Saç Rengi ve Saç Boyama L'oreal Floransa Koyu Sarı Dore Bakıra denk renk..

Sen kendi karışımını bulmuşsun ne güzel :) Bu floransanın kendi rengi çok güzel.koyu da tutsa açık da tutsa çok güzel bir tonu var.İçine birşeyler karıştırınca o rengi kaybederim diye düşünüyorum.Ama Tospaaanın saçında açık tutmuş o renk de accaip hoşuma gitti.Zeminim açık olursa renk gerçek tonunu verir diye düşündüm.Aslında kararsızım açıp açmama konusunda.Belki de direk boyarım.Çünkü yıkandıkça kendiliğinden açılıyor renk.Bu boya konusunda elli tane fikir değişitiriyorum ben :)

Sonunda boyalarıma kavuştum.Artık 2 kutu 8.34üm var bu bir boyama bir de dip boyası yapmaya yeter ancak ama napayım ne kadar kullansam kar :)
Daha önce saçımı açmak için 9 tonlarına boyamayı düşündüğümü yazmıştım.Dün yabancı bloglarda biraz gezinirken kızların saçlarını limon suyu kullanarak açtıklarını gördüm.Bunun gibi bir kaç video izledim ve sonunda ben de denemeye karar verdim.1 limonun suyuna çeyrek bardak kadar su ekleyip biraz seyrelttim.tüm saçıma sürüp güneşte bekledim.1 saat kadar güneşte durdum ve sonuç 1 ton açılmış saç

Önce tereddüt ettim aslında limon asitli bir meyve saça zarar verir mi diye.Önce saçımın küçük bir bölümünde denedim baktım olumlu bir sonuç alıyorum sonra tüm saça sürdüm.Güneşte bekleme sürem de 2 katına çıkmış oldu güneydoğunun güneşi şimdiden temmuz güneşi gibi yakıyo.

Her neyse şu an saçım 1 ton açılmış durumda -çok doğal bir sarılık geldi saçıma-ve pek bir zararını da hissetmedim.Yıkar yıkamaz gelip buraya yazdığım için uzun uzun gözlem yapamadım açıkcası :)Ama saçıma dokunuyorum yumuşacık.Her ihtimale karşı yarın zeytinyağı bakımı yapıp içimi rahatlatacağım.Zaten zeytinyağı benim rutin bakım yöntemimdir.
Galiba 1 hafta sonra bu limon işini bir daha uygulayacağım ve boyayı sonra yapıcam.

Belki saçına zarar vermeden doğal ışıltı ve sarılık isteyen olur diye paylaşmak istedim.Ancak çok koyu esmer saçlar da işe yarar mı bilemiyorum ama kumral saçlar için çok uygun.

Aaa süpermişşş, papatya suyunu bilirdim de limon suyunu hiç duymamıştım :) Hadi bakalım boyaların da hayırlı olsun...Limonun saça zarar vereceğini sanmam tam tersi limon cildi bile yumuşacık yapar, bu sebeple senin saçını da yumuşacık yapmıştır. Ben de 8.34 bulamazsam Majirel 8.34'ten önce limon suyu yaparım belki o zaman Haberlerini bekliyoruz yine :)
Bu arada ben son 2 kutu 8.34 ümü kuaföre götürüp orda boyattım, istediğim rengin ne olduğunu anlasınlar diye kutusuyla aldım gittim. Kuaför bana tüyolar verdi biraz, eğer bu rengi bulamazsan ve evde boyamaya kararlıysan, 8.43 ile İrlanda Kızılını karıştırırsan bu renk olur dedi, oksidanı da %30 luk koy dedi. İrlanda Kızılının adının kızıl diye geçtiğine bakma, öyle kırmızı tonunda bi kızıl çıkmıyo boyayınca dedi. Bu dediğimi de kimseye söyleme dedi ama ben tabii ki burdaki kuaför mağdurlarıyla bunu paylaşmazsam olmazdı. Bakalım artık, ar-ge çalışmalarına devam yani kızlar

