benim saçım 2 sene önce koyu kızıldı, 3-4 ay hiç boyatmamıştım iyice akmıştı rengi, bakıra geçmek istediğimde kuaför kızılları akıtmazsak kusar hep kendini bakır tutmaz dedi, 5dakikalık bi işlemle saçımdaki boyayı akıttı (çok zarar verdiğini düşünmüyorum sağlığını kaybetmedi çünkü saçım o işlemden sonra), onun üstüne bakır boyadı. o zamandan bu yana bi daha açtırma yapmadım saçıma, 1 senedir de kendim boyuyorum, saçımın kendi rengi kahverengi. Aynı böyle bakır rengin üstüne palette tarçın bakırı tek başına boyadığımda altta aynı renk olmasına rağmen paket rengine göre koyu olmuştu, o yüzden artık kutudaki renge ulaşmanın yolunun açık sarıyla karıştırarak olduğunu düşünüyorum, yoksa hep daha koyu tutuyo
aslında önce 9 tonlarında boyayıp sonra istediğin renge boyamak yerine sen de karıştırıp boyayabilirsin tek seferde :)
Sen kendi karışımını bulmuşsun ne güzel :) Bu floransanın kendi rengi çok güzel.koyu da tutsa açık da tutsa çok güzel bir tonu var.İçine birşeyler karıştırınca o rengi kaybederim diye düşünüyorum.Ama Tospaaanın saçında açık tutmuş o renk de accaip hoşuma gitti.Zeminim açık olursa renk gerçek tonunu verir diye düşündüm.Aslında kararsızım açıp açmama konusunda.Belki de direk boyarım.Çünkü yıkandıkça kendiliğinden açılıyor renk.Bu boya konusunda elli tane fikir değişitiriyorum ben :)