lohusayken çok yalnızdım

nihalnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
94
0
36
Ankara
bebeğime kendim baktım birde büyük oğlum okadar zordukuoğlum gece hastanede uyudu babası alıp eve gitti benide orda komşum bekledi eve geldim yemek yok içmek yok eşim dışardan getirdi kayınvalidem 3 gün sonra geldi .sonra arkadaşım geldi okuldan o biraz yemek yaptı kız ağlıyo oğlan durmuyo eşim işte of of ne aptalmışım 2. niye yaptımki

canım pişman olma büyür hepsini unutursun ailelerimizin yanımızda olmayışı zor bir durum bende öleyim hiç bir yere gidemiyorum hep evdeyim ama yavrularımız için deger

annen ablan falan yokmuydu canım.kayınvaliden neden o kadar geç geldi.
hemen gelmesi gerekmezmiydi..hadi ilk gün ani olduysa komşun kalmıştır ama ne bileyim..benimde ani olsa hemen annemlere haber veririm diyorum 15 saat sürüyor gelmesio sırada arkadaşlarım kalırlar yanımda saolsunlar 1 gün idare edebilirim çok korkmuyorum o yüzden..

şuan ne kadarlık kızın..sen strese girdikçe oda ağlar rahat olmaya çalış cnm

canım bazen insan bu psıkolojıye kapılıyor ama iyiki de doğurmuşsun ıkıncı yı canım bu yonden düşün hayatta hep zorluklar olacak
ama bız onları yenmeye calışacağız
benımde 2 yaşında bır oğlum var bırde 4 aylık bır mınığım daha
ben doğum sancısı beklerken hastahane korıdorlarında benı bekledı yavrum kımınle mı babasıyla annemler istanbul da kayınvalıden burada
bende ede geldım yemek yok kayınvalıdem kayınpederım bırde o halımle onlara yemek yaptım :))))
senın hiç olmazsa komşun yarmış canım benım yanım da kımse yoktu eşim işe gitmesi gerektı ....
ama hepsi geçiyor yorma kendını kuzularına bak sen

kızım11 aylık ya napıyım bunaldım kayınvalidem yanımda ama umursamazdır gelmez incitmez kendini annemde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…