) Evet bizim renge en yakın renk bu oldu yaptıklarımın içinde. Tabii ya biraz kahve kullan sonra dönersin yine buna. Nasılsa formülü bulduk :52:

Sanırım 5 kere falan yıkamışımdır, şu an böyle durum:49:

$IMG-20120927-02487.jpg

Bu arada bandanalı fotoğrafındaki kulak hizandaki sarı tonu mükemmel, böyle bi rengi tutturabileceğimi bilsem hemen sararırım :D

Yurtdışında kaldığım bir sene boyunca sürekli olarak Feria'yla boyadIm saçımı ve kesinlikle söyleyebilirm ki bu bakır Türkiyedeki bakır tonlarından çok daha yoğun ve kalıcı.Umarım biran önce Tr'yede gelir.

saç rengine bayıldım benim de yaklaşık iki aydır saçlarımı boyamadığım renk kalmadı:( yazdığın rengi denedim ama alttaki renkte kırmızı (sözde yoğun bakır),kahverengi,kumral ve ne bileyim daha ismine ne denen birsürü renk olduğundan seninkinin renginde olmadı:( şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.çevremdeki herkes benimsaç boyama ve renk tahlili durumumdan sıkılmış durumda.şimdi artık tamam artık boyamıyorum dinlendireyim saçlarımı desem de gönlümde yatan rengi hala araştırmaya devam ediyorum:)) kimseye çaktırmadan:))

Back