• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 8.3 koyu sarı dore hakkında yardımcı olurmusunuz?

kartalice_bjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
71
0
36
İstanbul
saçımı kendim evde kendim boyamayı düşünüyorum loreal 8.3 koyu sarı doreye boyamayı düşünüyorum daha önce loreal kullanan varsa görüşlerinizi alabilirmiyim ilk defa boyayacağım saçım açık kumral

Eki Görüntüle 170754 boyamayı düşündüğüm renk bu

saçımı kendim evde kendim boyamayı düşünüyorum loreal 8.3 koyu sarı doreye boyamayı düşünüyorum daha önce loreal kullanan varsa görüşlerinizi alabilirmiyim ilk defa boyayacağım saçım açık kumral

Eki Görüntüle 170754 boyamayı düşündüğüm renk bu

renk güzelmiş canım..
ama ben hiç kullanmadım..
güzel olur gibi duruyor,saçların koyu renk değilmiş,iyi tutar sanırım.

bende çok merak edıyorum bu rengı boyuyan varsa lutfen yazsın bıze:5:
sen ne zaman boyucan canım?
sacın koyu tam bu renk cıkmaz
benımkı koyu kullu sarı tam tutar bıraz bakırlık var sankı

bende çok merak edıyorum bu rengı boyuyan varsa lutfen yazsın bıze:5:
sen ne zaman boyucan canım?
sacın koyu tam bu renk cıkmaz
benımkı koyu kullu sarı tam tutar bıraz bakırlık var sankı
[/QUOTE

cnm bnm saçım açık kumral ztn koyu deil haftaya fln boyamayı düşünüyorum ama ilk defa boyayacağım için korkuyorumm

canım ilk defa boyayacaksan iki kutu aynısından alıp kuaföre gitmen daha iyi olur.. bende kendi başıma yapıyorum evde ama arka tarafı istersen ayna koy bak yine de hatalar oluyor tam göremediğimiz için..
sen açık kumralmışsın bence hiç saçına boya sürme.. sarışın tonlar saçı çok yıpratıyor bu markanın ne olduğu hiç önemli değil.. renk açan boyalar her zaman daha çok zarar vermiştir saçlara.. tam bu renk olmasa da lorealin sarı serisinden de kullandım palette de kullandım başka da kullandım istediğim rengi elde edemeyince.. sonuç: saman gibi saç.. bir kez daha düşün derim..
ben şu anda koyu kızılım 2 yıldır ama kendi saç rengimi bırakıyorum artık.. özlemişim.. açık kestane :)

canım ilk defa boyayacaksan iki kutu aynısından alıp kuaföre gitmen daha iyi olur.. bende kendi başıma yapıyorum evde ama arka tarafı istersen ayna koy bak yine de hatalar oluyor tam göremediğimiz için..
sen açık kumralmışsın bence hiç saçına boya sürme.. sarışın tonlar saçı çok yıpratıyor bu markanın ne olduğu hiç önemli değil.. renk açan boyalar her zaman daha çok zarar vermiştir saçlara.. tam bu renk olmasa da lorealin sarı serisinden de kullandım palette de kullandım başka da kullandım istediğim rengi elde edemeyince.. sonuç: saman gibi saç.. bir kez daha düşün derim..
ben şu anda koyu kızılım 2 yıldır ama kendi saç rengimi bırakıyorum artık.. özlemişim.. açık kestane :)

ztn tam olarak bn boyamayacağım kardeşim boyayacak ve saçlarım uzun deil omuzlarıma kadar üstelik saçımı artık boyamak istiyorum farklılık açısından o yüzden açık bi sarı deilde böle bi renge boyamayı düşünüyorum :3: :61:

Back