Londra'da yalnızlık sıkıntı iç sıkıntısı ile yaşamak

Türk camisi bul oralarda bence. Onların programları filan derken kızına kendine çevre oluşturabilirsin. Kanada' da ve almanya da gördüğüm Türkler genelde camilerde toplanıyorlardı sık sık.

Konuyla alakasiz bişey soracam kardesimde 16 yıldır londrada calisiyo 2 sene once turkiye den evlendi eşine vize sürekli red geliyo bi türlü eşini yanina alamiyo butun işlemleri tamam ingilizceyide öğrendi eşi ama yinede red geliyo şimdide bi kizi oldu. Bu konuda bi fikriniz varmi ne olabilir sürekli red gelmesinin sebebi hakkında?

Red mektubunda yazar sebep.

Kimse Turk gocmen almak istemiyor artik.

Evliyken gcmek baska, goctukten sonra Turkiye'den birini getirmeye calismak baska. 2. durumda insanlar bunun vize evliligi oldugunu dusunup geri ceviriyorlar.

Kreşte hiç yokmu türkler, kesin vardır, çocukları oynatmak için birlikte parka falan gidebilirsin orda yine birileri ile tanışırsın, hem bence yaşla alakası yok, elin mahkum mecbur sen insalara yaklaşacaksın, aslında çocuk olunca bence çok daha kolay. Bol şans

Londra..Hayallerimin şehri..Dünyada pek çok şehir gezdim ama Londra'yı çok ama çok merak ediyorum..Bulunduğun şehir gerçekten çok güzel ve yapacak pek çok şey var..Harry Potter müzesine gittin mi? Gitmediysen mutlaka gitmelisin :)

size tavsiyem mümkün olduğunca Türklerden uzak durun kendinizi soyutlayın ve dil anlamında kendinizi geliştirmeye çalışın gerekiyorsa bir kursa gidin. Eve kapanmayın
çocuğunuz da ayrıca çok şanslı dil öğrenimi çok hızlı olacaktır. Madem oraya gittiniz değerini bilin ve değerlendirin lütfen.

Merhaba kızlar;
Eşim ve 3 yaşındaki kızımla yaklaşık 10 aydır Londra'dayız ve ben çalışmıyorum burada ingilizcemde yeterli değil.. Arkadaşımda yok buralarda yaşayan var mı?
Mrb bende londrada yasiyorum,hackney bolgesinde.sen ne tarafta yasiyorsun? Ben uzun zamandir burdayim.

Yaa çok şanslısın bunu hiç dertten sayma. Tamam vatan millet özleniyo falanda buralarda seçim arabalarından başka aksiyon yok

Bilemiyorum belki mektupta yazıyordur ya da telefon ederseniz söylerler. Üzüldüm durumlarına

Merhaba kızlar;
Eşim ve 3 yaşındaki kızımla yaklaşık 10 aydır Londra'dayız ve ben çalışmıyorum burada ingilizcemde yeterli değil.. Arkadaşımda yok buralarda yaşayan var mı?

3 yaşındaki kzıını iyi bir kreş tarzı okula ver.ingilizce de öğrenir çocuk sende dil kursuna başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…