- 19 Mayıs 2015
- 19
- 8
- 44
Kızım geldiğimizden beri kreşe devam ediyor.. Bende özel ders almaya başlayacağım.. Teşekkürler..3 yaşındaki kzıını iyi bir kreş tarzı okula ver.ingilizce de öğrenir çocuk sende dil kursuna başla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım geldiğimizden beri kreşe devam ediyor.. Bende özel ders almaya başlayacağım.. Teşekkürler..3 yaşındaki kzıını iyi bir kreş tarzı okula ver.ingilizce de öğrenir çocuk sende dil kursuna başla
Harry pother müzesine gitmedim ama planlarıma dahil etmeliyim o halde biz bilim müzesi oyuncak müzesi victorya müzesi tarih müzesini gezdik şimdilikLondra..Hayallerimin şehri..Dünyada pek çok şehir gezdim ama Londra'yı çok ama çok merak ediyorum..Bulunduğun şehir gerçekten çok güzel ve yapacak pek çok şey var..Harry Potter müzesine gittin mi? Gitmediysen mutlaka gitmelisin :)
takmayım kafamaYaa çok şanslısın bunu hiç dertten sayma. Tamam vatan millet özleniyo falanda buralarda seçim arabalarından başka aksiyon yok
Burada yaşayan Polanyalılar daha güzel ingilizler bence o kadar değillermerak edıorm kadınları sanıldığı kadar güzel mi???
Teşekkür ederim dil işini çözmeye çalışıyorum bakalımsize tavsiyem mümkün olduğunca Türklerden uzak durun kendinizi soyutlayın ve dil anlamında kendinizi geliştirmeye çalışın gerekiyorsa bir kursa gidin. Eve kapanmayın
çocuğunuz da ayrıca çok şanslı dil öğrenimi çok hızlı olacaktır. Madem oraya gittiniz değerini bilin ve değerlendirin lütfen.
Merhaba kızlar;
Eşim ve 3 yaşındaki kızımla yaklaşık 10 aydır Londra'dayız ve ben çalışmıyorum burada ingilizcemde yeterli değil.. Arkadaşımda yok buralarda yaşayan var mı?
Merhaba kızlar;
Eşim ve 3 yaşındaki kızımla yaklaşık 10 aydır Londra'dayız ve ben çalışmıyorum burada ingilizcemde yeterli değil.. Arkadaşımda yok buralarda yaşayan var mı?
Selam ben londrada yasiyorum!Alistin mi peki oraya?
Merhaba kızlar;
Merhaba kızlar;
Bende Londrada yaşıyorum canım. 20 yıl kadar oldu..istersen özelden yazabilirsin. .belki tanışırız. .
Olur tabi neden olmasın. Londrada mi yaşıyorsun sende?Selam tanismak dertlesmek isterim. Bende yeni uye oldum, bu siteye benim de oyle candan bir dostum yok!
Tanisip dertlesmek isterim.
Selam tanismak dertlesmek isterim. Bende yeni uye oldum, bu siteye benim de oyle candan bir dostum yok!
Selam tanismak dertlesmek isterim. Bende yeni uye oldum, bu siteye benim de oyle candan bir dostum yok!
Evet Bende 10 senedir malesef Londrada yasiyorum. Tanismak isterim, ozelden numarani yazabilirsen konusabilirizOlur tabi neden olmasın. Londrada mi yaşıyorsun sende?
Evet Bende 10 senedir malesef Londrada yasiyorum. Tanismak isterim, ozelden numarani yazabilirsen konusabiliriz
Yazdıklarınız çok doğru. .özellikle son yıllarda maalesef Londra Polonya Romanya ve Bulgaristan dan gelen yabancılarla doldu.İngilizlerin içinde en ırkçı olmayan insanlar bile haklı olarak bu durumdan rahatsız. Yıllardır Hint ve Pakistanli bir çok vatandaş İngilterede yaşiyor ama onlar bu ülkenin kültürüne sosyal yaşamına yasalara ve bir çok şeye uyum sağlayan insanlar.Londra Cumhuriyeti cok kozmopolitandir, gercek Ingiltere'yle alakasi yoktur. Londra dunyanin en karisik ama en yalniz insanlariyla doludur. Milyarderlerlerle onlarin kolelerinden olusan bir sehir devlettir. Hic bir iliski kalici degildir. Tam bir sabun kopugudur sosyal iliskiler. Orada vatanimizin son derece ozel enerjisini asla bulamazsiniz. Bakin cok samimi Kibris Rum arkadaslar da ayni seyi soyluyorlar. Biz Akdenizliyiz. Kanimiz Anadolu'nun -30 derecesine ayak uydurur ama buranin soguk gunesi ve nemli havasi, alcaktan ucan bulutlari ve sis bizi depresyona surukler.
Londra'nin dokusunu oraya tasinan milyarderler ve irkci olacak ama gocmenler bozmustur. Mile End tarafina hic gitmeyin sok gecirebilirsiniz. Musluman ulkelerden kacan ne kadar teror meyilli yobaz varsa orada yuvalanmistir. Yerlere kadar uzanan beyaz entariler icinde edep yerlerini sallaya sallaya gezerler. Azrail kilikli hizma takmis kadinlar iki adim arkasindan gider. Regent Park bunlarin zengin Arap versiyonlari ile doludur.
Turklerden ve ozellik yobaz Turklerden uzak durun. Turkler arasinda cok dengesiz intihara meyili olan insanlar doludur. Gulen cemaati orada cok aktiftir, hic bir sifati olmayan uyelerine is bulurlar. Eger onlara ait degilseniz pesinize duseceklerdir. Onlar olmazsa asiri radikal muslumler, ya da hristiyan misyonerler pesinize duserler.
Yiyeceklerden hic bahsetmeyelim bence. Cok pahali ve kalitesiz urunler sizi cildirtacaktir. Alisverisiniz Marks and Spencer ve Waitrose'dan yapin ve organic-free range yiyecekler alin. Organic delivery firma secin, pazar turu sebze meyveler eve gelsin. Kendiniz pisirin. Hazir yemeklere aldanmayin. Cogu nitrat ve kalp ve sinir sistemlerine son derece zararli tuzlarla doludur. Hazir satilanl yiyeceklerde tuz ve seker cok yuksektir ve hemen odem yapar. Disarida yediginiz yerleri cok dikkatli secin. Cin restoranlari MSG basiyorlar yiyeceklere. En butceye uygun chainlerden Carluccio's u tavsiye ederim. Hem damak tadi hem kalite olarak cok uygundur.
En guzel aktiviteler Southbank Center'dadir.
http://www.southbankcentre.co.uk/?gclid=CPHx97yV4csCFZAW0wod2kgKkw
Klasik, Caz, Uluslarasi muzik icin en onemli noktadir. Bedava konserleri var Pazarlari. Ayrica Tate, MOMI ve diger muzeler de yakindir. Charing Cross Road eski kitapcilarla doludur. Soho'yu kocanizla ziyaret edin, kirmizi isik bolgelerini ve gay amcalri Old Compton Road ahalisini mutlaka gorun. Yazin mutlaka Hampstead'de acik hava konserleri var, ayrica BBC Proms'u takip edin ... megapolis cok hareketlidir ama ... pistir. Metro ve otobusler salgin hastalik ozellikle grip bulastirma mekanlaridir. Elinizi sik sik yikayin, yaninizda islak mendil dezenfekte jel bulundurun, burada dolanan virusler guzel vatanimdaki en kotu salginlardan daha kotu hastaliklar sacar.
Londra'nin en iyi yani oradan kacmaktir bence.