- 1 Haziran 2022
- 3.784
- 11.377
- 33
- Konu Sahibi Esrin mine
adam kendi teklif etmiş ortada bir gasp yokki kaldı ki ortak çocuklar var her şekilde çocuklarını düşünmek zorunda.Adamın hakkını gaspedip ona nasıl bir odayı layık görüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam kendi teklif etmiş ortada bir gasp yokki kaldı ki ortak çocuklar var her şekilde çocuklarını düşünmek zorunda.Adamın hakkını gaspedip ona nasıl bir odayı layık görüyorsunuz?
Ben kiracıyı çıkarın demiyorum bu arada, eşyalarınızı geçici olarak bir yere koyup ailenizin yaşadığı evde yaşamanızdan bahsediyorum. 5 ay sonra ev peşinatı kadar bir para kazanacağım dediğiniz için krediyle ev alabilecek bir gücünüz olduğunu düşündüm haliyle. Bu arada ne iş yapıyorsunuz? Eşinizle muhakkak iyi şeyler yaşamamışsınızdır, boşanma kararı alabildiğinize göre. O adamın lojman hakkına tenezzül etmeniz sizi iyice düşürür, adama da koz vermiş olursunuz. Yeri gelir tehdit eder o hak kendinin olduğu için, huzur vermez size belki de. Öyle bir hayat yaşayacağınıza babaanne çenesini dinleyin daha iyi. Babaanneyi bir kere güzel bir bozsanız çenesini kapatır zaten, kapatmasa bile eviniz kapınız ayrı.Olayın saçmalığının farkındayım ama bu saçma olayların içinde kalmama sebep olan şey ülkenin saçma durumu. 2 yıldır "şerefimle" kira ödüyorum. Ödediğim kira 1250 iken 3500e fırlayacak, aradaki farkı ödeyecek bütçem yok. Aç kalsam bile bu farkı ödeyemem. Babamın evine taşınmak için en az 5 bin gerekiyor ki ona da param yok şu an. Ayrıca 5 ay sonra elime geçecek para evet bir ev peşinatı ama krediye girip ev almak başka bir şey. Onun için en az 10 bin tllik düzenli gelir gerekiyor. Yani şu an onu yapma şansım yok. Sanırım tek seçenek lojmana geçip uzaklaştırma çıkarttırmak ve gerekirse nafakanın yarısından vazgeçip onun da kendine bir pansiyon bulmasını sağlamak.
Bu durumda haklı ama boşanma nedeni şiddet ise, ben kendi güvenliğini düşünmesini tavsiye ederim. Lojman dediğine göre silahlı meslek gruplarından mı acaba?adam kendi teklif etmiş ortada bir gasp yokki kaldı ki ortak çocuklar var her şekilde çocuklarını düşünmek zorunda.
Yani bir de nasıl kiraya verecek , sanıyor ki sanırım adam o odadan çıkmayacak. Mutfak ,WC ,banyo ortak alan. Ki adam kendi hakkimolan lojman da kira mi verecek tek odaya . Nafakayı zor veriyorBoşandığın eşinin hakkı olan lojmandan sen nasıl faydalanıyorsun? Diyelim ki faydalandın, boşandığın adama evin bir odasını kiraya vermek nasıl bir mantık?
muhtemelen. Ama zannetmiyorum ki şiddet olsun sebet en azından fiziksel şiddet olsa bence kabul etmezdi.Bu durumda haklı ama boşanma nedeni şiddet ise, ben kendi güvenliğini düşünmesini tavsiye ederim. Lojman dediğine göre silahlı meslek gruplarından mı acaba?
Boşanamadım. Dava reddedildi. Resmi olarak evliyim. Kanunen bir engel yok.Boşandığın eşinin hakkı olan lojmandan sen nasıl faydalanıyorsun? Diyelim ki faydalandın, boşandığın adama evin bir odasını kiraya vermek nasıl bir mantık?
Şu anda kirada oturduğu evden ailesinin yanına geçip 5 ay sonra da ev alabilecek birisinin. 5 ay için, uzaklaştırma kararı aldığı maaşıma haciz koydurduğu birinin yanına gitmesi doğru mu? Lojman ve amir kelimelerinden ve şu dönem asker ve polislerin tayin dönemi olmasından mesleği de belli. Bir cinnet anında adamın gerçekleştirdiği eylemde alacağı ceza bile kuş kadar kalır bu şartlar öne sürülerek. Elzem durum olduğunu sanmıyorum.Boşandığınız adam ile aynı evde durmak sinirinizi zıplatmayacak veya acınızı kabartmayacaksa bence gayet makul . Ben saçma bulmadım. Aile evinde kalmak belli ki baya sağlam yıpratacak. İki durumu da kıyas edersek lojman olayı ehven-i şer bir durum .
adam kendi teklif etmiş ortada bir gasp yokki kaldı ki ortak çocuklar var her şekilde çocuklarını düşünmek zorunda.
O zaman ayrılmayı düşünmeyin tekrar deneyin en azindan aynı evde yaşamanın bir amacı olurBoşanamadım. Dava reddedildi. Resmi olarak evliyim. Kanunen bir engel yok.
Resmi olarak lojman eşinin hakkı olduğuna göre, böyle bir durumda idare eşinin lojman hakkını elinden alabilir.Boşanamadım. Dava reddedildi. Resmi olarak evliyim. Kanunen bir engel yok.
ben uzaklaştırma kararı olduğunu atlamışım şayet böyle bir durum varsa tabikide saçma ve olmaz. Güvenlik açısından bir zaafiyetŞu anda kirada oturduğu evden ailesinin yanına geçip 5 ay sonra da ev alabilecek birisinin. 5 ay için, uzaklaştırma kararı aldığı maaşıma haciz koydurduğu birinin yanına gitmesi doğru mu? Lojman ve amir kelimelerinden ve şu dönem asker ve polislerin tayin dönemi olmasından mesleği de belli. Bir cinnet anında adamın gerçekleştirdiği eylemde alacağı ceza bile kuş kadar kalır bu şartlar öne sürülerek. Elzem durum olduğunu sanmıyorum.
Teklifi yapan o. Ortada gasp yok. Malum kişi burada böyle mağdur olarak destek aldığını bilseydi sevinçten ağlardı:)Adamın hakkını gaspedip ona nasıl bir odayı layık görüyorsunuz?
Bu kadar mantıksız düşünce karşısında adam bile haklı görünüyor bu konuda. Napalım.Teklifi yapan o. Ortada gasp yok. Malum kişi burada böyle mağdur olarak destek aldığını bilseydi sevinçten ağlardı:)
Hee pardon o zaman.Boşanamadım. Dava reddedildi. Resmi olarak evliyim. Kanunen bir engel yok.
Boşanamadım. Dava reddedildi. Resmi olarak evliyim. Kanunen bir engel yok.
Boşanamadım. Dava reddedildi. Resmi olarak evliyim. Kanunen bir engel yok.
2 yıllık kiracıyım ama 6 aydır ev sahibim evden çıkmamı bekliyor. O da kiracı ve kendi evine geçicek. Ona karşı da mahçubum. Benim burada kaldığım her ay o da kira ödüyor. Bir yandan babamın kiracısı 10 aydır tüm baskılara rağmen çıkmıyor. Ev yok ne yapayım diyor. Ona karşı da hiçbir şey yapamıyoruz. Ben bu saçma duruma bir günde gelmedim maalesef.Şu an oturduğunuz evde kaç yıllık kiracısınız, beş yıldan az ise kirayı o söylediğiniz rakamlara çıkaramaz. Kendinizi toplayana kadar orada oturun, çok uzun vadeli planlarda evdeki hesap çarşıya uymaz beş ay sonra bakarsınız duruma ama aynı çatı altına girme hatasını asla yapmayın bir daha yakanızı sıyıramazsınız. Maddi çekincelerinizi bildiği için sizi oradan tutmaya çalışıyor bu tuzağa düşmeyin, kendi hayatınızı kurun, ilaveten devletin verdiği hakkı bu şekilde kullanmak çirkin bir iş olur, kamu hakkıdır oradan ettiğiniz kar başka yerden çıkar, böyle işlere bulaşmayın