- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi askolottammm
Eşim yurtdışı görevine gitmişti 6 ay,çaylar filan olunca direk ararlardı beni hemen geliyorsun diye.Aynen öyle ben senelerdir bu işin içindeyim abla biliyorsun . Eşim taburda çalışırken görevlere vs gittiklerinde üstlerimizin eşleri beni arar nasılsın derlerdi hiç alt üst ilişkisi kurmadılar benimle . Şubede çalışırken de sürekli görüşür sohbet eder vs bu şekilde yaşadık . Şimdi eşimin müdürü benim yakın arkadaşım burada havuza vs gidiyoruz çocukları kursa götürüyoruz. Çevremde böyle saçma sapan şeyler hiç duymadım yok yalan .insanları kurumları kötüleyemeye çalışan zihniyet var sadece
Birde dışarda oturduk o döenmlerde puanlar sıfıtlanmıştı bizimde.
Benim evime geldiler oturduk yedik içtik,çok severlerdi benide,keza paşamızın hanımıda öyle birlikte yolculuk yapıyorduk.
Orası öyle zaten,bazen anlaşmalı olarakta karışık oturuluyordu binada, biz kaldım mesela o kadar güzel komşuluk ilişklilerimiz oldu ki.Ablacım lojmanda uzmanların blok ayrı yüzbaşı binbaşı ayrı albay paşaların ki ayrı bloktu bahçede üstler altlar karşılaşırdı çocukları oynardi yada markette gibi durumlarda konuşulur sohbet edilirdi
Ha illa ki bir resmiyet olurdu ...ama esin gelsin evimi temizlesin yok böyle bir şey bu disiplin suçu ki hiç bir asker bunu göze almaz olamaz da
Resmiyeti korumak durumındasın zaten,olması gerekende budur.