• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lolıta da ucuzluk....

Burberryi alacaktım kalmamıştı.Lolita aldım,küçük şişeli olanından.
Hiç beğenmedim sigara dumanı üstüme sinmiş gibi kokuyor.:1closedeyes:

kuşuummm hangisi o sigara dumanı gibi kokan, adını tam olarak yazarmısın, aklımızda bulunsun fıstığım, almayalım o zaman hiç.
Ayy bende almamıştım, hepsi şekerli aynı koku olacak diye,
çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlara katılıyorum ama lolitanın yeşil şişelisi şurup gibi kokuyor ama durdukça farklılaşıp güzel oluyor yine ama ilk sıktığında aynen öyle kaydirigubbakcemile5

Burberryi alacaktım kalmamıştı.Lolita aldım,küçük şişeli olanından.
Hiç beğenmedim sigara dumanı üstüme sinmiş gibi kokuyor.:1closedeyes:

sen diğerlerini koklamışmıydın hiç.. yani herkesin zavki başka çünkü.. ben normaldede pek koku beğenmem.. deli olduğum tek parfüm var oda bvlgari amethyste :)) armani whıte ta hoşuma gidio

haydaaaaaaaaaaaaaaa iyiki almamışım ozman..

bencede almayarak çok birşey kaybetmediniz kızlar!a.sarzu_peri ben hiç bakmamıştım lolitaya daha önce herkes çok övüyordu çok kullanılıyor diye düşünüp almamıştım :sm_confused:sonra deniz kokusu falan diye duyunca alayım dedima.s kalınca daha iyi oluyor kullanılır ama bana öyle aman aman bir koku gibi gelmedi!armaniye de bakarız bir ara!...yerimseniben

teşekkürler canım.. almayayım bende o zaman.. diğerlerini beğenmedim ama bende bu deniz kokusu felan yazıyorduya hoş olur diye düşünmüştüm.. bide set olması hoşuma gitmişti duşunu alırsın sonra kremini sürersin üstünede prfümü.. ohh çamaşırlarına bile siner kokusu die çok heveslenmiştim. yoksa ben bvlgari amethyste e bayılıyorum ama sadece vücut losyonu 90tl :) set almaya kalksam 300 tl yi buluyor:)

kuşuummm hangisi o sigara dumanı gibi kokan, adını tam olarak yazarmısın, aklımızda bulunsun fıstığım, almayalım o zaman hiç.
Ayy bende almamıştım, hepsi şekerli aynı koku olacak diye,
çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlara katılıyorum ama lolitanın yeşil şişelisi şurup gibi kokuyor ama durdukça farklılaşıp güzel oluyor yine ama ilk sıktığında aynen öyle kaydirigubbakcemile5

Canım yanında 5ml hediye olan kalp şeklindeki
Küçük şişedekinin kapağıda çok kötü fısfıs değil,açıp dökmen lazım.
Ben internetten yorumlara bakıp almıştım.Ama esmer tenliler memnun ben beyazım belki bana ondan olmamıştırbenneyaptımki

teşekkürler canım.. almayayım bende o zaman.. diğerlerini beğenmedim ama bende bu deniz kokusu felan yazıyorduya hoş olur diye düşünmüştüm.. bide set olması hoşuma gitmişti duşunu alırsın sonra kremini sürersin üstünede prfümü.. ohh çamaşırlarına bile siner kokusu die çok heveslenmiştim. yoksa ben bvlgari amethyste e bayılıyorum ama sadece vücut losyonu 90tl :) set almaya kalksam 300 tl yi buluyor:)

onun da indirimini takip etmek lazım!...a.s

Canım yanında 5ml hediye olan kalp şeklindeki
Küçük şişedekinin kapağıda çok kötü fısfıs değil,açıp dökmen lazım.
Ben internetten yorumlara bakıp almıştım.Ama esmer tenliler memnun ben beyazım belki bana ondan olmamıştırbenneyaptımki

benim aldığımında kapağı çok uyduruk geldi bana benneyaptımkihiç hoşuma gitmedi!doğru düzgün bir kapak yapmamışlar:tomato:!plastik bildiğimiz çok basit!...

KIZLAR ŞİMDİDE GIVENCHY NİN ORGANZA ADLI SETİ İNDİRİME GİRMİŞ KIZLAR
50 ML EDP + 100 ML DUŞ JELİ
AMA KOKU NASIL BİLMİYORUM BEN, HABER VEREYİM DEDİM hihoyyyt

haydaaaaaaaaa organze mı alam yaaaaaaaaa bu site beni çıldırtıyor ben beklıcem kuşum yaaa armanıyı şakkıdı napim yaaaa

haydaaaaaaaaa organze mı alam yaaaaaaaaa bu site beni çıldırtıyor ben beklıcem kuşum yaaa armanıyı şakkıdı napim yaaaa

ben bir süre parfüm alımlarımı durdurdum çok azıtmayamı başladım neee kafamçokkarıştı
benzer kokuları doldurcam sonra değişiklik diye tutturcam, biliyom huyumuu kaydirigubbakcemile3
bende biraz beklicem ama bakkk diğer indirimlerden benide haberdar ettt hııııı kaydirigubbakcemile2

biribirimizi haberdar etcez zaten-tatlicadiarzu-huylu huyundan vazgeçmez:bbo:
o kokuyuda şekerim çok duydum beğenen arklar vardı

hııııı güzelmiiii kaydirigubbakcemile2
ayyy evet yaa bi kaptırdımmı kendimi alışverişin dibine vuruyorum delikafadulden
şeytana uymayayım ben yinede
yok bende armaniyi bekliceemmm

aaa yeter ama ne alsak diğerinde aklımız kalıyor :sm_confused:olmuyor böyle yaaa!CADIARZU

aaa yeter ama ne alsak diğerinde aklımız kalıyor :sm_confused:olmuyor böyle yaaa!CADIARZU

ayyy valla yaaaa
yok ama ben biraz tuçam kendimi, olmuyor böyleee
yok yerebirsürü şey alıyorum sonrada taksit öde dur yada başka şeye para kalmıyor

strawberry de armanide indirim var armani red(white) 72 den 45.5 a düşmüş. 30 ml ama..

armaninin hangi kokusu hayatım? dur bi bakayım bende en iyisi kaydirigubbakcemile2

gerçi oradan hiç alışveriş yapmadım, belki bu beni biraz engellersırnaşık şey

ayy pardon canım yaa yazmışsın zatii CADIARZU
ben iyi değilim galibaaakafamçokkarıştı
biraz yorgunumda-tatlicadiarzu-

bellı kuşum:))))))birde birsey dıcem ulan biz bir toplansak bir alışversie çıksak varyaaaaaaaaaaaaa oooooooooo olummm süper olur hee:)))))))))akllma geldı nerden geldıyse...

Back