• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lolıta da ucuzluk....

kızlar biz böyle haberleşmeye devam edelim, indirimleri paylaşlım birbirimizle
sonrada harcayalım harcayalım parasız kalalım -tatlicadiarzu-

zeyno sağol fıstık haber verdiğin için

kızlar iyiki çalısıyoruz şükretmelıyızzz yoksa nerde lolta molıta armanı felan lacoste nerdeeeeeeeee

yok beeeeeeee ne kırılması burda kimse kmiseye kırılmaz biz kimseyi kırmayız zaten....ne güzel sohbet ediyoruz burda..

bin şükür rabbime :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah kimseyi muhtaç etmesin,
biz hangi parfümü alsak diye düşünebiliyoruz yine çok iyiyiz valla kaydirigubbakcemile5

ayyy kızzzz gelince hemen sıkıyorsun tenine ve kokluyorsun iyice analiz ediyorsunCADIARZU ve hemen bize yazıyorsun, nasıl bir koku olduğunu tarif ediyorsun düşüncelerini biz arkadaşlarınla paylaşıyorsun emi denizim :lepi:

ama unutma bekliyoruzzz kaydirigubbakcemile2

kokumuza hakaret etmeyelım....bu arada the body shopdakı vanıllada süper 30ml 32 ytl ye aldım herkez çok beğenıyor ama bitti hemde kalıcı.pasta gibi kokuyor yaaa süper birsey...manıtamda bayılıo...

kızlar gelsin hemen yazacam size merak etmeyin!a.sselin burda body shop yok :1no2:istanbulda kuzenim baktı benim için o kokuya beğenmedim dediCADIARZU!bende gittiğimde bizzat bakacağım!vanilyaya takmıştım bir ara ben olmazsa duş jellerinden alırım!....

heç sorma bebem yaaa al al al bende daha hiç açılmamış kutusunda farfüm var ey gdimmmm eyyyy aç olmamak lazm..

kızlar yaa bişey sorcam size
212 ve
212 sexy
nasıl sizce, 212 sexyi biliyom güzelde sadece 212 nasıl onu bilmiyom
çok güzel diye duydum ama CADIARZU

kızlar gelsin hemen yazacam size merak etmeyin!a.sselin burda body shop yok :1no2:istanbulda kuzenim baktı benim için o kokuya beğenmedim dediCADIARZU!bende gittiğimde bizzat bakacağım!vanilyaya takmıştım bir ara ben olmazsa duş jellerinden alırım!....

yawrucum işte bnm manıta sewio birde hastaneden kızlarda sewio hemen selin burda diyorlar vanılllaaa diekaydirigubbakcemile4
birde the body shopun yeni bir kokusu varmıs musk mı nee merak edıyorum onuda..
:jeyyar:

kızlar yaa bişey sorcam size
212 ve
212 sexy
nasıl sizce, 212 sexyi biliyom güzelde sadece 212 nasıl onu bilmiyom
çok güzel diye duydum ama CADIARZU

:jeyyar:annem o gurbıkın kokusu ona sor onu.ben kullanıodum ama yeni kokusunu bnilmiom gurbık bilir onun kokusu çünküm o:jeyyar:

yawrucum işte bnm manıta sewio birde hastaneden kızlarda sewio hemen selin burda diyorlar vanılllaaa diekaydirigubbakcemile4
birde the body shopun yeni bir kokusu varmıs musk mı nee merak edıyorum onuda..
:jeyyar:

bende duydum o musk ı çok güzel diye
ama bilmiyom nasıl, dur ben haftasonu forum bornovaya gidip bakiimm var galiba

kızlar iyiki çalısıyoruz şükretmelıyızzz yoksa nerde lolta molıta armanı felan lacoste nerdeeeeeeeee

yok beeeeeeee ne kırılması burda kimse kmiseye kırılmaz biz kimseyi kırmayız zaten....ne güzel sohbet ediyoruz burda..

bin şükür rabbime :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah kimseyi muhtaç etmesin,
biz hangi parfümü alsak diye düşünebiliyoruz yine çok iyiyiz valla kaydirigubbakcemile5

kızlarrr ben çalışmıyorum çalışamıyorum daha doğrusu benim çocuk var!gamyoncuiremsukocam sağolsun!:jeyyar: çalışsaydım anasını ağlatırdım herhalde çünkü şimdi almak isteyipde alamadığım çok şey oluyor:1rolleyes: kocamdan isteyemiyordum yeni yeni alıştım!birde ev dekorasyonunu çok seviyoruma.s paradan eser kalmazdı ama olsun:içelim:!çalışmanız gerçekten çok güzel!gerçekten Allah kimseyi muhtaç etmesin çok kötü durumda olanlar var şükrolsun birde bu krizde bir sürü kişi işten çıkarılıyor!nerden nereye geldilk ya!:uhm:
evet güzel güzel muhabbet edip fikirlerimizi paylaşıyoruz kırılacak birşey yok!...:1hug:

Son düzenleme:
benim kız anneeeee diye bağırıyor yine!kaydirigubbakcemile2 kızlarrrr!acele acele yazıyorum hadi görüşürüz öpüyoorruuuummmm!...a.s.

Back