benim saçım da bakırdı ama açıldı baya dipleri bakır üstleri soğan kabuğu gibi bir renk oldu.aslında direk tarçın bakıra boyamayı düşünüyorum ama kınalı gibi olurum diye korkuyorum.ve o yaptığın karışım da oksidanlarının hepsini mi koydun ne miktarda ve % kaçlık koydun cnm çok soru sordum ama![]()
Ben kuaförde boyatmaktan bıkınca ilk önce tarçın bakıra direkt boyamıştım, pakete göre koyu olmuştu, şu renk çıktı : (akşam flaşlı)
![$Untitled.jpg $Untitled.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/225/225357-4dd242b5f4e8261f0d6111c78cffa83e.jpg?hash=TdJCtfToJh)
hele 3-5 yıkama sonra bakırlığı da azalınca hiç sevmemiştim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
2 ay kadar boyamadım bunun üstüne iyice aksın diye sonra burada bi forumda okudum sarıyla karıştırmışlar, ben de denedim ve başarılı oldu
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
saçım uzun ve gür olduğu için 2 kutu boyanın tamamını kullanıyorum zaten, kutulardan çıkan boya ve oksidanların hepsini kapta karıştırıp fırçayla boyuyorum. Tarçın bakırdan da papatyadan da %9 luk oksidan çıkıyor zaten içinden çıkanlarla boyadım başka bir şey karıştırmadım cnm. Bu arada ilk denediğimde açık papatya 10/0 ile karıştırmıştım o daha donuk oluyor, papatya yani 10/4 ile daha canlı güzel oldu, önceki resimdeki renge onunla ulaştım.
Soru istediğin kadar sor walla, boyama işleri yeterince karışık zaten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi ki :)