Londra'da yalnızlık sıkıntı iç sıkıntısı ile yaşamak

nly80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
19
8
44
Merhaba kızlar;
Eşim ve 3 yaşındaki kızımla yaklaşık 10 aydır Londra'dayız ve ben çalışmıyorum burada ingilizcemde yeterli değil.. Arkadaşımda yok buralarda yaşayan var mı?

Merhaba zelibon sess_s WOLFROG
Kursa gitmeyi bende planladim fakat maddi olarak ve daha sonra saat olarak bir denk getiremedim. Bu cuma eve ögretmen gelecek evde 2 gun egitim verecek. Asil beni kotu hisettiren olay burada arkadasimin olmamasi tum arkadaslarim Türkiye'de burada yasayan bir anlasabilecegim arkadas olsa iyi olurdu yas 35 olunca yeni kisileri tanimak arkadas edinmek biraz yorucu :0

Alistin mi peki oraya?

kursa gitmek senin için iyi olur.

Alistin mi peki oraya?

Alismaya calisiyorum kizim krese basladi 12:30 a kadar orada bende evde is falan yapiyorum kizi alip markete gidiyorum oradan bazen kafeye gidiyorum sonra tekrar eve donuyoruz. Boyle anlatinca iyi de konusacak biri olmayinca kafenin de tadi olmuyormus. Gercektende dostla icilen aci kahve tatli oluyormus.

Bende agustosta Manchester'a gelecegim dil okuluna. Suan arkadas ve cevre degil orda damak tadima uygun ne yiyebilirim onu dusunuyorum.

Seni cok iyi anliyorum umarim bi cevre edinirsin canim

gez toz ya al eline bi sözlük netten bak nerde cafe var nerde yemek yenir esine sor bellki kelimeleri bi deftere yaz sunu yicem bı su yada icicek neyse bece hic atkılma yanii hayatın tadını cıkar ayrıca yurt dısındakilerdebizim türk muhabbetinide bulamazsın gayri resmi ne konuscan

Londra ahhh aşkım benim
öncelikle elinizdeki fırsatın mükemmeeell olduğunu belirtip dil sorununu muhakkak çözmenizi tavsiye edip aklıma gelen bir kaç seçeneği diyeyim :)

Türk yardımlaşma ve dayanışma derneği var, lokasyonunu tam bilmiyorum ama orada var onlarla iletişime geçip insan tanıyabilirsiniz.

Üniversitelerde international society oluyor. Diyeceksiniz 35 yaşında çoluk çocuk sahibi olmuş kadının 20liklerle ne yapcam, doktora öğrencileri var yaş grubunuza uygun, insan tanımak için çok güzel bir ortam :) illa öğrenci olmanız da beklenmiyor:)

Britanya Türk Kadınları derneği vardı, ben birebir görüşmedim hiç ama duydum onlara bakabilrsiniz :)

Ama en en en faydalısı dil kursuna gidip insan tanımak :) özel ders değil kalabalık kurs tavsiyem

Haklisin limoncu28;
gunluk konusacak kadar ingilizcem var gevezelik edecek kadar yok

Bu yazdiklarini arastiracagim ve gitmeye calisacagim.
Apple86 yardimlarin icin Tesekkurler;
kursa belki kasim ayinda baslayacagim cunku yazin agustos eylul aylarinda turkiye'ye gelecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…