- 31 Ekim 2008
- 1.769
- 2.025
- 248
Gerçekten renk çok güzelmiş ,
Tarçın bakırla papatya sarısını karıştırırsan benzerini elde edebilrisin ama bunu nasıl yaparsın bilemedim :/
Teşekkür ederim, bakalım uğraşıyoruz umarım olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten renk çok güzelmiş ,
Tarçın bakırla papatya sarısını karıştırırsan benzerini elde edebilrisin ama bunu nasıl yaparsın bilemedim :/
Saçımın son akmış hali böyle kızlar, şimdi nette Neva Color 8.34 Açık Dore Bakır gördüm, acaba bunun üstüne Neva'yı yapsam şimdiki rengimi elde eder miyim? Yoksa koyulaşır mı? Neva 8.34 deneyen var mı aranızda? Nasıl bi renk, kutudakiyle aynı mı?
Eki Görüntüle 374692
senin saçının akmış hali tam benim istedğim renk.çok hoş duruyor.
ben neva 8.3 altın sarısını denedim katalogtaki rengi çok güzel diye.ama saçlarıma hiç iyi gelmedi.hem sertleştirdi hem de lastik gibi sündü rengi de çirkin bir sarı-bakır(kına yakmış yaşlı saçı renk) oldu.ballı zeytinyağlı bakım yaparak sonra da loreale boyayarak ancak düzelttim.burda neva için iyi yorumlar okumuştum ona kandım ama bence çok kalitesiz.belki saç tipine göre değişiyordur etkisi.benim saçım ince telli.rengi tutturucam diye saçımın yapısını bozmaktan korkuyorum artık.
gün ışığında bir resim çekersem paylaşırım burdan.
Sağol, ben de seviyorum bunu zaten 8.34 Loreal bu, satın alabildiğim son 2 kutudan biri. Neva'dan ben de emin değilim açıkçası, iyi oldu fikir verdiğin. Benim saçım da ince telli, bana da iyi gelmez kesin. Çok sağol gerçekten, seninle biz çözeriz bu iş, güveniyorum bize, inat ettim bu rengi bi şekilde elde edicem
bence de bu azimle atomu bile parçalarız :)
boya senin saçta farklı duruyor doğal saçın üstüne ya da açık rengin üzerine boyadın sanırım.ben saçımı uzun süre loreal 6.45 (kumral akaju)e boyadım onun üzerine 8.3 e geçince seninki kadar açık tutmadı.senin saçından çok farklı durmuş.benim 8.34e boyalı hali resimde ekli.seninkinden koyu tabi ama o rengi de beğeniyordum.şimdi istediğim renk nicole kidmanın saçı gibi.seninkine biraz benziyo sarısı fazla sanki.ben bidahakine koyu sarı dore irizeyi denemeği planlıyorum.sence nasıl olur? irize ve bakır arasındaki farkı öğrenirsem karar vericem
Eki Görüntüle 375011 Eki Görüntüle 375012 Eki Görüntüle 375013
Bu arada İrize eğer kutudakiyle aynı tutarsa sana yakışır, önemli olan onu öğrenmemiz. Bi de benim dün aklıma şu geldi, bende Majirel 8.34 var şu an, normal 8.34'e kıyasla daha koyu o, benim son deneyeceğim şey, majirelle altın sarısını karıştırmak olacak. O zaman tam 8.34 Floransa olur diye tahmin ediyorum.
Ben majireli hiç denemedim.Profesyonel boya falan diyorlar.nasıl sen memnun musun?Eğer bizim 8.34ten koyuysa altın sarısı katmak bana da mantıklı geliyor.Hem açar hem de bakırlığı destekler.Denemek lazım. Bu irize, Floransa gibi tutmasa bile saçımın 1 ton falan açılmasını sağlar diye düşünüyorum.Boyalı kısım kolay açılmıyor, aslında benim kendi saçım küllü açık kumral ve boyalar çok açık tutar.o da ayrı bi dert oluyor saçımı boyadığım zaman diplerim boyalı kısımdan en az 2 ton açık tutuyor.o yüzden önce dip boyası yapıyorum sonra açık renk boyayacaksam ona boyuyorum.
Majirel tüp boya, fena değil ama kutu boyaya göre hem daha koyu hem de diğerine kıyasla daha sert yaptı benim saçımı. Kutunun kıvamı mükemmel, yumuşacık yapıyo saçımı. Senin İrizeyle ilgili yorum aradım burda baya ama bulamadım. Kimse kullanmamış mı ne Ben de hep dip boyama yapıyorum ilk, sonra uçlara geçiyorum. Benim dibim de açık renk çünkü. Bu arada bende son 1 kutu Floransa vardı, onu da hiçbir yerde bulamayıp sadece 1 markette bulmuştum. Dün tekrar bi bakayım dedim, orda hala var, hemen 1 kutu daha aldım. Sen hangi şehirdesin? Ona göre marketi söyleyeyim sana, sen de al ordan. Market dediğim de büyük meşhur marketlerden biri, yasak mı acaba burda adını vermek :18: Yani 1 seferlik Floransam var şimdilik.
ne güzel bulmuşsun senin adına sevindim.ama malesef ben küçük bir yerde yaşıyorum.burda öyle büyük marketler yok hep yerel marketler mağazalar var.G.antepe yakınız sürekli oraya alışverişe gidiyrum.orda tüm mağazalar oluyor.antepte de int.te de bulamayınca ben umudu kesmiştim de bak sen böyle deyince bi umutlandım.haftaya ablam ankaradan gelicek ona sipariş ettirebilirim.bi bakınsın nerelerde var
Ablan boşuna aramasın her yeri çünkü sadece 1 yerde var, ben sana özelden mesaj atıp o yerin adını yazarım şimdi. Ablan alamazsa haber ver, ben alır kargoyla gönderirim istersen sana.
