Merhaba zelibon sess_s WOLFROG
Kursa gitmeyi bende planladim fakat maddi olarak ve daha sonra saat olarak bir denk getiremedim. Bu cuma eve ögretmen gelecek evde 2 gun egitim verecek. Asil beni kotu hisettiren olay burada arkadasimin olmamasi tum arkadaslarim Türkiye'de burada yasayan bir anlasabilecegim arkadas olsa iyi olurduyas 35 olunca yeni kisileri tanimak arkadas edinmek biraz yorucu :0
Alistin mi peki oraya?
Alismaya calisiyorum kizim krese basladi 12:30 a kadar orada bende evde is falan yapiyorum kizi alip markete gidiyorum oradan bazen kafeye gidiyorum sonra tekrar eve donuyoruz. Boyle anlatinca iyi de konusacak biri olmayinca kafenin de tadi olmuyormus. Gercektende dostla icilen aci kahve tatli oluyormus.
gez toz ya al eline bi sözlük netten bak nerde cafe var nerde yemek yenir esine sor bellki kelimeleri bi deftere yaz sunu yicem bı su yada icicek neyse bece hic atkılma yanii hayatın tadını cıkar ayrıca yurt dısındakilerdebizim türk muhabbetinide bulamazsın gayri resmi ne konuscanMerhaba zelibon sess_s WOLFROG
Kursa gitmeyi bende planladim fakat maddi olarak ve daha sonra saat olarak bir denk getiremedim. Bu cuma eve ögretmen gelecek evde 2 gun egitim verecek. Asil beni kotu hisettiren olay burada arkadasimin olmamasi tum arkadaslarim Türkiye'de burada yasayan bir anlasabilecegim arkadas olsa iyi olurduyas 35 olunca yeni kisileri tanimak arkadas edinmek biraz yorucu :0
Tesekkurederim umarimSeni cok iyi anliyorum umarim bi cevre edinirsin canim
gez toz ya al eline bi sözlük netten bak nerde cafe var nerde yemek yenir esine sor bellki kelimeleri bi deftere yaz sunu yicem bı su yada icicek neyse bece hic atkılma yanii hayatın tadını cıkar ayrıca yurt dısındakilerdebizim türk muhabbetinide bulamazsın gayri resmi ne konuscan
Londra ahhh aşkım benim
öncelikle elinizdeki fırsatın mükemmeeell olduğunu belirtip dil sorununu muhakkak çözmenizi tavsiye edip aklıma gelen bir kaç seçeneği diyeyim :)
Türk yardımlaşma ve dayanışma derneği var, lokasyonunu tam bilmiyorum ama orada varonlarla iletişime geçip insan tanıyabilirsiniz.
Üniversitelerde international society oluyor. Diyeceksiniz 35 yaşında çoluk çocuk sahibi olmuş kadının 20liklerle ne yapcam, doktora öğrencileri var yaş grubunuza uygun, insan tanımak için çok güzel bir ortam :) illa öğrenci olmanız da beklenmiyor:)
Britanya Türk Kadınları derneği vardı, ben birebir görüşmedim hiç ama duydum onlara bakabilrsiniz :)
Ama en en en faydalısı dil kursuna gidip insan tanımak :) özel ders değil kalabalık kurs tavsiyem
Vatandaslik degil bizimki suanda sadece calisma izni esimkn ve benim calisma iznimiz var.senin sorununla biraz alakasız olacak ama vatandaşlığı nasıl aldın??