Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Loreal 8.34 ile boyanmis renge bayildim. Boyanin uzerine mi o rengi tutturdun?benim sacim altin karamel suan onun ustune lorealle boyasam nasil olur sence?
peki kaçlık oksidan kullandınız 8.34le boyarken?
ve malesef loreal recital 8.34 yine piyasada yok.hiç bir markette veya internet sitelerinde bulamıyorum.ben de bu renge denk gelicek majirelin var diye duydum ama burdaki arkadaşlar koyu tuttuğunu söylemiş.neden güzel şeyleri kaldırıyorlar ki
ve malesef loreal recital 8.34 yine piyasada yok.hiç bir markette veya internet sitelerinde bulamıyorum.ben de bu renge denk gelicek majirelin var diye duydum ama burdaki arkadaşlar koyu tuttuğunu söylemiş.neden güzel şeyleri kaldırıyorlar ki
herkesin çok beğendiği bu rengi neden kadırıyorlar anlamadım.çok doğal bir bakır ve ışıl ışıl bir renkti.yolda çevirip soruyodu insanlar saçların ne renk kaç numara diye.hey gidi günler.
3-5 yıl önce yine bu renge boyamış çok sevmiştim sonra bir daha bulamadım adını unuttuğum için bulamıyorum sanıyordum.burdan okuduğuma göre onda da getirmeyi bırakmışlar.geçen yıl markette görünce hemen tanıdım ve aldım.hatta çifter çifter alıyodum bi daha bulamam diye korktuğum başıma geldi işte
bu sefer 8.3 aldım.tabi 8.34 gibi olmayacaktır ama bir şansımı deneyeyim dedim.sen de denediğin karışımdan memnun kalırsan burada paylaşır mısın?
Aynen ben de en son bulduğumda 2 kutu almıştım, bundan 2 gün sonra dayanamadım kalan 3-5 kutudan birini daha aldım. Şu an 1 tane kaldı yani elimde. Gerçekten çok doğal ve hoş bi renk. Karışımı yaptığımda paylaşırım tabii, sen de o arada başka alternatif bulursan paylaş lütfen. 8.3 nasıl oldu peki? Boyadın mı?
henüz boyamadım haftasonu boyayacağım.şu an saçım 8.34ün 1-1,5 ton koyusu gibi.8.3 boyarsam yakın tutabilir diye düşünüyorum.
eylülden beri 8.34ü kullanmıyorum.bi hata edip o mis gibi doğal bakır duran saçlarımın uçlarını 1 ton açtırayım diye kuaföre gittim.Nicole kidmana benzeme hayaliyle..ısrarla da söyledim 1 ton aç sakın sarı olmasın diye hatta elimde resimle anlattım.o kuaför olacak tuttu orieli vurdu uçlarım platin rengi oldu.nicole kidmanı hayal ederken kibariyenin annesine döndüm o rengi kapatmak için koyu boyamıştım(recital koyu kumral akaju o da çok güzel bir renk ama daha koyu tabi).koyuyu açayım diye tekrar altın sarısı boyadım.velhasıl şu an karma bir zeminim var.ama 8.34e çok uzak değil dediğim gibi az koyusu.
haftasonu boyayınca buraya yazarım sonucu
Kızlar ben uzun denemeler sonucunda tam hayalimdeki rengi bulmuştum, L'oreal 8.34 Floransa Koyu Sarı Dore Bakır. Bu rengi henüz 2 kere kullanmıştım ki renk bir anda kalktı piyasadan. 1 aydır hiçbir yerde yok. Bunun üzerine L'oreal'in müşteri hizmetlerini aradım, onlar da artık bu rengin olmağını söyledi. Şansıma bakar mısınız ( Ne zamandır buna yakın bi marka ve renk arıyorum bulamıyorum. Syoss Altın Karamel benziyo gibiydi ama boyayınca koyu oldu, kahveye yakın bi renk çıktı. Lütfen 8.34'e en yakın renk önerisinde bulunur musunuz? Eğer böyle bi renk yoksa neyle neyi karıştırsak elde ederiz? Yardım lütfennn!!!
Eki Görüntüle 328599 renk bu...
Eki Görüntüle 372600
renk böyle aradığınız renge benziyor sanki şu siteye bakarsanız hem uzmandan fikir alıp hemde bu boyayı kullananların resimlerine bakarsınız umarım işe yarar
Sorularınız ve Cevapları | Sach ® Kuaför Saç Kaynak Merkezi
Hay Allah yaa, bu kuaförlerden çektiğimiz nedir ya? Hem o kadar para alıyorlar hem de istediğimiz sonucu veremiyorlar. Resim mesim de kar etmiyo bilirim, ben de yaşadım aynılarını. Umarım kendimiz hallederiz de biter bu çile. Aslında burdaki kuaför mağduru kızlar olarak ortak bi kuaför falan açsak herkesin rengini tutturabilirz bence bu kadar deneyimden sonra
Eki Görüntüle 372600
renk böyle aradığınız renge benziyor sanki şu siteye bakarsanız hem uzmandan fikir alıp hemde bu boyayı kullananların resimlerine bakarsınız umarım işe yarar
Sorularınız ve Cevapları | Sach ® Kuaför Saç Kaynak Merkezi
bence de "kuaföre kızıp evde saç boyayalar diye" birleşelim :)
haftasonu boyarım demiştim ama aklımda duracağına saçımda dursun diyip koyu sarı doreye (loreal excellence) boyadım.ama 8.34ün yanından bile geçmeyen bir renk oldu.içindeki doreye güvendim ama saçımdaki bakırlığı (ki oldukça yoğun bir bakır vardı) baya kapattı.oldukça koyu bir renk oldu yıkandıkça açılacağına eminim ama şimdi kumral bir renk oldu.kötü mü oldu iyi mi oldu karar veremedim ama çok sıradan bir renk oldu.yıkadıkça renk daha iyi oturur diye umut ediyorum.o doğal bakır rengi elde etme açısından 8.3 sınıfta kaldı.
Eki Görüntüle 328874
Kızlar işte Loreal 8.34 buydu, benim şu an elde etmeye çalıştığım renk bu yani. Fotoğraf kendi saçımın bu renkle boyanmış hali. Bu güzelim rengi kaldırmak hangi akla hizmet hiç anlamadım.