Ayy çok teşekkürler.Boya kardeşliği oldu bizimki de :)Ablam Dikmen de oturuyor zaten söyleyeyim oraya baksın.İlgin için sağol tekrar :)
selamlar kızlar, ben de kuaförün bi koyu bi açık bakır boyamasına dayanamayıp kendi saçını boyamaya başlayanlardanım :) nedir bu çektiğimiz gerçekten!!
bu arada irize rengi ben de merak ettim, mor/viyole demekmiş şu linkteki dökümandan anladığım kadarıyla : (güzel bilgiler de var içinde okumanızı tavsiye ederim, artık kuaför olma yolunda ilerliyorum resmen :))
http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=irize%20ne%20demek&source=web&cd=4&ved=0CEUQFjAD&url=http%3A%2F%2Fokulweb.meb.gov.tr%2F34%2F12%2F266283%2Fdata%2FSa%25C3%25A7aRenkVerme.doc&ei=9-h1T4L4O-r54QSJue3YDg&usg=AFQjCNFvkEj6pnwohZWmGSDxJ3Wt0JeQ9A&cad=rja
ben 1 senedir palette bakır ile palette papatyayı karıştırıp boyuyordum, bu haftasonu syoss altın karamel ile syoss sarıyı karıştırıp boyamayı deneyeceğim bakalım, sonuçları paylaşırım, güzel olur umarım
Selam, aramıza hoşgeldin :) İrize tahminimden çok başka bi renkmiş bu arada, şaşırdım...Palette bakır ve papatya karışımı nasıl bi renk oluyo peki? Fotoğrafını ekler misin bize fikir versin? Syoss altın karamel ben de kullandım 2 kere ama pek beğenmedim tonunu, sarıyla karışınca güzel olabilir ama, görmeden yorum yapmayayım
ilk boyadığımda daha turuncu bi renk oluyor ama 2 yıkamada o yoğun turunculuğu geçiyor, son boyamamdan 1 hafta sonraki hali böyleydi bulutlu bi günde flaşsız gün ışığında çekildi foto.
Eki Görüntüle 379649
palette tarçın bakırı ilk kullandığımda sarı karıştırmamıştım, kutu üstündeki renge göre baya koyu olmuştu, sonra hep papatya karıştırdım. biraz daha az turuncu renge geçmek istiyordum, forumlarda okudum syossdan memnun gibiydiler, bakalım bi de onu deniyim olmazsa yine palette'e dönerim dedim. koyu olmasın diye de sarıyla karıştırıcam paylaşırım boyayınca :)
Teşekkürler Tospaaa.Sayende boyayadan buldum :))Haftaya ablam getirecek dört gözle bekliyorum ama hemen boyamayacağım.Saçımı önce 9 tonlarında boyayıp biraz açmak istiyorum çünkü -seninki gibi- açık renkte çok güzel tutuyor.
İkbald senin renginde çok güzel.Sanırım açık rengin üstüne boyanmış.Çünkü benim boyalı saçımda koyu tutuyor boyalar.
Bu arada İrize ve Bakır arasındaki fark;- bir kuaförden öğrendiğime göre- bakır daha sıcak tonlarda,irize ise soğuk tonlarda bir renkmiş ve irize her zaman olduğundan büyük gösterirmiş.Ben lorealin koyu sarı bakır irize diye bir boyasını kullanmıştım ve rengini beğenmiştim.Ama anlamadığım biri sıcak diğeri soğuk tonsa 1 boyada 2sini nasıl kullanmışlar?
Teşekkürler Tospaaa.Sayende boyayadan buldum :))Haftaya ablam getirecek dört gözle bekliyorum ama hemen boyamayacağım.Saçımı önce 9 tonlarında boyayıp biraz açmak istiyorum çünkü -seninki gibi- açık renkte çok güzel tutuyor.
İkbald senin renginde çok güzel.Sanırım açık rengin üstüne boyanmış.Çünkü benim boyalı saçımda koyu tutuyor boyalar.
Bu arada İrize ve Bakır arasındaki fark;- bir kuaförden öğrendiğime göre- bakır daha sıcak tonlarda,irize ise soğuk tonlarda bir renkmiş ve irize her zaman olduğundan büyük gösterirmiş.Ben lorealin koyu sarı bakır irize diye bir boyasını kullanmıştım ve rengini beğenmiştim.Ama anlamadığım biri sıcak diğeri soğuk tonsa 1 boyada 2sini nasıl kullanmışlar?