- 27 Mart 2019
- 29.717
- 108.214
- 598
- Konu Sahibi askolottammm
-
Bu ülkede uzman cavuşlarin eşleri askerlere temizlik yaptirabiliyorsa amirler eşlerinin emri doğrultusunda diğer memurları gürültü konusunda pek ala uyarır.
Burada konu amacı ne biliyor musun insanları aşağılamaya çalışmak . Ben çalışıyorum onlar çalışmıyorlar , benim kocam onların üstü bak bu iki daha liste uzar gider ego yarışı yani
Buda nerden çıktı ve nerde yapılmış bu
Heleki askeri içinde sabit kuralların kesin net durumların olduğu yerde böyle bir şey olması mümkün değil
Kim yapıyor yaptiriyorsa direk disiplin suçu yer rütbesi neyse
Ha uzmanın eşi temizliği gider bu başka ama uzmansın esin gelsin evimi temizlesin böyle bir şey imkansız
Aaaa bu o üye dimi yaYok ztn kendi de yazdi kapali ama pantalon tunikli kesim vs diye. Niyeti gayet belli yani
Böyle birşey yok inanmayın sakın,asker eşya taşınma durumunda bile yapamaz bunu can güvenliği nedeniyle yasak zaten.Bu ülkede uzman cavuşlarin eşleri askerlere temizlik yaptirabiliyorsa amirler eşlerinin emri doğrultusunda diğer memurları gürültü konusunda pek ala uyarır.
Evet böyle şeyler asla yok saçmalık zatenBuda nerden çıktı ve nerde yapılmış bu
Heleki askeri içinde sabit kuralların kesin net durumların olduğu yerde böyle bir şey olması mümkün değil
Kim yapıyor yaptiriyorsa direk disiplin suçu yer rütbesi neyse
Ha uzmanın eşi temizliği gider bu başka ama uzmansın esin gelsin evimi temizlesin böyle bir şey imkansız
Zaten mıntıka temizliği yapmam için bile asker yok . Asker miktarı çok az tsk da öyle bir şey asla yokBöyle birşey yok inanmayın sakın,asker eşya taşınma durumunda bile yapamaz bunu can güvenliği nedeniyle yasak zaten.
Yanı rütbeli biri lojmanda oturan uzmanın eşine evini gel temizle demiş öyle miEvet bu konuyu hatirliyorum bende evet olmustu
Benim en yakınım asker ablam yıllarca lojmanda kaldı bende çok gittimBöyle birşey yok inanmayın sakın,asker eşya taşınma durumunda bile yapamaz bunu can güvenliği nedeniyle yasak zaten.
Zaten olması mümkün değil.Zaten mıntıka temizliği yapmam için bile asker yok . Asker miktarı çok az tsk da öyle bir şey asla yok
12 yılımız geçti bizimde lojmanda,bir gün olsun duymadık böyle durumları hele ki temizlik işi yani.Benim en yakınım asker ablam yıllarca lojmanda kaldı bende çok gittim
Ne böyle bir şey duydum ne gördüm yani olamaz o emir işleri mesai icinde oluyor sonuçta mesai bitip evine geliyor yok böyle bir şey
Aynen öyle ben senelerdir bu işin içindeyim abla biliyorsun . Eşim taburda çalışırken görevlere vs gittiklerinde üstlerimizin eşleri beni arar nasılsın derlerdi hiç alt üst ilişkisi kurmadılar benimle . Şubede çalışırken de sürekli görüşür sohbet eder vs bu şekilde yaşadık . Şimdi eşimin müdürü benim yakın arkadaşım burada havuza vs gidiyoruz çocukları kursa götürüyoruz. Çevremde böyle saçma sapan şeyler hiç duymadım yok yalan .insanları kurumları kötüleyemeye çalışan zihniyet var sadeceZaten olması mümkün değil.
Ablacım lojmanda uzmanların blok ayrı yüzbaşı binbaşı ayrı albay paşaların ki ayrı bloktu bahçede üstler altlar karşılaşırdı çocukları oynardi yada markette gibi durumlarda konuşulur sohbet edilirdi12 yılımız geçti bizimde lojmanda,bir gün olsun duymadık böyle durumları hele ki temizlik işi yani.
Burada konu amacı ne biliyor musun insanları aşağılamaya çalışmak . Ben çalışıyorum onlar çalışmıyorlar , benim kocam onların üstü bak bu iki daha liste uzar gider ego yarışı yani
Sorumun cevabını önceki sayfalarda gördüm. Eşiniz hangi mevkide ki bu kadar kurumlandınız anlamak için sormuştum. 35 yaşında hangi mevkide şu an kendisi ?
Aynen tamamen işleyiş bu yönde konu sahibinin amaç farklı ego tavan olmuşAmir, sivil hayata mudahele edemez disiplin suçu işlemedikten sonra. Bu da emri altındaki erkek/kadın kimse onunla alakalıdır. Aklı başında hiç bir amir, aile ve komşu ilişkisine, yaşamına karışmaz. Sadece mesela bir kadın siddet göruyordur, aldatılıyordur o zaman kadına babalık, ağabeylik eder ve bunun önüne geçmek için gerekirse işle alakalı eşe yaptırım uygular.
Bir kadıncağız eşimin yanına çıkmış. "Eşim diyor ki kadını görünce kaza geçirmiş sandım" O derece dayak yemiş. Kadın boşanmak istememiş ama uzak olsun demiş, şikayetçi olmamış bir daha yaparsa, siz çözemezseniz olurum demiş. Mesleği en büyük zaafı, bundan korkar demiş. Önce adamı zorla pskiyatriye götürdüler. Sonra yakın ilçeye sürdü. Eşim, kadına şahsi telefonunu, benim telefonumu vermiş bir daha bağırsa bile arayacaksın bizi diye. Sonra adam g*t korkusundan bir şey yapamadı. Çünkü Eşim ona "Eşinde numaram var, hadi yap bakalım bundan sonra neler oluyor" demiş.
Yani bu durumlar hariç kimsenin özeline karışılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?