Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burberryi alacaktım kalmamıştı.Lolita aldım,küçük şişeli olanından.
Hiç beğenmedim sigara dumanı üstüme sinmiş gibi kokuyor.:1closedeyes:
Burberryi alacaktım kalmamıştı.Lolita aldım,küçük şişeli olanından.
Hiç beğenmedim sigara dumanı üstüme sinmiş gibi kokuyor.:1closedeyes:
sen diğerlerini koklamışmıydın hiç.. yani herkesin zavki başka çünkü.. ben normaldede pek koku beğenmem.. deli olduğum tek parfüm var oda bvlgari amethyste :)) armani whıte ta hoşuma gidio
haydaaaaaaaaaaaaaaa iyiki almamışım ozman..
kuşuummm hangisi o sigara dumanı gibi kokan, adını tam olarak yazarmısın, aklımızda bulunsun fıstığım, almayalım o zaman hiç.
Ayy bende almamıştım, hepsi şekerli aynı koku olacak diye,
çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlara katılıyorum ama lolitanın yeşil şişelisi şurup gibi kokuyor ama durdukça farklılaşıp güzel oluyor yine ama ilk sıktığında aynen öyle kaydirigubbakcemile5
teşekkürler canım.. almayayım bende o zaman.. diğerlerini beğenmedim ama bende bu deniz kokusu felan yazıyorduya hoş olur diye düşünmüştüm.. bide set olması hoşuma gitmişti duşunu alırsın sonra kremini sürersin üstünede prfümü.. ohh çamaşırlarına bile siner kokusu die çok heveslenmiştim. yoksa ben bvlgari amethyste e bayılıyorum ama sadece vücut losyonu 90tl :) set almaya kalksam 300 tl yi buluyor:)
Canım yanında 5ml hediye olan kalp şeklindeki
Küçük şişedekinin kapağıda çok kötü fısfıs değil,açıp dökmen lazım.
Ben internetten yorumlara bakıp almıştım.Ama esmer tenliler memnun ben beyazım belki bana ondan olmamıştırbenneyaptımki
haydaaaaaaaaa organze mı alam yaaaaaaaaa bu site beni çıldırtıyor ben beklıcem kuşum yaaa armanıyı şakkıdı napim yaaaa
haydaaaaaaaaa organze mı alam yaaaaaaaaa bu site beni çıldırtıyor ben beklıcem kuşum yaaa armanıyı şakkıdı napim yaaaa
aaa yeter ama ne alsak diğerinde aklımız kalıyor :sm_confusedlmuyor böyle yaaa!CADIARZU
strawberry de armanide indirim var armani red(white) 72 den 45.5 a düşmüş. 30 ml ama..