Simdi bir bakayim bende arastirdim ama bulamamistim tesekkurler
Elbette gel hadi
Hayir hayir esim burada bir sirkette yazilim muhendisi olarak calisiyor. Benim meslegim ise ozel egitim ogretmenligi dil problemimi cozersem belki kucuk bir ihtimal is bulurumAnkara anlasmasıyla mı gittiniz?
Red mektubunda yazar sebep.Konuyla alakasiz bişey soracam kardesimde 16 yıldır londrada calisiyo 2 sene once turkiye den evlendi eşine vize sürekli red geliyo bi türlü eşini yanina alamiyo butun işlemleri tamam ingilizceyide öğrendi eşi ama yinede red geliyo şimdide bi kizi oldu. Bu konuda bi fikriniz varmi ne olabilir sürekli red gelmesinin sebebi hakkında?
Simdi bir bakayim bende arastirdim ama bulamamistim tesekkurler
Sayfa acilmadi malasef belki ben yeni uye oldugum icindir
Konuyla alakasiz bişey soracam kardesimde 16 yıldır londrada calisiyo 2 sene once turkiye den evlendi eşine vize sürekli red geliyo bi türlü eşini yanina alamiyo butun işlemleri tamam ingilizceyide öğrendi eşi ama yinede red geliyo şimdide bi kizi oldu. Bu konuda bi fikriniz varmi ne olabilir sürekli red gelmesinin sebebi hakkında?
Mrb bende londrada yasiyorum,hackney bolgesinde.sen ne tarafta yasiyorsun? Ben uzun zamandir burdayim.Merhaba kızlar;
Eşim ve 3 yaşındaki kızımla yaklaşık 10 aydır Londra'dayız ve ben çalışmıyorum burada ingilizcemde yeterli değil.. Arkadaşımda yok buralarda yaşayan var mı?
Mrb bende londrada yasiyorum,hackney bolgesinde.sen ne tarafta yasiyorsun? Ben uzun zamandir burdayim.
Konuyla alakasiz bişey soracam kardesimde 16 yıldır londrada calisiyo 2 sene once turkiye den evlendi eşine vize sürekli red geliyo bi türlü eşini yanina alamiyo butun işlemleri tamam ingilizceyide öğrendi eşi ama yinede red geliyo şimdide bi kizi oldu. Bu konuda bi fikriniz varmi ne olabilir sürekli red gelmesinin sebebi hakkında?
Merhaba kızlar;
Eşim ve 3 yaşındaki kızımla yaklaşık 10 aydır Londra'dayız ve ben çalışmıyorum burada ingilizcemde yeterli değil.. Arkadaşımda yok buralarda yaşayan var mı?
Kreşte hiç yokmu türkler, kesin vardır, çocukları oynatmak için birlikte parka falan gidebilirsin orda yine birileri ile tanışırsın, hem bence yaşla alakası yok, elin mahkum mecbur sen insalara yaklaşacaksın, aslında çocuk olunca bence çok daha kolay. Bol şans[/QUOTE
Kreşinizde türk yok burada çoğunlukla polonyalılar var.. Parka gittimizde de polonyalılar bir arada kendi dillerinde birşeyler konuşuyorlar henüz bir Türkle karşılaşmadım. Başka bölgelerde karşılaştım ama burası o kadar büyük ki onlarla tekrar bir araya gelmek için 3 - 4 metro kullanmak gerekiyor. Kursada bu kasımda başlayacağım umarım..