Kuaförden aldığın bu bilgiyi paylaştığın için teşekkürler.Son çare onu yapıcaz artık.
Bu arada ben limonla ilgili yorumumu tazeleyeyim çünkü ilk yaptığım gün baya gaza gelmiş 1 ton açtı falan demişim.Aslında güneşte 1 saat durduktan sonra baktığımda saçım baya sararmıştı 1 ton açılmıştı ama yıkadıktan sonra farkettim ki yarım ton ancak açılmış.Saça zarar verme konusundaysa zarar denemez ama benim saçım oldukça kurudur limon biraz daha kuruttu.Normal saçlarda veya yağlı saçlarda böyle etki yapacağını sanmam.Ve bence doğal saçta açma oranı da daha fazla olur.
Bu hafta bir daha limon süreyim biraz daha açılsın sonra boyayayım dedim ama hava güneşli değil.
Boyayı da bir türlü boyayamadım.Kıyamıyorum galiba bitmesin diye :) Yarın diplerimi biraz koyu bir renkle boyayıp saçlarımdaki rengi eşitleyeceğim 2-3 gün sonra da 8.34 boyayacağım.Ne boyaymış ya sevgiliye kavuşma anı gibi heyecanla bekliyorum boyayacağım günü :))

:))) Son benzetmeye çok güldümmm :) Resmen öyle ama...Bu arada ben 2-3 gün önce yine o malum marketteydim, bizimki bitmiş Yok artık, son kutuları biz almışız valla Rica ederim, tabii paylaşıcam, bu renkten ne çektiğimizi bi tek biz anlarız :) Sanırım ben karışımla falan uğraşmadan direkt Palette 7.77 Yoğun Bakır ya da 8.77 Tarçın Bakıra boyayacağım bundan sonra. Tam istediğim renk olmasa bile beğeneceğim bi renk çıkar diye tahmin ediyorum. Gerçi bende şans yok, bu sefer Palette de piyasadan kalkar bak gör

Sorma ya bizdeki bu şansla okyanusu bile kuruturuz.Palette 7.77 yoğun bakıra boyadım ben.Kutudaki renge hiç aldanma çok koyu tutuyor ve bakır ağırlıklı değil kızıla çalan bir renk çıkıyor ortaya.Saçın çok koyulaşır kıyma ya o renge.Bence majirel (her nekadar kullanmamış olsam da) daha iyi gibi.Biraz koyu tutuyor demiştin ama sonuçta bizim 8.34e yakın tonlarda bir renk olur.
2-3 yıl önce de tarçın bakıra boyamıştım güzel tutmuştu ama çabuk aktı gitti.Gerçi sen karıştırıcam diyorsun ama 7.77 koyu tutuyor aklında bulunsun

Aaa tamam çok iyi oldu bunu söylediğin, koyu çıkıyorsa boyamam, hele kızıla dönükse hiç boyamam. Kızıl yıllarca kullandım, hiç işim olmaz bi daha. En iyisi Majirel o zaman yine, Majirele başka bi şeyler katarım o zaman...Çok sağol valla, saçlarımı kurtardın

En sonunda saçlarımı boyadımm.Ne de güzel oldu :))İrlandalı sanıyorum kendimi :)çok güzel bir boya bu ya.Şimdi 1 kutu kaldı bitince naparım diye düşünmeye başladım.
Ben de majirel alabilirim.İçine sarı tonları katılabilir senin dediğin gibi.Bir de benim aklımda 8.32 Koyu sarı doreye biraz bakır katmak var.Elimde palette 7.77 den kalan biraz boya var belki işe yarayabilir.Bakalım deneye deneye bulucaz.Bu arada paletteden vazgeçmen çok iyi olmuş.Çünkü saç rengin çok güzel.Tamamen değişirdi boyasaydın bir de ne renk olursa olsun bence lorealden özellikle de recitalden vazgeçmemek lazım.Recitale boyayınca ışıl ışıl oluyor saçlarım.Çok iyi geliyor.Ben palette,koleston,garnier hatta neva kullandım ama hepsi de saçımı kuruttu matlaştırdı hele neva çalı gibi lastik gibi bişeye dönüştürdü saçımı.Bi daha tövbe.Karışım yapayım bakır tutturayım diye uğraştım ama yok olan saça oluyor.Majirelde tutturursak tuttu yoksa başka boyaları denemeyeceğim ben

