Ah şimdi benzer bir yara da benim içimde var. Kiiii daha çocuğun doğumuna çok var. Eşimin ailesi uzak bir şehirde yaşıyor, geldikleri zaman da mecbur bende kalacaklar. Ben de açıkçası doğum sonrası ilk zamanlar annem yanımda olsun İstiyorum. Onlar geldiğinde ise kardeşimin yanında kalacak, gün içinde yardımcı olmak için yanıma gelecek. Geçenlerde kv’e 40ından önce siz de gelirsiniz, bebek mevlidimizi beraber yaparız dedim. Bu arada benim fikrim kv ve kp gelip, 2 hafta falan bizde kalmaları. Açıkçası hemen doğum sonrası evde olmaları fikri beni rahat hissettirmiyor. Sağ olsun görümcem bunu duymuş, hemen eşime yetiştirmiş. Tabi kitabın ortasından “annemlere 40ından sonra gelirsiniz demiş eşin” diye. Eşimle tartıştık. Çünkü diğer geliniyle de böyle bir problemleri olmuş. Vay efendim ne demek annesi 40ından sonra gelecekmiş, vay efendim ne demek senin annen doğduğu an Burda olabiliyor da benim annem olamıyor. (Annemle araları biraz açık sayılır eşimin) o kadar zoruma gitti ki bana bunları söylemesi. Oysaki ben lohusa halimle ne kurmak ne de kırılmak istemediğim için mevlid öncesi gelmelerini istemiştim. Ama görümcemin lafına bakarak beninle saçma sapan konuştu. Çok zoruma gitti, kalbim çok kırıldı