Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal casting

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
Kızlar, loreal castin saç bayosı hakkında bilgisi olanlarınız var mı acaba.. Ben saçımı ilk kez bayayacağım, tek renk istediğim için kuaföre para vermek istemiyorum..

Saçımda beyazlar var, saçlarım uzun, alt kısımlarında da geçen sene saçımı açmıştım renk açıcıyla, ondan kalan renk var..

Bu boya acaba kapatır mı orengi ve beyazları, koyu bir renk boyamak istiyorum zaten, saçımda iki renk mi kalır diye düşünüyorum tekrar..

canım ben dün castingin çikolata karameline boyadım.güzel kaliteli bir boya.iki gün önce koleston açıcıyla saçımı açmıştık üzerinede koleston gizemli kahve yapmıştık.değişik bir renkçıkmıştı. az çok kapattı şu an daha iyi saçımın rengi.açık renkleri bir ton açıyormuş.koyu renkleride bir ton koyu yapıyormuş. yiğenimin saçı siyah kendi saçı onunda bir kısmına yaptık ama girmedi.benimki böyle bir renk oldu.önceki sacımın rengine bakabilirsin koymuştum bazı yerlere

Son düzenleyen: Moderatör:
loreal casting saçtaki beyazları kapatmayan bir boya beyaz saçın olmasaydı kullan derdim ama hemde saçımda iki renk var demişsin aynı şey geçen sene benimde başıma gelmişti voila nın kakao rengine boyadım sonuç beklediğimden de iyi oldu birde voila ile annemin saçını boyuyorum 1 numarasıyla kömür gibi kapkara oluyor beyaz meyaz hiçbirşey kalmadı saçında gerçekten kapatıcılığı çok iyi bir boya

evet casting color zaten %100 beyaz kapama garantisi vermiyor, ve saçının uçlarıyla diperi farklı renk olur. kaldı ki 28 yıkamada tamamen akıyor ama zaten 28 yıkamaya kadar dayanmıyor bile. bi güzel yanı var, amonyaklı boyalar kadar yıpratmıyor, ama o da az çok yıpratıyor tabi. bir de şuna hazırlıklı olmalısın, boya saçından aksa da saçın asla kendi haline geri dönmüyor, çünkü boyanın içindeki peroksit-ya da diğer adıyla oksidasyon losyonu- saçın rengini 1-2 ton açıyor. boya akınca acayip, oksijenle açılmış gibi bir renk oluyor saçların,işte o çok sinir bozucu. kısacası geçici bir boya kullanmaktansa kalıcı organik bir boya al. bir arkadaş konu açmıştı "tints of nature organik boya" diye. istersen google dan bi ara, ona göre karar verirsin.

Kafam çok karıştı kızlar, ne marka kullanmalııym o zaman.. ıstediğim gibi olabilmesi için.. O dediğiniz organik boyayı bulabileceğimi düşünmüyorum Erzurum da maalesef..

bir de ben kahve tonları istiyorum kızlar, çok koyu olmasını istemiyorum.. Açık kahve gibi tonlar ya da kumral..

Kafam çok karıştı kızlar, ne marka kullanmalııym o zaman.. İstediğim gibi olabilmesi için.. O dediğiniz organik boyayı bulabileceğimi düşünmüyorum Erzurum da maalesef..

aslında internete bulursan getirtebilirsin adresine kadar. tabi önce araştır iyice.

Loreal casting saç boyaları 2014 de yok
Loreal castingcilerle paylaşmak istedim bu bilgiyi Arkadaşlar 1 yıldan uzun süredir loreal casting 535 kulanmakdayım ve her kozmetik mağazasında da rahat rahat bulmaktaydım fakat son zamanlarda kozmetik mağazalarında sınırlı boya numaraları ve tek tük bulunmakta nedenı kozmetik mağzasına sorduğumda fırma üretmediğini siparişleri göndermediğini söyledi bende inanmadım tabı çünkü belki de amacı başka ürün satmak diye düşündüm ve ertesi gün 0800 211 02 49 loreal casting firmasını arayarak sordum onlarda onayladı 2014 yılında bu ürün Türkiyede satışı olmayacak dedı şu anda kozmetik mağazaları elinde olanları satıyormuş sadece o yüzden sizde eğer bir mağazada loreal casting ürününüzü bulursanız depolayın bozulur mu diye korkmayın açılıp boya hava almadıkca bozulmaz mış bir de kutu altında örnek veriyorum 10K603 gibi kod oluyor onu firmaya bildirirseniz size ürününüzün son kullanma tarihin de söylüyorlar ben 6 kutu aldım son kulanma tarihleri 5 tanesinin 2016 ymış 1 tanesinin 2015 miş zaten bu 6 kutu bır yılda biter diye düşünüyorum :) 2 ayda bir boyarsam diye düşünüyorum ama genede her ihtimale karşı bulursam gene alırım diye düşünüyorum

(Loreal casting saç boyaları 2014 de yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back