Güle güle kullan o zaman :) Evet yaaa bence de çok güzel bir boya ve renk bu. Bende de Majirel kaldı bi tek, Floransam bitti Majirelle devam edicez başka şansımız yok. Ben bakırdan önce, yaklaşık 5 yıl falan Koleston Aşk Alevi kullandım, benimle bütünleşmişti o renk resmen ama sonra fenalık geldi, sıkıldım. Koleston da iyi bence ama Lorealin üstüne tanımam ben de. Bu ikisinden başka da kullanmadım zaten. Floransanın kutusundan çıkan bakım kremi bile muhteşem bence, yumuşacık yapıyo saçlarımı. Bu arada ben o en son kuaföre gittiğimde Majirele sarı karıştırma işini de sordum, olmaz dedi. Teknik bi sürü şey saydı ama pek anlamadım açıkçası. Sözün özü, dipleri ve uçları farklı çıkar sarıy tonlarıyla Majireli karışırırsan gibisinden bi şeyler dedi.

herkese selam, bir türlü fotoğrafları bilgisayara atamadığımdan paylaşamadım son halimi :)
son 1 yıldır palette tarçın bakır ile papatya rengini karıştırıp boyuyordum, artık daha az bakır olmasını yavaştan sarılı tonlara dönmek istediğimden bu sefer syoss altın karamel ile sarı renklerini karıştırıp boyadım. öncelikle syoss kesinlikle palette'den çook daha yumuşak yaptı saçımı, palette kuruluk yapıyordu ve bakım maskesini de yapınca saçlarım ipek gibi oldu :)
boyamadan önceki ve sonraki halleri aşağıda, boyanmış olan sağdaki fotoda dibi sanki farklı gibi çıkmış ama diil aslında tepeden vuran ışıktan dolayı öyle çıkmış, size de fikir verir belki diye paylaşayım dedim, daha dore bi renk oldu sanki :)

bu da akşam flaşlı fotodaki hali :)

Çok güzel ve doğal bir renk olmuş güle güle kullan

Biz suluboya kullanır gibi içine az sarı katar rengi açarız diyoruz :)İşin birsürü teknik yanı var cidden.İyi ki yazdın sarı katma olayını orjinal rengi tutturalım derken iyice rengi bozmayalım.Napalım ya hiç olmadı alır majireli direk boyarız.Majirel de recitaldeki gibi doğal duruyorsa sıkıntı yok varsın biraz koyu olsun.Zaten benim saçımda seninkine göre koyu tutuyor ben bu rengi de çok seviyorum.Kaşlarım koyu kumral olmasa kendimi doğal kızıl sanıcam nerdeyse.

Evet yaa aynen öyle resim yapar gibi düşünüyoruz saç boyalarını da :) Bence de en son ihtimal Majirelle devam ederiz, Majirel de doğal duruyo, o konuda endişeye gerek yok

doğal saçına direkt bu renki koydun diimi? doğal saçin kahve mi?

şu en son ki saç rengine bayıldımm cnm bugün boyamay kararlıyımm da bunu nasıl elde edebiliriimm?:18:

şu en son ki saç rengine bayıldımm cnm bugün boyamay kararlıyımm da bunu nasıl elde edebiliriimm?:18:

bu renk için palette natural 8/77 tarçın bakır ile palette natural 10/4 papatya renklerini karıştırıp boyuyordum canım, alttaki rengin de önemli gerçi, koyu renge boyalıysa saçın tutmayabilir bu renk

bunu ise syoss 8/7 altın karamel ve syoss 9/1 sarıyı karıştırarak boyadım; palette ile boyadıktan 2 ay sonra iyice akınca boyadım, biraz daha açık bir renk oldu, bakalım yakında 2.kez boyayacağım daha iyi oturur heralde

benim saçım da bakırdı ama açıldı baya dipleri bakır üstleri soğan kabuğu gibi bir renk oldu.aslında direk tarçın bakıra boyamayı düşünüyorum ama kınalı gibi olurum diye korkuyorum.ve o yaptığın karışım da oksidanlarının hepsini mi koydun ne miktarda ve % kaçlık koydun cnm çok soru sordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…