alam yaa kafayı yedik kız onlar çerez kokusu bizim için özel biryere giderken sıkmıyorum onu ben
kız ben anlamadım hangi koku çerez kokusufisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alam yaa kafayı yedik kız onlar çerez kokusu bizim için özel biryere giderken sıkmıyorum onu ben
benim kız anneeeee diye bağırıyor yine!kaydirigubbakcemile2 kızlarrrr!acele acele yazıyorum hadi görüşürüz öpüyoorruuuummmm!...a.s.
kız ben anlamadım hangi koku çerez kokusufisfisfis
bebişim işte body shoptakı kokular...
özel biryere giderken sıkamam ben onları hugom felan var menım alam ya.:))))))))))Koptum yanlız...
kız ben lolitayıda günlük sıkıyomlaelaelaelaelae
derinim öptümm
la koptum laaa süpersin sık canım ne olcak kaç paralık koku ki... ben onu ole makarasına soyledım:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bu arada kargo ücreti nedir hepsiburadanın
ya kızlar bugün heryere baktım ama lolitanın bu indirimdeki parfümünü bulamadım.. o elma gibi şişesi olanlar vardı onların kokularınıda hiç beğenmedim. yeşili öksürük şurubu gibi kokuyordu, mor gibi olanıda şu araba kokuları olurya sünger gibi bişy ucunda ip olur asarlar :) aynı öle kokuyodu çok ucuz bi koku gibiydi hiç beğenmedim ya... şimdi ikisi kötü olunca bunda çok kararsız kaldım alsammı almasammı ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa