Lohusayken yatılı akraba ziyareti

yagmur0909

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
29
15
8
26
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar, maalesef 30 haftalık ikizlere doğum yaptım geçen hafta perşembe günü, şuanda ikisi de küvözde, mecbur onları bırakıp eve gelmek zorunda kaldım, şimdi bayram olduğu için eşimin amcası eşi ve çocuklarıyla İstanbul'dan yatılı misafir olarak geldiler. Çok sinirliyim ama bir sey diyemiyorum, ne yapmam gerek, yanlış bir şey yapıcam diye çok korkuyorum..

İyi bayramlar kendinizi üzmeyin lütfen birini üzeceğim diye sıkıntıya da girmeyin bebeklerinizi düşünün Allah bağışlasın sağ salim sağlıkla kavuşun inşallah kendinizi düşünün başkasını umursamayın
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar, maalesef 30 haftalık ikizlere doğum yaptım geçen hafta perşembe günü, şuanda ikisi de küvözde, mecbur onları bırakıp eve gelmek zorunda kaldım, şimdi bayram olduğu için eşimin amcası eşi ve çocuklarıyla İstanbul'dan yatılı misafir olarak geldiler. Çok sinirliyim ama bir sey diyemiyorum, ne yapmam gerek, yanlış bir şey yapıcam diye çok korkuyorum..

Ne düşüncesiz insanlar, sinirlerim zıpladı okurken 😠 Umarım işler sana kalmamıştır. Sakın iş yapayım falan deme, otur yat dinlen hep, bir çay bile doldurma. Başka tavsiye düşünemiyorum, ben fevri bir insanımdır lohusayken böyle olsa kavga eder kovardım, sana öyle yap diyemiyorum. Nasıl insanlar yatıp yayılıyorlar mı yoksa bi işin ucundan tutuyorlar mı?

Kiyamam size.. lohusayken kendi annem bile gozume batiyordu durduk yere dunyaya dusmandim. Bir de bebekleriniz yaninizda degil ve baskalarini agirlamak zorundasiniz.. insanlar ne kadar empatiden yoksun. Ne yapabilirsiniz konusuna gelirsek pek bir sey yapabilirmissiniz gb durmuyor. Keske esiniz daha gelmeden durumunuzu anlatıp mudahale etseydi ama gelmisler artik. Ben olsam kilimi kipirdatmazdim kimse icin. Ne dusunurlerse dusunsunler. Nasilsa birkac gun sonra gidicekler. Kendinizi rahatlatmaya calisin. Bebeklerinize odaklanin. Umarim en yakin zamanda saglikla sihhatle gelicekler yuvalarina. 🙏🏻Onlar gelene kadar enerji depolamaya kendinize ozen gostermeye calisin. Hem mental hem de fiziki anlamda. Gerekirse agrim var dyin kotym diyn cekilin odaniza saatlerce cikmayin. Sizi dusunmeyen insanlar icin hc caninizi sikmayin.

Tepkiyi misafirden ziyade eşinize vermelisiniz neden kabul ediyor neden ses çıkarmıyor ne bu düşüncesizlik?

lohusa kadının evine kabile gibi gelmeye utanmıyorlar mı? Yat kimseyle ilgilenme içine atma ne düşünüyorsan eşine söyle

Hiç düşünmüyor mu ya bu insanlar yazık günah ne biçim kafa bunlar. Eşiniz gelmeyin müsait değiliz diyememis mı? Diyemediyse kendisi agirlasin, geçin odaya yatın. 😒

Gelmeden önce haberiniz yok muydu? Eşinizle bu konuyu kendi aranızda konuşmadınız mı? Yani şu an gerçekten misafir ağırlanacak durum mu Allah aşkına ya.

Back
X